Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
30. Október , 2024, 23:12:36
Strán: [1] 2 3 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Podvod-krádež  (Prečítané 35269 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« kedy: 14. November , 2009, 22:25:21 »

Jedna informacia.Rišo niekomu predal za mizerných 500 eur komplet výbavu.Akože do zálohy a dnes ju mal doviest ale vyplatit za to už 800 eur.Jedná sa o mesu expres 2x12,japonsku gitaru JEM7V VH,ibanez SZ520,elektroakustiku artwood 800 ece nt efekt M-13 line6 a plus fotoaparát Nikon d-90 ktorý som mal dva mesiace aj s príslušenstvom.Všetko je to v cene 8000 eur.Dnes som este ja tlk dal tých 800 eur lebo slubil že to dovezie.Stratil sa,neberie MT.Urobil to v utorok ked som bol este hospitalizovaný v nemocnici.Niekto ho naviedol a tvrdí že to ma niekto z Malaciek ale nemá ani kontak ani meno nevie.Myslím že klame.Momentálne je bud niekde za tých 800 sfetený alebo ho niekto odpravil.Nemám žiadné info lebo aj MT má vypnutý.Keby niekto dostal ponuku na kupu niečoho z týchto veci-prosím nech mi da kontakt o koho ide aj ked myslím že to možno je niekde v čechách alebo raichu.Dal k tomu dokonca aj zaručáky a učty.Keby mal niekto info prosím nech mi pomôže dostať sa k tým veciam naspať.A keby niekto vedel niečo o Rišovi tiž prosím o info.Lebo napriek všetkému sa o neho bojím.Ďakujem.Padle na mna latrína.Nielen že som vážne chorý,že som došiel o prácu ale k tomu naviac este toto.
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 14. November , 2009, 22:30:30 »

158..
Zaznamenané

Radomír
stály hosť

« Odpoveď #2 kedy: 14. November , 2009, 22:46:18 »

Už som bol všetko nahlásit.Laxný prístup.Nezvestnost až po 24 hodinách a o veci asi dojdem.Este dodám že mám tri úvery-ktoré som vzal este ked som robil vo VW a slušne zarábal.Tak o mesiac sa na mna vrhnu exekutori a prídeme o všetko.Nakoniec aj o byt lebo nebudem mať z čoho platit najom.Bloknu mi kreditky,.vezmu všetko.Nech nikto z tých veci nič nekupuje lebo su vlastne kradené.Lekári mi povedali že mám pár mesiacov prípadne aj rokov ale podmienka je klud-životospráva atd.Ale v tomto prípade to budu týždne -možno dni.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #3 kedy: 15. November , 2009, 00:26:52 »

Ja fakt uprimne prajem, nech sa tie veci k Tebe naspat dostanu Si píš!!!  Na zdravie!
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #4 kedy: 15. November , 2009, 00:32:53 »

Rado, tak to mi je uprimne luto ze to takto dopadlo. Este nedavno mi Riso pisal ze asi nakoniec znova zacne hravat a teda si tie veci necha.
Ked ho stretnem asi mu rozkopem za toto rit.
Zaznamenané
evil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 367

« Odpoveď #5 kedy: 15. November , 2009, 00:38:28 »

Drzim palce, nech vsetko dobre dopadne. Hlavne sa drz!!!
Zaznamenané

GODIN RULEZ!!!
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #6 kedy: 15. November , 2009, 00:40:32 »

mozno len syn od teba vylakal peniaze a gitary a kombo schoval u kamaratov, hadam nie je taka svina, aby taky majetok predal za 500 €.
« Posledná zmena: 15. November , 2009, 00:45:15 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #7 kedy: 15. November , 2009, 00:53:08 »

mozno len syn od teba vylakal peniaze a gitary a kombo schoval u kamaratov, hadam nie je taka svina, aby taky majetok predal za 500 €.
pre drogu je clovek schopny vsetkeho, chlapec najskor fici na pecku...
kde je prorok rastis?  Ja som čert..
« Posledná zmena: 15. November , 2009, 01:02:19 od tarquin » Zaznamenané

Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #8 kedy: 15. November , 2009, 01:14:32 »

Už som bol všetko nahlásit.Laxný prístup.Nezvestnost až po 24 hodinách a o veci asi dojdem.Este dodám že mám tri úvery-ktoré som vzal este ked som robil vo VW a slušne zarábal.Tak o mesiac sa na mna vrhnu exekutori a prídeme o všetko.Nakoniec aj o byt lebo nebudem mať z čoho platit najom.Bloknu mi kreditky,.vezmu všetko.Nech nikto z tých veci nič nekupuje lebo su vlastne kradené.Lekári mi povedali že mám pár mesiacov prípadne aj rokov ale podmienka je klud-životospráva atd.Ale v tomto prípade to budu týždne -možno dni.

