Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
13. November , 2024, 09:39:23
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Podvod-krádež  (Prečítané 35350 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #105 kedy: 15. Január , 2010, 12:08:33 »

neviem ci sledujes tlac ale im by som toho moc nezveril  Bavím sa skvele

mal spm na mysli rozne spekulacie a hypotezy tu na fore. Mlatenie prazdnej slamy...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #106 kedy: 15. Január , 2010, 12:10:34 »

mal spm na mysli rozne spekulacie a hypotezy tu na fore. Mlatenie prazdnej slamy...

sak ale  to je vizitka toho co tu temu zakladal asi sa chcel o to teda s nami podelit, preto sa o tom rozprava  Bavím sa skvele  nemozes zalozit verejnu temu o niecom a cakat ked ludom potom nedas konkretne informacie ze nebudu mlatit prazdnu slamu chapes..
Zaznamenané

opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #107 kedy: 15. Január , 2010, 14:02:09 »

podla mna dal konkretne info take, o ktorych vedel. To co nevedel, a zatial nikto nevie, ostatni velmi "mudro" rozoberaju...cize mlatia prazdnu slamu. Howgh  Zdravíčko
Zaznamenané
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #108 kedy: 15. Január , 2010, 23:43:59 »

Ďakujem Davidovi -dejvovi aj Martinovi-Semishovi za rychlu reakciu a Dejvovi že hned volal policajtov.Časom sa aspon snad k tej Jemke dostanem.Ostatné tažko.To bola náhoda a pochybujem že dnes policajti z niekoho niečo dostanu o ostatných veciach.Kedysi by to z nich vytlkli ale dnes len dobrovolná výpoved a môže nakecať čo chce.Ako syn tie veci a komu dal alebo sa nechal ojebat tým sa už zaoberať nemiením.Pravdu nepovie.Tej hriešne drahej zrkadlovky mi je lúto najviac-strašne rád som fotil- ale samozrejme aj ostatných veci.Najviac samozrejme synovho postoja ...Ked mi tu Jemku daju-dúfam-tak čo najlepšie ju predať nakolko som nezamestnaný a všetko je v kelu.Aj nádej-radosť že syn hrá a baví ho to a má talent.Ale vydržalo to iba chvilku.Nesprávných ludí sa chytil a je velmi zmanipulovatelný a viac mu vyhovuje vygumovaná hlava ako pekná realita a prípadný uspech a radost z hrania.Privela sa na mna toho zosypalo a sype.Prácu neviem nájst.Syn sa rúti do záhuby a tahal aj mna a celu rodinu.Neviem či mu zapne v hlave a uvedomí si real.Pochybujem.Moje sny su v....tam.A ako prežijem dalej neviem.Hrozne ma to sere všetko.Strašne rád som chodil na vaše koncerty,skúšky atd a mám vás rád.Teraz mi obyčajný koncert a pohlad na gitaristu spôsobuje skor bolest na duši a reval by som.Celá story je horor.A další preživanie bude ťažké.Velmi.Vela vás poznám osobne ale aj tých čo osobne nepoznám-velmi si vás vážím a mam vás rád.Mne smpla vzala tu možnosť.Chcel som aby to syn mohol prežívať.Ten nádherný pocit ked človek stojí na podiu a má úspech ale aj obyčajné hranie pre seba ktoré mne robilo radost.Vdaka chalani.Majú ma volať tak čakám ....a snažím sa aby sme prežili aspon.S vami som zažil vela krásných chvil.Hrajte a robte radost ludom aj sebe a nech vám to ide.Mohol by som o tom všetkom román napísať .Tuším že syn sa vezie dalej napriek tomu že na testy chodí.Spravil som maximum ale ked sám nechce nepomôže nič.Ani sto psychošov a liečebne.Akoby nebola aj tak ťažká doba este toto navrch.....to by dorazilo kdekoho.Tiež som chybil ale nie tak velmi ako si niektorí myslia a myslel to len v dobrom.
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #109 kedy: 15. Január , 2010, 23:47:07 »

Amen..pekne si napísal...ale kurvaaaaa..... už aj utekaj a ulej is jedného...život je krásny aj keď je pes....hviezy vyjdú aj keď bude Tvoj syn laureátom Nobelovej ceny alebo posledným bezďákom....bude ťa to bolieť, ale nesmie ťa to zničiť..choď medzi ľudí, vyrozprávaj sa z toho, ale nekúp sa už v tom... Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #110 kedy: 15. Január , 2010, 23:56:23 »

Amen..pekne si napísal...ale kurvaaaaa..... už aj utekaj a ulej is jedného...život je krásny aj keď je pes....hviezy vyjdú aj keď bude Tvoj syn laureátom Nobelovej ceny alebo posledným bezďákom....bude ťa to bolieť, ale nesmie ťa to zničiť..choď medzi ľudí, vyrozprávaj sa z toho, ale nekúp sa už v tom... Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!
Od neho som sa dištancoval-aj ked sa musím starať atd ale inak som čo sa neho týka rezignoval.Len aj haldy iných vecí ma zavaluje.Bojujem o hole prežívanie.Ale dokial ma to nepoloží-budem bojovať.Ale už mi asi dobrá muzika a skvelí instrumentalisti tu obrovskú radost nespravia.Nezatrpkol som čo sa muziky týká ale už to nieje ako bolo.Privela bolesti-máš pravdu ale kúpať ani rochnit sa v nej nemienim.Stáť a kráčat dokial to pojde.V kanali či pod mostom by som nerad dožil.
Zaznamenané

RobG
inventár podniku

« Odpoveď #111 kedy: 16. Január , 2010, 00:05:03 »

