Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. November , 2024, 10:38:26
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: rockovy gitarovy workshop  (Prečítané 32276 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #105 kedy: 18. December , 2009, 17:24:57 »

jasne, verim preto ze to nebol posledny workshop a budu dalsie a stale len lepsie Žmurk kritika tu bola prave na to
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #106 kedy: 18. December , 2009, 17:29:10 »

jasne, verim preto ze to nebol posledny workshop a budu dalsie a stale len lepsie Žmurk kritika tu bola prave na to

na tej motorke az na podiu treba parkovat  Na zdravie!
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #107 kedy: 18. December , 2009, 17:46:08 »

2, "narychlo zbuchane" - je vidiet, ze si este v zivote nezorganizoval akciu tohoto druhu a to preto, ze na to aby sa ti to podarilo aspon do tej miery ako nam potrebujes :a, vela nacvicit na gitare
                                                 b, vela nazit
                                                 c, mat presvedcenie a vela snahy, skusenosti v marketingu
                                                 d, je toho tak na dalsich 100 stran co este treba az po samotny vysledok (cca 15 rokov priprav)
tym padom je mi jasne, ze to nemozes porovnat so snahou a vysledkom tvojho produktu a preto chapem, ze sa ti to mohlo zdat. Ale naozaj si sa mylil. Bolo to uplne naopak.

Na Workshope som nebol, takze na samotnu akciu reagovat nebudem. Avsak by som chcel urcite zareagovat na tvoj response ..

Tvoj argument na Karolovu poznamku nemozes mysliet vazne. Vystupoval si tam v ulohe profesionala, za ktoreho sa bezpochyby aj Ty povazujes, co je nakoniec aj pravda, kedze sa co viem muzikou aj zivis; preto nerozumiem polohu, do ktorej si svoju odpoved postavil.

Co si vlastne povedal Karolovi na to, ze podla jeho nazoru to bolo "neprofesionalne" resp malo profesionalne?
Povedal si mu, ze na to, aby clovel zbuchal podobnu akciu, musi mat know-how, skill, etc; (co je pravda) ale nie je to prave to, co Karol kritizoval, co podla neho prave tato akcia postradala ?
Predsa nemozes niekomu vyrazit jeho nazor z ruk obranou typu .. "mas na to urobit aspon nieco take ? nie ? tak nekomentuj !"
Keby to tak bolo, len malo ludi moze podat kritiku ako taku, a to plati nielen v oblasti hudby

Urcite drzim palce v dalsom rocniku, ocenujem, ze sa tu veci hybu, ale kritiku, obzvlast tu dobre myslenu, aku poskytol Karol brat treba s pokorou
« Posledná zmena: 18. December , 2009, 17:47:21 od mn » Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #108 kedy: 18. December , 2009, 17:53:05 »

Na Workshope som nebol, takze na samotnu akciu reagovat nebudem. Avsak by som chcel urcite zareagovat na tvoj response ..

Tvoj argument na Karolovu poznamku nemozes mysliet vazne. Vystupoval si tam v ulohe profesionala, za ktoreho sa bezpochyby aj Ty povazujes, co je nakoniec aj pravda, kedze sa co viem muzikou aj zivis; preto nerozumiem polohu, do ktorej si svoju odpoved postavil.

Co si vlastne povedal Karolovi na to, ze podla jeho nazoru to bolo "neprofesionalne" resp malo profesionalne?
Povedal si mu, ze na to, aby clovel zbuchal podobnu akciu, musi mat know-how, skill, etc; (co je pravda) ale nie je to prave to, co Karol kritizoval, co podla neho prave tato akcia postradala ?
Predsa nemozes niekomu vyrazit jeho nazor z ruk obranou typu .. "mas na to urobit aspon nieco take ? nie ? tak nekomentuj !"
Keby to tak bolo, len malo ludi moze podat kritiku ako taku, a to plati nielen v oblasti hudby

Urcite drzim palce v dalsom rocniku, ocenujem, ze sa tu veci hybu, ale kritiku, obzvlast tu dobre myslenu, aku poskytol Karol brat treba s pokorou

nechcel som aby moja reakcia takto vyznela....ani som to tak nemyslel, uprimne. zobral som Karolovu kritiku naozaj vazne a viem presne kam mieril. Ver mi ze som v pohode a necitim nieco ako "brnkol mi na strunu" skoda ze pismenka nemaju dostatok pocitu, nemal som ani len trosku chut podjebkavat, nedajboze zhadzovat.. dufam ze v pohode.
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #109 kedy: 18. December , 2009, 17:57:18 »

Bol to prijemne straveny vecer, plny dobrej muziky a aj som sa nieco nove zaujimave naucil.
Tesim sa na dalsi takyto workshop  Na zdravie!

