Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
30. Október , 2024, 21:17:16
Strán: 1 [2] 3 4 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Podvod-krádež  (Prečítané 35213 krát)
0 užívateľov a 19 Hostí prehliada túto tému.
bara
pravidelný návštevník
Príspevkov: 417

« Odpoveď #15 kedy: 15. November , 2009, 10:32:42 »

Radomír, vraj v Petržalke alebo na Jaskovom rade je nejaké odvykacie zariadenie, treba sa tam ísť pozrieť a porozprávať sa, alebo na detskej psychiatrii - asi by usmernili, čo ďalej... Rišo určite potrebuje odbornú pomoc a tiež si myslím, že trestné oznámenie sa dá stiahnuť.
môj otec robí na detskej psychiatrii, keď budeš chcieť, tak mi napíš... ale až večer budem doma.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2310

« Odpoveď #16 kedy: 15. November , 2009, 10:34:00 »

Čo sa týká Riška.Včera som bol nutený podať na neho trestné oznamenie.Inak by sa nič neriešilo a pokračovalo všetko do skazy.Ráno spal-pohlad ako ho brala hliadka a všetko ma totálne ničí.Revem ako korytnačka že som mu chcel dať všatko -hladel mu-snažil sa práve aby nič nebral a žil pre muziku.Aj dva roky žil.Pak sa chytil nejakej čvargy a nechce povedať ani o koho ide.Tých 800 eur kltoré som mu dal s tým že to ide vyplatit a doviest su v riti.Ked som sa pýtal kde su povedal že mu ich zobrali.Najhoršie že to trestné už nemôžem stiahnuť.To znamena minimalne rok basy.Pár mesiacov do plnoletosti v justičaku pre mladistvé a potom na tvrdo do basy.Prerevem zvyšok života že som nebol schopný ho ochránit,uhlídať.Že som nezasahol skôr.Boli obdobia ked bolo všetko O.K ale pak vždy prišlo šialené obdobie.Aparaty a fotak u kamošov?To by nevzal este aj záručné listy a účty od toho.Keby vzal jednu gitaru a dal do záložne alebo niekomu predal-este pochopím ale vzal komplet všetko a este môj foták-vraj aby si pofotil tu skušobnu s ktorou ma šálil.To by ho doniesol domov naspať.Milujem ho ako len otec môže syna milovať ale musel som jednať lebo on potratil rozum.Chytil sa nejakej riadne skurvenej partie.Teraz sa utrápím a skapem s vyčítkami svedomia že som ako tata zlyhal a milovaný syn musel takto dopadnut.

a ty si Rado uplne j*ebnuty, aj ked sa jednym dychom ospravedlnujem, ze to musim takto napisat.

neexistuje ziadny zly chlapec z Malaciek. neexistuju ziadne veci schovane u niekoho. neexistuje ziadna zla partia, ktora Ti citliveho chlapca nahulila a podviedla.

existuje iba jeden naivny otec, ktory urobil absolutne skolacku seriu chyb vo vychove problematickeho mladika a v naslednom prilievani do ohna, ked vsetky ukazovatele davali najavo, ze treba robit nieco uplne ine.

ak ma Riso problemy, ake sa ukazuje ze ma, tak ty si v tejto chvili ako rodic skoncil. jedine co Ti zostava je pockat, kym mladik spadne na absolutne dno (dofetuje dokonca) a z neho sa mozno odrazi. kazdym dalsim prilievanim penazi (naposledy 800€) mu len kopes cestu do pomyselneho ci skutocneho hrobu.

co mozes spravit... zajdi za najblizsou kapacitou v odvykani od zavislosti, daj si s nim stretnutie, nechaj si vsetko vysvetlit, zober to za svoje a podla toho sa spravaj. na nejake srdecno citove hladiska sa nepozeraj. v Petrzalke je centrum pre liecbu zavislosti, je to v Zrkadlovom Haji. Doktor Novotny je v tomto smere povazovany uz desiatky rokov. chran skorej ako syna ktoreho aj tak neuchranis SEBA Si píš!!!
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #17 kedy: 15. November , 2009, 10:44:56 »

a ty si Rado uplne j*ebnuty, aj ked sa jednym dychom ospravedlnujem, ze to musim takto napisat.

