Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 22:42:12
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: DiMarzio pasiv  (Prečítané 2694 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
urmo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

« kedy: 14. Október , 2009, 19:39:05 »

Potrebujem vyhodit EMGčka, už dlhšiu dobu pozeram po pasivnych snimačoch, ktore by som tam mohol hodit namiesto nich, chcem tochu viač zivši sound. Vyselektoval som nasledovne kombinacie:

Breed (bridge) + Air Norton alebo PAF Pro
ToneZone + Air Norton alebo PAF Pro

Nájde sa tu niekto kto ma skusenosti s tymto kombinaciami, pripadne aj inymi. Zaujimali by ma napriklad aj Air Classic. Hrám solovku aj doprovodku  Bavím sa skvele Na zdravie!

Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #1 kedy: 14. Október , 2009, 19:40:23 »

Potrebujem vyhodit EMGčka, už dlhšiu dobu pozeram po pasivnych snimačoch, ktore by som tam mohol hodit namiesto nich, chcem tochu viač zivši sound. Vyselektoval som nasledovne kombinacie:

Breed (bridge) + Air Norton alebo PAF Pro
ToneZone + Air Norton alebo PAF Pro

Nájde sa tu niekto kto ma skusenosti s tymto kombinaciami, pripadne aj inymi. Zaujimali by ma napriklad aj Air Classic. Hrám solovku aj doprovodku  Bavím sa skvele Na zdravie!

Mam v gitarach vsetky tieto snimace ak by si si chcel vyskusat (okrem Air Classic).
Zaznamenané
urmo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #2 kedy: 14. Október , 2009, 19:42:33 »

Mam v gitarach vsetky tieto snimace ak by si si chcel vyskusat (okrem Air Classic).

paráda  Žmurk urcite mam zaujem, keby si ich mohol doniest, ak sa teda ku mne chystaš jak sme sa dohodli  Zdravíčko
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #3 kedy: 14. Október , 2009, 20:39:21 »

inak Urmo na com ty vlastne teraz hras? ty mas toho sivcaka nejakeho nie?
Zaznamenané

urmo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #4 kedy: 14. Október , 2009, 21:50:13 »

inak Urmo na com ty vlastne teraz hras? ty mas toho sivcaka nejakeho nie?

ano, len ho chcem troška vytunit :) Plus hram na vyupgradovanej Godin SD, ktoru by som dal preprazcovat a Scofildackej Ibanezke :)
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #5 kedy: 13. Január , 2011, 18:22:35 »

asi to dam sem...

Ale brutal fotky Si píš!!!

Zaznamenané

frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #6 kedy: 03. Marec , 2011, 06:59:47 »

Viete mi poradit ci snimac DiMarzio Chopper, co je HB v tvare SC, existuje aj v prevedeni normalneho HB? Som hladal, ale nenasiel. Event. ak mate skusenost, ze by niektory z modelov klasickych HB od DM mal podobne vlastnosti ako ten chopper . . .
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #7 kedy: 03. Marec , 2011, 11:46:16 »

Viete mi poradit ci snimac DiMarzio Chopper, co je HB v tvare SC, existuje aj v prevedeni normalneho HB? Som hladal, ale nenasiel. Event. ak mate skusenost, ze by niektory z modelov klasickych HB od DM mal podobne vlastnosti ako ten chopper . . .

podla mna taky nikdy nerobili. z HB neviem, ten zvuk tychto miniHB je specifickejsi aj tym tvarom (hlavne). hladas nieco na klasicku HB gitaru ku krku ?
Zaznamenané
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #8 kedy: 03. Marec , 2011, 12:28:25 »

...ano klasicky normalny velky HB, s vlastnostami toho choppra, ale ku kobyle . . .lebo chopper mam na telkaci pri kobyle a tam sa mi velmi paci, tak uvazujem, ze by som ho este skusil na inej gitare, mozno na gibson studio alebo prs-se, ale cisto len zvedavost jak by to znelo, nehladam nic konkretne akoze . . .
Zaznamenané

Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #9 kedy: 03. Marec , 2011, 13:15:02 »

snad PafPro alebo PafJoe by mohlo byt najpodobnejsi
Zaznamenané
duro
stály hosť
Príspevkov: 1011

Tone is in Fingers!

« Odpoveď #10 kedy: 29. Október , 2012, 18:17:18 »

Páni   gitaristi   poradte  nieaký  fajn humbucker  do  japonského  STRATA,  ostatné  mám  single  FL. LANDAU
Zaznamenané

TONE IS IN FINGERS Si píš!!!
Fender stratocaster,OLP Luke model  EMG-pickups,Marshall plexi 1987 x,1960 AX, Dunlop cry baby, Ibanez ts-9, Maxon sd-9,Arion stereo chorus,T.C Nova delay
telcontar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 433

« Odpoveď #11 kedy: 30. Október , 2012, 15:32:36 »

Budem za troll-a
zeby Suhr SSV, alebo SSV+ :)
Zaznamenané

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.042 sekund, 23 otázok.