opossum
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 15. Január , 2010, 12:08:33 » |
|
neviem ci sledujes tlac ale im by som toho moc nezveril mal spm na mysli rozne spekulacie a hypotezy tu na fore. Mlatenie prazdnej slamy...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 15. Január , 2010, 12:10:34 » |
|
mal spm na mysli rozne spekulacie a hypotezy tu na fore. Mlatenie prazdnej slamy...
sak ale to je vizitka toho co tu temu zakladal asi sa chcel o to teda s nami podelit, preto sa o tom rozprava nemozes zalozit verejnu temu o niecom a cakat ked ludom potom nedas konkretne informacie ze nebudu mlatit prazdnu slamu chapes..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 15. Január , 2010, 14:02:09 » |
|
podla mna dal konkretne info take, o ktorych vedel. To co nevedel, a zatial nikto nevie, ostatni velmi "mudro" rozoberaju...cize mlatia prazdnu slamu. Howgh
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 15. Január , 2010, 23:43:59 » |
|
Ďakujem Davidovi -dejvovi aj Martinovi-Semishovi za rychlu reakciu a Dejvovi že hned volal policajtov.Časom sa aspon snad k tej Jemke dostanem.Ostatné tažko.To bola náhoda a pochybujem že dnes policajti z niekoho niečo dostanu o ostatných veciach.Kedysi by to z nich vytlkli ale dnes len dobrovolná výpoved a môže nakecať čo chce.Ako syn tie veci a komu dal alebo sa nechal ojebat tým sa už zaoberať nemiením.Pravdu nepovie.Tej hriešne drahej zrkadlovky mi je lúto najviac-strašne rád som fotil- ale samozrejme aj ostatných veci.Najviac samozrejme synovho postoja ...Ked mi tu Jemku daju-dúfam-tak čo najlepšie ju predať nakolko som nezamestnaný a všetko je v kelu.Aj nádej-radosť že syn hrá a baví ho to a má talent.Ale vydržalo to iba chvilku.Nesprávných ludí sa chytil a je velmi zmanipulovatelný a viac mu vyhovuje vygumovaná hlava ako pekná realita a prípadný uspech a radost z hrania.Privela sa na mna toho zosypalo a sype.Prácu neviem nájst.Syn sa rúti do záhuby a tahal aj mna a celu rodinu.Neviem či mu zapne v hlave a uvedomí si real.Pochybujem.Moje sny su v....tam.A ako prežijem dalej neviem.Hrozne ma to sere všetko.Strašne rád som chodil na vaše koncerty,skúšky atd a mám vás rád.Teraz mi obyčajný koncert a pohlad na gitaristu spôsobuje skor bolest na duši a reval by som.Celá story je horor.A další preživanie bude ťažké.Velmi.Vela vás poznám osobne ale aj tých čo osobne nepoznám-velmi si vás vážím a mam vás rád.Mne smpla vzala tu možnosť.Chcel som aby to syn mohol prežívať.Ten nádherný pocit ked človek stojí na podiu a má úspech ale aj obyčajné hranie pre seba ktoré mne robilo radost.Vdaka chalani.Majú ma volať tak čakám ....a snažím sa aby sme prežili aspon.S vami som zažil vela krásných chvil.Hrajte a robte radost ludom aj sebe a nech vám to ide.Mohol by som o tom všetkom román napísať .Tuším že syn sa vezie dalej napriek tomu že na testy chodí.Spravil som maximum ale ked sám nechce nepomôže nič.Ani sto psychošov a liečebne.Akoby nebola aj tak ťažká doba este toto navrch.....to by dorazilo kdekoho.Tiež som chybil ale nie tak velmi ako si niektorí myslia a myslel to len v dobrom.
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 15. Január , 2010, 23:47:07 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 15. Január , 2010, 23:56:23 » |
|
Od neho som sa dištancoval-aj ked sa musím starať atd ale inak som čo sa neho týka rezignoval.Len aj haldy iných vecí ma zavaluje.Bojujem o hole prežívanie.Ale dokial ma to nepoloží-budem bojovať.Ale už mi asi dobrá muzika a skvelí instrumentalisti tu obrovskú radost nespravia.Nezatrpkol som čo sa muziky týká ale už to nieje ako bolo.Privela bolesti-máš pravdu ale kúpať ani rochnit sa v nej nemienim.Stáť a kráčat dokial to pojde.V kanali či pod mostom by som nerad dožil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 16. Január , 2010, 00:05:03 » |
|
Dlab na muziku a na gitary, keď Ti to robí stres....časom sa k tomu vrátiš, ono si ťa to nájde...prudko Ti radím šport, ľahký beh alebo rýchla chôdza 2x do rýždňa, ak vládzeš, skús trochu kliky doma, pár brušákov.....zbehni do sauny..aj za požičané...relaxuj....