neexistuje ziadny zly chlapec z Malaciek. neexistuju ziadne veci schovane u niekoho. neexistuje ziadna zla partia, ktora Ti citliveho chlapca nahulila a podviedla.

existuje iba jeden naivny otec, ktory urobil absolutne skolacku seriu chyb vo vychove problematickeho mladika a v naslednom prilievani do ohna, ked vsetky ukazovatele davali najavo, ze treba robit nieco uplne ine.

ak ma Riso problemy, ake sa ukazuje ze ma, tak ty si v tejto chvili ako rodic skoncil. jedine co Ti zostava je pockat, kym mladik spadne na absolutne dno (dofetuje dokonca) a z neho sa mozno odrazi. kazdym dalsim prilievanim penazi (naposledy 800€) mu len kopes cestu do pomyselneho ci skutocneho hrobu.

co mozes spravit... zajdi za najblizsou kapacitou v odvykani od zavislosti, daj si s nim stretnutie, nechaj si vsetko vysvetlit, zober to za svoje a podla toho sa spravaj. na nejake srdecno citove hladiska sa nepozeraj. v Petrzalke je centrum pre liecbu zavislosti, je to v Zrkadlovom Haji. Doktor Novotny je v tomto smere povazovany uz desiatky rokov. chran skorej ako syna ktoreho aj tak neuchranis SEBA Si píš!!!
+1
TOTAL SUHLAS !  Na zdravie! Zdravíčko
Zaznamenané

Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #18 kedy: 15. November , 2009, 10:54:51 »

Už pol roka s ním nechodím inde.Aj u Novottnoho som bol.Aj bol rišo na psychiatrii na kramaroch dva týždne.Aj psycholog a niekolkí iní psychiatri.Všetci to len bagatelizovali že na tom nieje tak zle a že sa z toho môže dostať .Ja som trval na resocialačnom zariadení.Pak som bol sám v nemocnici hospit.Nestihol som to vybaviť.A máš pravdu.Uvedomujem si svoju vinu a o to viac trpím že som nebol tvrdší a dávno nezakročil.
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #19 kedy: 15. November , 2009, 11:04:46 »

A nepopieram ani svoju vinu ani rišovu ale prečo by mal niest odpovednost sám ked to iní vymysleli-zorganizovali nech sa na tej vine podielaju tiež napriek tomu že najvačšia vina je na rišovi.A na mne.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #20 kedy: 15. November , 2009, 11:05:55 »

...ked to iní vymysleli-zorganizovali nech sa na tej vine podielaju...

nikot iny nic nevymyslel a nikto iny neni za nic zodpovedny. zabudni, ze nejaky ini existuju.
Zaznamenané
Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290

on a journey to become a musician...

« Odpoveď #21 kedy: 15. November , 2009, 11:10:59 »

Prepac, ze sa k tomu vyjadrujem, aj ked nemam dost informacii, a nepoznam ani jedneho z vas...
ale pravdepodobnost toho, ze ta ojebabral aj co sa tyka nejakeho chlapika z malaciek je dost vysoka, dokonca je to snad modelovy priklad uplne slabej vyhovorky, na to, aby si mohol kupit drogy, je  mi to luto, ale fakt by si sa mal teraz sustredit na seba a doprait si trochu oddychu
« Posledná zmena: 15. November , 2009, 11:12:26 od Rotanimod » Zaznamenané

Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain
And you are young and life is long and there is time to kill today
And then one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun.
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #22 kedy: 15. November , 2009, 11:14:40 »

smutne. treba to s odbornikmi skusat do 18, inak uz len vymenit zamok. riesime s kamoskou podobny pripad  ak to je Pcko tak som teraz nedavno cital ze az 92% ludi sa po detoxe a lieceni vrati k tomu naspat.
Zaznamenané
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #23 kedy: 15. November , 2009, 11:25:37 »

