Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
13. November , 2024, 09:27:29
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Podvod-krádež  (Prečítané 35333 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #30 kedy: 15. November , 2009, 11:58:07 »

500 (za ktore vraj predal veci) + 800 co si mu dal je "platenie inym a hranie sa na kinga" ?

vlastne nemam co viac napisat, ako som napisal - informacie nemam ziadne (okrem toho, co som si precital v tejto teme), len zopar skusenosti, na zaklade ktorych som napisal nejaky nazor.

howgh
Zaznamenané
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #31 kedy: 15. November , 2009, 13:42:03 »

Ja môžem napísať len to že som v riti.Mal som možnost vyhlasit osobný bankrot sudne nechat potvrdit a nejako prežit.Bol to jediný cenný majetok.Pri os.bankrote treba veci v hodnote nad 50 000.Toto boli jediné cenne veci čo sme vlastnili.Rišo ma nivočil dost dlho a nakoniec mi spravil toto.Mám tri uvery aexekutori ma zmetu zo sveta.Rišo vie skratovo konat.Ja som bol naivný máš pravdu.Ale chcel som mu verit a snažil sa aby sa muzika stala pre neho zmyslom života.Aj istý čas bola.Aj istu úroven dosiahol.Pre mna bola všetkým dokial mi nedokaličili ruku.Pak sa chytil nejakej partie a zbastardil sa.Ja som odrovnaný ale napriek tomu mi je aj riša luto.Minim je rok na tvrdo a tam ho zlomia a najma pokazia este viac.Priznavám že som to chytil za zlý koniec ale s dobrým umyslom a v dobrej viere.Rišo s matkou prežil 4 roky pekla.Niektorí aj vedia akého.Poznačilo ho to a kona skratovo niekedy.A poznačilo to aj mne.Chcel som mu to vynahradit ked som deti vysudil do svojej opatery.Prehnal som to možno.Ale všetko z najlepším umyslom.Aj to nejaký čas fungovalo a z riša začínal byť človek ale pak sa chytil tých nesprávných ludí a všetko začalo ist dole vodou.Mne ostává tak jedine odkráglovať sa lebo nemám riešenie a hlavne dorananu dušu a zlomený ako vzduchovka.Nemám riešenie.Kopa ludí mi aj prácu slubila ale cukli lebo vraj aj ich kriza zastihla.Lutovať sa nemiením ale fakta a situacia je beznadejná.Napriek mojej zúfalej snahe veci nejako vyriešit.Prepáčte že som vás zatiahol do mojich prblémov.Som sám s rišom a dcerou.Ale v skutočnosti som absolutne sám.Ospravedlnujem sa vám.
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #32 kedy: 15. November , 2009, 14:04:55 »

este stale mas dceru
Zaznamenané

evil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 367

« Odpoveď #33 kedy: 15. November , 2009, 14:10:34 »

Verim, ze kazdy na fore by Ti rad pomohol a poradil...Je smutne, ze sa deju taketo veci.
Treba si ale hlavne uvedomit, ze TY NIE SI TEN, KTO TO SKURVIL. Mozes si vycitat svoju naivnost a prehnanu tuzbu dat chalanovi vsetko.
ALE NIE JE TVOJA VINA, ze to takto dopadlo. Nemozes sa vinit jeho problemy, aj ked Ta to ako otca stve.
A aj ked to moze vyzniet sebecky, mysli hlavne na seba.
Nepoznam Ta a ani nemam pravo radit Ti, ale takyto pocit z toho vsetkeho mam.
Drzim Ti palce, nech to dobre dopadne,
hlave sa drz...
 Zdravíčko
Zaznamenané

GODIN RULEZ!!!
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #34 kedy: 15. November , 2009, 14:17:15 »

Verim, ze kazdy na fore by Ti rad pomohol a poradil...Je smutne, ze sa deju taketo veci.
Treba si ale hlavne uvedomit, ze TY NIE SI TEN, KTO TO SKURVIL. Mozes si vycitat svoju naivnost a prehnanu tuzbu dat chalanovi vsetko.
ALE NIE JE TVOJA VINA, ze to takto dopadlo. Nemozes sa vinit jeho problemy, aj ked Ta to ako otca stve.
A aj ked to moze vyzniet sebecky, mysli hlavne na seba.
Nepoznam Ta a ani nemam pravo radit Ti, ale takyto pocit z toho vsetkeho mam.
Drzim Ti palce, nech to dobre dopadne,
hlave sa drz...
 Zdravíčko
Trosku kokotina a kopec protirecenia...  Na zdravie!
Jasne, ze na vine je Radomir a to SVOJIM STYLOM vychovy, ktoru mal zmenit este za cias kym tu Riso chodil. To sme mu hovorili vsetci, teda vacsina urcite. :)
Tam je zarodok chyb a z toho vyplyva tento velky problem, ktory ma teraz Radomir.