Checkni si PM.
Zaznamenané

Radomír
stály hosť

« Odpoveď #9 kedy: 15. November , 2009, 09:00:41 »

Čo sa týká Riška.Včera som bol nutený podať na neho trestné oznamenie.Inak by sa nič neriešilo a pokračovalo všetko do skazy.Ráno spal-pohlad ako ho brala hliadka a všetko ma totálne ničí.Revem ako korytnačka že som mu chcel dať všatko -hladel mu-snažil sa práve aby nič nebral a žil pre muziku.Aj dva roky žil.Pak sa chytil nejakej čvargy a nechce povedať ani o koho ide.Tých 800 eur kltoré som mu dal s tým že to ide vyplatit a doviest su v riti.Ked som sa pýtal kde su povedal že mu ich zobrali.Najhoršie že to trestné už nemôžem stiahnuť.To znamena minimalne rok basy.Pár mesiacov do plnoletosti v justičaku pre mladistvé a potom na tvrdo do basy.Prerevem zvyšok života že som nebol schopný ho ochránit,uhlídať.Že som nezasahol skôr.Boli obdobia ked bolo všetko O.K ale pak vždy prišlo šialené obdobie.Aparaty a fotak u kamošov?To by nevzal este aj záručné listy a účty od toho.Keby vzal jednu gitaru a dal do záložne alebo niekomu predal-este pochopím ale vzal komplet všetko a este môj foták-vraj aby si pofotil tu skušobnu s ktorou ma šálil.To by ho doniesol domov naspať.Milujem ho ako len otec môže syna milovať ale musel som jednať lebo on potratil rozum.Chytil sa nejakej riadne skurvenej partie.Teraz sa utrápím a skapem s vyčítkami svedomia že som ako tata zlyhal a milovaný syn musel takto dopadnut.
Zaznamenané

tarquin
stály hosť

« Odpoveď #10 kedy: 15. November , 2009, 09:32:41 »

Urobil si spravne a jedinu moznu vec. Dufam, ze casom sa aspon cast veci k tebe vrati.
Zaznamenané

Radomír
stály hosť

« Odpoveď #11 kedy: 15. November , 2009, 09:48:11 »

Rišo sa vrátil s policie.Toho grázla čo ho do toho namočil a zneužil nezletileho a este okradol včera o 800 eur samozrejme neudal aj ked vie kde býva.Material je v Malckách u nejakého a ten grazel vie u koho ale rišo im to nepovedal.Rišo dostane minimálne rok a tewn hajzel sa bude len rehotat a sviniar v malackách rozpredá veci niekde v čechách alebo rakusku.Viem-za chyby sa platí ale toto si rišo nezaslužil.Museli ho zhulit a on je citlivý a naivný.Má tuším strach toho sviniara udat.Je to v podstate chytrý.citlivý,dobrý chalan ale nechá sa zmanipulovat takými špekulantmi lebo je dôverčivý.Neviem ho presvedčit aby išiel znova na policiu a udal toho čo ho na to naviedol-okradol a este mu vzal 800 za ktoré sa ten material mal vrátit domov.Neviem čo robiť.Som odrovnaný.Riša zavru a ja umriem.
Zaznamenané

tarquin
stály hosť

« Odpoveď #12 kedy: 15. November , 2009, 09:54:03 »

Normalnych kamaratov nema? skus sa ich opytat. Televizne noviny si za posledne tyzdne nepozeral? Nechaj sa inspirovat ako sa ziskavaju priznania  Popiskujem si
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #13 kedy: 15. November , 2009, 10:13:32 »

no ja neviem ale trestne oznamenie mozes predsa stiahnut, nie? ak sa to cele naozaj neprehana a je v takych srackach Riso, v akych fakt je, tak by mal byt skor niekde inde zavrety nez v base.. mne to trochu zavana skor gamblerstvom cele.. ze chalan zacal hrat automaty a pozical si lebo dlzal prachy..myslim, ze basa este z nikoho lepsieho cloveka neurobila.. zas nemusis si veci takto vycitat ono niekedy sa mozes aj na hlavu postavit ale decko pojde proti tebe uz len z principu.. a Rado, ak je to s tebou naozaj take zle, tak nemas co stratit uz, nakup zbrane a strelivo a sprav prepadnutie temne uzemie 2 v malackach
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2310

« Odpoveď #14 kedy: 15. November , 2009, 10:24:55 »

.
kde je prorok rastis?  Ja som čert..

smutny prorok, ale fakt som naznacoval, ze to takto speje a asi aj dospeje.
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.071 sekund, 23 otázok.