Chodí už mesiac na testy na hraničnu.3 týždne bol negativný.Dva posledné testy-pozitivné.Ale vždy to bol len kanabis-na ostatné negativný.Já som prežil rok pekla.Snažil sa.Obišli sme snad každého odborníka či už psychologov či psychiatrov a každý sa len vyjadroval že nieje na tom tak zle aby sa z toho nedostal.Já trval na tom resoci ale potom som išiel ležat do nemocnice a už nestihol vybavit.A aj tam je to samá byrokracia.Kto nezažil-nepochopí-A Rasto vinný nieje len rišo či ja ale aj hajzli ktorí vedia manipulovať z ludmi a zneužit ich doveryhodnost a naivitu.Ale že rišo bude také hovado sprosté a tak sa nechá odrbať ma ani vo sne nenapadlo.
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #24 kedy: 15. November , 2009, 11:43:21 »

keby riso chcel zalozit nieco za 500 eur...tak by stacila gitara..ci aparat...tym ze zalozil vsetko este aj tvoj fotak si nekompromisne nasral do papule
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #25 kedy: 15. November , 2009, 11:45:18 »

pisal som s risom par dni predtym..dokonca myslim ze aj v ten utorok alebo stredu...na otazku ci bere povedal ze nepovie...a vraj hra automaty a robi nejake nelegalne ksefty na ulici..ale blizsie sa nevyjadril ani ked som ho presviecal
« Posledná zmena: 15. November , 2009, 11:49:37 od lacrosse » Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #26 kedy: 15. November , 2009, 11:52:07 »

Chodí už mesiac na testy na hraničnu.3 týždne bol negativný.Dva posledné testy-pozitivné.Ale vždy to bol len kanabis-na ostatné negativný....

niekde Ti love rozjebal. ked ne na substancie, tak ich nahadzal do automatu. to je docela jedno, princip zavislosti je len jeden a dopady v konecnom dosledku tiez tie iste. hladat "hajzlov" v okolii v snahe rozdelit vinu aj na nich je len to, ze nedokazes pripustit realitu a pokracujes v serii chyb. na "hajzlov" sa mozes zvysoka vysrat, nepomoze Ti ich "odhalenie" v nicom.
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 15. November , 2009, 11:54:31 »

radomir...jeb nanho..predaj byt a chod byvat na kanáre...risa tu nechaj a daj mu par drobnych nech sa onho postaraju kamosi z ulice ked im takto prispieva tvojimi vecami Na zdravie!
« Posledná zmena: 15. November , 2009, 11:55:03 od lacrosse » Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #28 kedy: 15. November , 2009, 11:54:57 »

niekde Ti love rozjebal. ked ne na substancie, tak ich nahadzal do automatu. to je docela jedno, princip zavislosti je len jeden a dopady v konecnom dosledku tiez tie iste. hladat "hajzlov" v okolii v snahe rozdelit vinu aj na nich je len to, ze nedokazes pripustit realitu a pokracujes v serii chyb. na "hajzlov" sa mozes zvysoka vysrat, nepomoze Ti ich "odhalenie" v nicom.
Pripuštám vinu-aj svoju a najma rišovu.Neviem či niekto pozná anabázu rišovho života ale je to jedno.Toto prestrelil.Nehral ani automaty-len platil iným a hral sa na kinga.
Zaznamenané

urmo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

« Odpoveď #29 kedy: 15. November , 2009, 11:55:21 »

tejto veci, aj ked je to urcite neprijemne, nastopro nepomoze lutovanie sa na gitarovom fore. ci ano??? Si píš!!! Radomír musi vyhladat psychologa, a syn musi vyhladat psychiatra, liecebnu. Iba takym stylom sa to moze pohnut doprdedu. Peniaze sa mozno nikdy nevratia, ale preslapovat a hladat vinnikov je ohovne.
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.086 sekund, 23 otázok.