Rado - hlavne si chran momentalne SVOJE zdravie a svoj zivot Si píš!!!  Zdravíčko
Zaznamenané

fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #35 kedy: 15. November , 2009, 15:12:58 »

Radomir, aj ked je to teraz mega napicu, nevzdavaj sa a neboj sa ...vsetko bude dobre Si píš!!! Na zdravie!
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #36 kedy: 15. November , 2009, 15:37:35 »

Môj život už nemá žiadnu cenu.Výčitky su privelké tak ako pocit viny.A buducnost je beznadejná a nemá riešenie.Mám dost intelektu aby som vedel zvážit svoju vinu.Vaše rady som tehdy bral vážne a mnohými sa aj riadil.Rišo bol vtedy niekým iným.Veci musím oželet.Syna vlastne tiež ale aj ked sa s tým vyrovnám moje realné šance na dalšiu existenciu su mizivé.Keby som nemal nič-tak je dobre.Ale mám uvery cez ktoré ma zničia aj keby mi nejaký čas este zdravie služilo.Perspektiva že by ma niekto za slušný peniaz zamestnal je mizivá.Som strojár a tým v hospodarstve vlastne odzvonili.Keby že som PC odborník či ekonomický expert tak sa chytím ale takto nemám šancu.A na tažku fyzicku prácu zo svojim zdrav.stavom nemám.Ale nič.Kašlite na to.Dcera sem dá oznam ked sa pominiem-možno sa niekto príde aj rozlučit.Viem že by som mal myslieť optimisticky ale ked na človeka padne žumpa je ťažké sa usmievať.Naozaj sa vám ospravedlnujem.Lutost nechcem.Chybil som a teraz za to pykám.Chcel som len aby ludia okolo mna mne blizki boli štastní ale asi som prekliaty.Chyba bola že som myslel na iných a na seba nie.Človek musí mať rád v prvom rade seba aby mohol fungovať a robiť štastnými iných.Exka ma zlomila už dávno.Postavil som sa opať na nohy a všetko bolo super.Pak na mna začalo všetko padať.Bolo toho privela.Nebudem opisovať čo všetko ale aj silnejší a vyrovnaný človek keby prežil čo je tak si to hodí.Ja bojoval.Ale asi som zvolil nesprávný postup a metody.S vami som prežil mnoho krásných a prijemných chvil.Aj spoznal skvelých ludí osobne a niet tu jediný ktorého by som si nevážil.Poznáte len zlomok z vecí ktoré sa udiali.Ale za všetko sa platí.Mám vás rád.Dakujem za podporu.Ste skvelí.
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #37 kedy: 15. November , 2009, 16:17:17 »

Rado - máš ešte dcéru a plno ľudí okolo seba, čo ťa majú radi Si píš!!!
 Peniaze prichádzajú aj odchádzajú, na tie sa môžeš vysrať. Že je syn hajzel, za to z väčšiny určite nemôžeš, sám si mu chcel dať všetko, čo si mu videl na očiach. To býva ale často chyba. Spratok si to nevedel vážiť a začal ti skákať po hlave. Ak sa z toho vyhrabe, tak buď mu to dojde alebo aj nie.
Ty už začni myslieť na seba.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #38 kedy: 15. November , 2009, 17:50:59 »

Najhoršie že to trestné už nemôžem stiahnuť.To znamena minimalne rok basy.Pár mesiacov do plnoletosti v justičaku pre mladistvé a potom na tvrdo do basy.

Nemusi to tak byt, zrejme ho len poslu na protidrogove liecenie a dostane podmienku. Inak drzim palce, kebyze potrebujes pomoc, ozvi sa, mam par znamych schopnych advokatov specializovanych na trestne pravo.
« Posledná zmena: 15. November , 2009, 18:07:42 od poprocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #39 kedy: 15. November , 2009, 19:12:08 »

hlavne sa nezabíjaj, alebo niečo, to je p*čovina  Si píš!!! Si píš!!! Si píš!!! Si píš!!! prachy, dom, rodina, to sú talafatky, pokiaľ žiješ  Si píš!!!
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #40 kedy: 15. November , 2009, 19:20:07 »

hlavne sa nezabíjaj, alebo niečo, to je p*čovina  Si píš!!! Si píš!!! Si píš!!! Si píš!!! prachy, dom, rodina, to sú talafatky, pokiaľ žiješ  Si píš!!!

Rodina su talafatky? Ake mas zivotne priority?
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #41 kedy: 15. November , 2009, 19:24:02 »

Rodina su talafatky? Ake mas zivotne priority?

?§!. v porovnaní so životom.
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #42 kedy: 15. November , 2009, 19:27:55 »

?§!. v porovnaní so životom.
No neviem, ale ja by som za rodinných príslušníkov dal hocikedy život.  Zdravíčko
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #43 kedy: 15. November , 2009, 19:31:18 »

Rado, ale fakt skús zachovať chladnú hlavu, si v ťažkej situácií, ale určite je cesta ako ďalej, len ju možno ešte nevidíš. Držím ti palce, aby sa všetko obrátilo na dobré.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #44 kedy: 15. November , 2009, 20:03:14 »

rado drzim ti palce...urcite vsetko dobre dopadne...netreba hadzat flintu do zita...urcite sa to nejako vyriesi..skoda tych veci...ale peniaze a majetok niesu vsetko...neber si vobec za vinu ako to dopadlo Zdravíčko
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.083 sekund, 23 otázok.