Akurat skoda ze tych otazok na Vadima bolo dost malo Smútim.
Mozno do buducna by bolo dobre spravit workshop len na jednu dopredu vymedzenu temu, takto to ozaj mohlo niekomu pripadat ze za dve hodiny sa prebehlo vlastne skoro vsetko tykajuce sa gitarovej hry.
« Posledná zmena: 18. December , 2009, 17:58:27 od Semish » Zaznamenané
Dorian
stály hosť

« Odpoveď #110 kedy: 18. December , 2009, 18:01:39 »

Bol to prijemne straveny vecer, plny dobrej muziky a aj som sa nieco nove zaujimave naucil.
Tesim sa na dalsi takyto workshop  Na zdravie!

Akurat skoda ze tych otazok na Vadima bolo dost malo Smútim.
Mozno do buducna by bolo dobre spravit workshop len na jednu dopredu vymedzenu temu, takto to ozaj mohlo niekomu pripadat ze za dve hodiny sa prebehlo vlastne skoro vsetko tykajuce sa gitarovej hry.

spravne, uz to mam premyslene a pracujem na tom. viem uz co je zbytocne a co podstatne.najlepsia ako to zistis je urobit to prvy krat. bude s toho malicke turnicko po slovensku a hlavne v krajoch, kde sa tocia vrany, kam naozaj nik nechodi. tesim sa na to.
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #111 kedy: 18. December , 2009, 18:04:06 »

nechcel som aby moja reakcia takto vyznela....ani som to tak nemyslel, uprimne. zobral som Karolovu kritiku naozaj vazne a viem presne kam mieril. Ver mi ze som v pohode a necitim nieco ako "brnkol mi na strunu" skoda ze pismenka nemaju dostatok pocitu, nemal som ani len trosku chut podjebkavat, nedajboze zhadzovat.. dufam ze v pohode.

absolutna  Na zdravie!
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #112 kedy: 18. December , 2009, 18:04:31 »

spravne, uz to mam premyslene a pracujem na tom. viem uz co je zbytocne a co podstatne.najlepsia ako to zistis je urobit to prvy krat. bude s toho malicke turnicko po slovensku a hlavne v krajoch, kde sa tocia vrany, kam naozaj nik nechodi. tesim sa na to.

Tesim sa v Poprade a prilahlom okoli.

PS: Vrany sa tocia pri Dunaji, som doteraz myslel...  Na zdravie!
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
zakky
Hosť
« Odpoveď #113 kedy: 18. December , 2009, 18:11:36 »

podla mna to bolo vyborne, na to ze to bola prva vec tusim ktoru takto robil vadim to nemalo chybu a bol by som aj celkom rad keby boli nejake pokracovania.

ja som sa tam vpodstate ani nic nenaucil ale aspon som prisiel na to ze to co som si myslel ze nejak je tak ze to tak fakt je :) ale ked vadim rozpraval nieco o americkych akordoch co som sichcel zapametat a to som zabudol bohaaa  Bavím sa skvele

urcite by som tu akciu nekritizoval proste kritizovat nech sa to kritizuje po 10tej, zatial to treba hlavne pochvalit!
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #114 kedy: 18. December , 2009, 18:16:03 »

ja si myslim, ze dorian na to ide dobre v tom ako poznamenal, ze ta akcia urcite niekomu zmenila zivot. ja som bol volakedy davno na takom workshope henryho totha a fakt mi to ukazalo veci o ktorych som predtym bud ani neuvazoval alebo uvazoval zle. treba robit taketo akcie a kebyze viem ze sa tam nestrapnim s gitarou a este by som aj mal cas, tak by som dosiel aj ja Bavím sa skvele
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #115 kedy: 18. December , 2009, 19:45:02 »

Verim, ze aj na vychod sa dojde ! :)
 Na zdravie!
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #116 kedy: 18. December , 2009, 19:52:57 »

Verim, ze aj na vychod sa dojde ! :)
 Na zdravie!

ano aj do Senca pridu
Zaznamenané

much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #117 kedy: 18. December , 2009, 21:57:31 »

pekne video dokelu...skoda ze to bolo zrovna ked emmanuel...  Lacrosse ty tam uplne dobre davas, co places, sa mi lubi jak vylepsujes svoje frazovanie, za chvilu budes pre nas aj ty robit workshopy Na zdravie!
Zaznamenané
marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #118 kedy: 18. December , 2009, 23:58:21 »

tam musela byt perfektna atmosfera. srat na reziu, sak sa tam islo hrat a pocuvat. strojene veci vyzeraju umelo... perfektne hras a aj ty ostatny metlaci co tam boli...
Zaznamenané
Dorian
stály hosť

« Odpoveď #119 kedy: 19. December , 2009, 02:27:06 »

dakujem vam vsetkym za vystizne nazory. dufam a verim, ze to co robim bez ohladu na to co si kto o mne mysli, alebo aky som, bude mat kladny dopad. snazim sa len nebyt odpad pre nasledovne generacia rockerov, taky ako poznaju z podii slovenskeho showbusinesu..ak sa mi podalrilo a podari zmenit cestu co i len jednemu k ozajstnym metam (kde ja som zaklad), bude lepsi a bude prezentovat slovensku rockovu kulturu a bude niest vlajku originality...vyhral som !! Ja som čert.. Ja som čert..
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.095 sekund, 23 otázok.