Dlab na muziku a na gitary, keď Ti to robí stres....časom sa k tomu vrátiš, ono si ťa to nájde...prudko Ti radím šport, ľahký beh alebo rýchla chôdza 2x do rýždňa, ak vládzeš, skús trochu kliky doma, pár brušákov.....zbehni do sauny..aj za požičané...relaxuj.... Na zdravie! Na zdravie!
« Posledná zmena: 16. Január , 2010, 00:14:14 od RobG » Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #112 kedy: 16. Január , 2010, 00:21:36 »

Mrzi ma okrem kopy inych veci na tomto pribehu aj to, ze ta gitara je vraj teraz v dost zlom stave Smútim, viem ze sa Rado o nu hodne staral a takto dopadla Smútim.
Zaznamenané
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #113 kedy: 16. Január , 2010, 00:27:58 »

..to je drevo, z toho krv netečie...kúpi si ďalšiu keď bude mať chuť....hlavu hore  Na zdravie!
Zaznamenané
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #114 kedy: 20. Január , 2010, 10:34:06 »

Práve som došiel z policie.Videl gitaru a kopa písačky okolo.JEMka nieje poškodená a všetko na nej je pôvodné.Pár drobností ktoré treba spraviť.Len mať na to veci.Minimálne náklady.Je len ušmudlaná hlavne..Ale jedna vec ma sere-je bez kufra.V nom bol drahý kožený pás,klúče atd.Podla pána s ktorým som hovoril ju dajaký dedko s nejakým výrastkom kupil za 20 euro niekde v krčme v Stupave-takže sa naozaj aj ostatné nachadza možno  tam.20€-hovada.Cena teraz na trhu je okolo 2600€.Vraj sa na stanici v BA pýtal kde by sa tu dala predať gitara.Niekto ho poslal do Mady a tam ju Dejvo zbadal a bol v obraze.Pýtali 500€ a on zavolal policajtov.Dajú mi ju za pár dni.Dať ju do pucu a neviem čo dalej...predať?Ked som ju znova zbadal tak mi až zle bolo fyzicky.Pripomenula mi všetko a aj sušasnú situaciu.Ale nieje jej nič.Len ked ju vlačili bez kufra bohvie kde tak by hlavne čistiaren potrebovala.Top bez škrabanca.Evolutiony v poriadku,krk aj mechanika tiež.Dám si rád poradit čo s nou dalej ked jej spravím generálku.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #115 kedy: 20. Január , 2010, 10:37:56 »

Tak aspon maly happyend, mal si celkom stastie.  Na zdravie!
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #116 kedy: 20. Január , 2010, 10:47:09 »

Po Stupave teraz niekto v tom luxusnom kufri nosí naradie alebo samopal? happyend? Keby aspon komplet aj s kufrom atd bola.A je to len zlomok toho čo odvliekli.To bola náhoda-Mestskí policajti k takým veciam pristupujú trocha inak a bol tam evidentný záujem riešit to ale ma to obv.odd.holičská a tých to trapí ako zima v v gronsku.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #117 kedy: 20. Január , 2010, 10:49:58 »

Mestskí policajti k takým veciam pristupujú trocha inak a bol tam evidentný záujem riešit to ale ma to obv.odd.holičská a tých to trapí ako zima v v gronsku.

Fajn pocut, ze nasi fizli maju na starosti okrem buzerovania vodicov a ukladania vybusnin do lietadiel semtam aj prospesnu cinnost. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #118 kedy: 20. Január , 2010, 11:56:55 »

Po Stupave teraz niekto v tom luxusnom kufri nosí naradie alebo samopal? happyend? Keby aspon komplet aj s kufrom atd bola.A je to len zlomok toho čo odvliekli.To bola náhoda-Mestskí policajti k takým veciam pristupujú trocha inak a bol tam evidentný záujem riešit to ale ma to obv.odd.holičská a tých to trapí ako zima v v gronsku.

Odvliekli? Ja som myslel, ze to im tvoj syn predal resp. dal do zalohy niekomu v Malackach. IMHO mas stastie, ze Ti to policajti "daju" a nemusis papierovat a dokazovat, ze ti ju "ukradli". Mas stastie.

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
MMM
Hosť
« Odpoveď #119 kedy: 25. Január , 2010, 01:59:28 »

Práve som došiel z policie.Videl gitaru a kopa písačky okolo.JEMka nieje poškodená a všetko na nej je pôvodné.Pár drobností ktoré treba spraviť.Len mať na to veci.Minimálne náklady.Je len ušmudlaná hlavne..Ale jedna vec ma sere-je bez kufra.V nom bol drahý kožený pás,klúče atd.Podla pána s ktorým som hovoril ju dajaký dedko s nejakým výrastkom kupil za 20 euro niekde v krčme v Stupave-takže sa naozaj aj ostatné nachadza možno  tam.20€-hovada.Cena teraz na trhu je okolo 2600€.Vraj sa na stanici v BA pýtal kde by sa tu dala predať gitara.Niekto ho poslal do Mady a tam ju Dejvo zbadal a bol v obraze.Pýtali 500€ a on zavolal policajtov.Dajú mi ju za pár dni.Dať ju do pucu a neviem čo dalej...predať?Ked som ju znova zbadal tak mi až zle bolo fyzicky.Pripomenula mi všetko a aj sušasnú situaciu.Ale nieje jej nič.Len ked ju vlačili bez kufra bohvie kde tak by hlavne čistiaren potrebovala.Top bez škrabanca.Evolutiony v poriadku,krk aj mechanika tiež.Dám si rád poradit čo s nou dalej ked jej spravím generálku.

Pytali 100, ponukol som im nakoniec 55, hajzlom  Neser ma! a aj by to predali... bolo ich treba zdrzat nejako
Zaznamenané
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.116 sekund, 23 otázok.