|
|
« Posledná zmena: 16. Január , 2010, 00:14:14 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 16. Január , 2010, 00:21:36 » |
|
Mrzi ma okrem kopy inych veci na tomto pribehu aj to, ze ta gitara je vraj teraz v dost zlom stave , viem ze sa Rado o nu hodne staral a takto dopadla .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 16. Január , 2010, 00:27:58 » |
|
..to je drevo, z toho krv netečie...kúpi si ďalšiu keď bude mať chuť....hlavu hore
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 20. Január , 2010, 10:34:06 » |
|
Práve som došiel z policie.Videl gitaru a kopa písačky okolo.JEMka nieje poškodená a všetko na nej je pôvodné.Pár drobností ktoré treba spraviť.Len mať na to veci.Minimálne náklady.Je len ušmudlaná hlavne..Ale jedna vec ma sere-je bez kufra.V nom bol drahý kožený pás,klúče atd.Podla pána s ktorým som hovoril ju dajaký dedko s nejakým výrastkom kupil za 20 euro niekde v krčme v Stupave-takže sa naozaj aj ostatné nachadza možno tam.20€-hovada.Cena teraz na trhu je okolo 2600€.Vraj sa na stanici v BA pýtal kde by sa tu dala predať gitara.Niekto ho poslal do Mady a tam ju Dejvo zbadal a bol v obraze.Pýtali 500€ a on zavolal policajtov.Dajú mi ju za pár dni.Dať ju do pucu a neviem čo dalej...predať?Ked som ju znova zbadal tak mi až zle bolo fyzicky.Pripomenula mi všetko a aj sušasnú situaciu.Ale nieje jej nič.Len ked ju vlačili bez kufra bohvie kde tak by hlavne čistiaren potrebovala.Top bez škrabanca.Evolutiony v poriadku,krk aj mechanika tiež.Dám si rád poradit čo s nou dalej ked jej spravím generálku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 20. Január , 2010, 10:37:56 » |
|
Tak aspon maly happyend, mal si celkom stastie.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 20. Január , 2010, 10:47:09 » |
|
Po Stupave teraz niekto v tom luxusnom kufri nosí naradie alebo samopal? happyend? Keby aspon komplet aj s kufrom atd bola.A je to len zlomok toho čo odvliekli.To bola náhoda-Mestskí policajti k takým veciam pristupujú trocha inak a bol tam evidentný záujem riešit to ale ma to obv.odd.holičská a tých to trapí ako zima v v gronsku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 20. Január , 2010, 10:49:58 » |
|
Mestskí policajti k takým veciam pristupujú trocha inak a bol tam evidentný záujem riešit to ale ma to obv.odd.holičská a tých to trapí ako zima v v gronsku.
Fajn pocut, ze nasi fizli maju na starosti okrem buzerovania vodicov a ukladania vybusnin do lietadiel semtam aj prospesnu cinnost.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 20. Január , 2010, 11:56:55 » |
|
Po Stupave teraz niekto v tom luxusnom kufri nosí naradie alebo samopal? happyend? Keby aspon komplet aj s kufrom atd bola.A je to len zlomok toho čo odvliekli.To bola náhoda-Mestskí policajti k takým veciam pristupujú trocha inak a bol tam evidentný záujem riešit to ale ma to obv.odd.holičská a tých to trapí ako zima v v gronsku. Odvliekli? Ja som myslel, ze to im tvoj syn predal resp. dal do zalohy niekomu v Malackach. IMHO mas stastie, ze Ti to policajti "daju" a nemusis papierovat a dokazovat, ze ti ju "ukradli". Mas stastie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #119 kedy: 25. Január , 2010, 01:59:28 » |
|
Práve som došiel z policie.Videl gitaru a kopa písačky okolo.JEMka nieje poškodená a všetko na nej je pôvodné.Pár drobností ktoré treba spraviť.Len mať na to veci.Minimálne náklady.Je len ušmudlaná hlavne..Ale jedna vec ma sere-je bez kufra.V nom bol drahý kožený pás,klúče atd.Podla pána s ktorým som hovoril ju dajaký dedko s nejakým výrastkom kupil za 20 euro niekde v krčme v Stupave-takže sa naozaj aj ostatné nachadza možno tam.20€-hovada.Cena teraz na trhu je okolo 2600€.Vraj sa na stanici v BA pýtal kde by sa tu dala predať gitara.Niekto ho poslal do Mady a tam ju Dejvo zbadal a bol v obraze.Pýtali 500€ a on zavolal policajtov.Dajú mi ju za pár dni.Dať ju do pucu a neviem čo dalej...predať?Ked som ju znova zbadal tak mi až zle bolo fyzicky.Pripomenula mi všetko a aj sušasnú situaciu.Ale nieje jej nič.Len ked ju vlačili bez kufra bohvie kde tak by hlavne čistiaren potrebovala.Top bez škrabanca.Evolutiony v poriadku,krk aj mechanika tiež.Dám si rád poradit čo s nou dalej ked jej spravím generálku.
Pytali 100, ponukol som im nakoniec 55, hajzlom a aj by to predali... bolo ich treba zdrzat nejako
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|