Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 14:32:00
Strán: [1] 2 3 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: rockovy gitarovy workshop  (Prečítané 32355 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« kedy: 14. November , 2009, 17:49:13 »

celkom zaujimava akcia...idete niekto? http://www.vadimbusovsky.sk/rgw.html
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 14. November , 2009, 18:16:58 »

ja urcite idem to si nenecham ujst
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #2 kedy: 14. November , 2009, 18:18:28 »

Ja nejdem, lebo je to urcene len pre mladych a v BA.

Inak ma zaujalo, ze ako rocker z ulice jazdi na HD. Aj ja by som chcel byt potom rocker z bratyslavskej ulice  Na zdravie!

PS: Podla mna ked ho podporuje Marris a Snopko, aby deti v Pétržalke nehulili, tak tie 2 hodiny mohli byt aj zadarmo... to je skor na toho Snopka...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #3 kedy: 14. November , 2009, 18:24:40 »

pozri vstup je 5 eur.. stale lepsie 5 eur na nieco taketo ako na 0.5g travy.. aj ked o tom by sa dalo polemizovat... a ked to tak ratam tak tam bude tak do 50 ludi... 50 ludi x 5 Eur.. to je 250E... a ked si vezmem ze tam moze jedinec vyhrat fender (predpokladajme ze strat) tak je to pohoda.. uz len ako vstupne za tombolu to je ok.. ja sa skor obavam niecoho ineho, ale to nebudem pisat vopred az kym tam v sobotu nebudem a nebude to tak ako si myslim ze to bude.. kazdopadne v tom texte je zopar smutnych veci ktore by bolo mozno lepsie vynechat.. menej je niekedy viac:
'Jeho dlhodobá spolupráca s Mariánom Grexom taktiež pozitívne „poznačila“ tisíce mladých rockových fanúšikov po celom Slovensku.' - tisice mladych ludi? wtf?
'
Účastníci získajú nové hudobné znalosti a skúsenosti a navyšše získajú i možnosť vyhrať gitaru FENDER s podpisom V. Bušovského' - navyse sa pise s jednym 's' okrem toho k obsahu sa radsej nevyjadrujem, pride mi to ako tah na vlastnu branu, vyhram strat, niekto mi ho podpise a ked ho budem chciet predat tak som v puci lebo bude pocmarany.. pochybujem ze chalan z Lestinky bude vediet kto je VB a ked mu to budem predavat tak ma zjebe ze to je spinave
« Posledná zmena: 14. November , 2009, 23:24:42 od kaolko » Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #4 kedy: 14. November , 2009, 18:26:27 »

pozri vstup je 5 eur.. stale lepsie 5 eur na nieco taketo ako na 0.5g travy.. aj ked o tom by sa dalo polemizovat... a ked to tak ratam tak tam bude tak do 50 ludi... 50 ludi x 5 Eur.. to je 250E... a ked si vezmem ze tam moze jedinec vyhrat fender (predpokladajme ze strat) tak je to pohoda.. uz len ako vstupne za tombolu to je ok.. ja sa skor obavam niecoho ineho, ale to nebudem pisat vopred az kym tam v sobotu nebudem a nebude to tak ako si myslim ze to bude..

ze to bude 5x5 ?
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #5 kedy: 14. November , 2009, 18:27:30 »

5x5 a Squier za pet pade ? :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6 kedy: 14. November , 2009, 18:29:22 »

ze to bude 5x5 ?

5X5 ma nahon nasa oktavia... aj rezerva slape v kufri naplno
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #7 kedy: 14. November , 2009, 18:31:49 »

pozri vstup je 5 eur.. stale lepsie 5 eur na nieco taketo ako na 0.5g travy.. aj ked o tom by sa dalo polemizovat... a ked to tak ratam tak tam bude tak do 50 ludi... 50 ludi x 5 Eur.. to je 250E... a ked si vezmem ze tam moze jedinec vyhrat fender (predpokladajme ze strat) tak je to pohoda.. uz len ako vstupne za tombolu to je ok.. ja sa skor obavam niecoho ineho, ale to nebudem pisat vopred az kym tam v sobotu nebudem a nebude to tak ako si myslim ze to bude..

No ved, trava ide hore, lebo policia urobila tie rasisticke utoky na nevinnych Vietnamcov.

DK Luky patria Petrzalke a sefuje tomu ujo Snopko. Pre nich je tych par supov napriklad 250 EUR nic. Pre mladeho moze byt 5 EUR az az. Za vychovne koncerty sa tiez neplati... Andy Timmons ked robil predvadzacku Mesa Boogie v Krakowe, tak sa tiez neplatilo...

Este ma napadlo, ze tu u nas na dedine by mladi ma akciu o 21:00 mohli ist len s rodicom. Beries otca alebo mamu? A mi nepis, ze Ta nemam rad  Je to frajer

2Rastis: Pisu jasne, ze to bude Fender a nie Squier. Keby zaklamali, to by sa mozno vsetci dali z toho sklamania na drogy.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #8 kedy: 14. November , 2009, 18:34:09 »

museli by vypnut youtube potom by sa zacalo mozna znova niekam chodit :)
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #9 kedy: 14. November , 2009, 18:35:45 »

No ved, trava ide hore, lebo policia urobila tie rasisticke utoky na nevinnych Vietnamcov.

DK Luky patria Petrzalke a sefuje tomu ujo Snopko. Pre nich je tych par supov napriklad 250 EUR nic. Pre mladeho moze byt 5 EUR az az. Za vychovne koncerty sa tiez neplati... Andy Timmons ked robil predvadzacku Mesa Boogie v Krakowe, tak sa tiez neplatilo...

Este ma napadlo, ze tu u nas na dedine by mladi ma akciu o 21:00 mohli ist len s rodicom. Beries otca alebo mamu? A mi nepis, ze Ta nemam rad  Je to frajer

2Rastis: Pisu jasne, ze to bude Fender a nie Squier. Keby zaklamali, to by sa mozno vsetci dali z toho sklamania na drogy.

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele tak ale to je Timmons, si povedzme uprimne ze ten pan je trocha inde aj financne ako nejaky obchod v centre bratislavy kde si ani struny nekupujem
ak tuto spravu bude citat niekto z managementu muzikzoo - sortiment je napicu odkedy hram na gitaru, v tom obchode som raz kupil strunu e velkosti 9 lebo mi prdla a prave ju nemali v made vobec... gitary jackson? squier? mexico strat? ampy fender MM ci jak sa to vola? come on.. it's 2009
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #10 kedy: 14. November , 2009, 18:37:27 »

inak Snopko nebol riaditel ci co DK Zrkadlac ?
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #11 kedy: 14. November , 2009, 18:40:36 »

21.11. je v BA Tommy Emmanuel, jeden z najlepších gitaristov sveta, to je trošku nešťastne zvolený termín.
Ale držím palce, nech predsa len prídu mladí gitaristi čo to pochytiť.

inak Snopko nebol riaditel ci co DK Zrkadlac ?

je riaditeľ celých Kultúrnych zariadení v Petržalke
« Posledná zmena: 14. November , 2009, 18:41:17 od Pitu » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #12 kedy: 14. November , 2009, 18:52:20 »

21.11. je v BA Tommy Emmanuel, jeden z najlepších gitaristov sveta, to je trošku nešťastne zvolený termín.
Ale držím palce, nech predsa len prídu mladí gitaristi čo to pochytiť.

aspon mam sancu vyhrat gitaru fender!
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #13 kedy: 14. November , 2009, 18:58:36 »

Lol, neviem cim to je, ale tolko negativizmu nahromadeneho v jednej teme, gratulujem pani  Na zdravie! Poznal som jeden hudobny projekt, volal sa mindráčik, to by sa dalo kludne aplikovat na niektore prispevky  ha ha ha

btw. je dobre, ze sa robia take veci, mylim sa? Dokonca 2 gitarove akcie v jeden den  Som metlak
« Posledná zmena: 14. November , 2009, 19:01:07 od Pablo Woozy » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #14 kedy: 14. November , 2009, 18:59:52 »

Lol, neviem cim to je, ale tolko negativizmu nahromadeneho v jednej teme, gratulujem pani  Na zdravie! Poznal som jeden hudobny projekt, volal sa mindráčik, to by sa dalo kludne aplikovat na niektore prispevky  ha ha ha

dojdi aj ty..   :)
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.093 sekund, 23 otázok.