Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 04:34:05
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Oplati sa kupovat multiefekt? a ked tak aky?  (Prečítané 31911 krát)
0 užívateľov a 15 Hostí prehliada túto tému.
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #60 kedy: 08. September , 2011, 17:43:20 »

da sa to pouzit aj do slucky ? nekazi to zvuk aparatu ? ...pripadne to nema aj nejaky prepinac podla toho ci to ide do slucky alebo pred amp ? (ako ma napr. zoom g9.2
Ma to vypinatelny preamp footswitchom, ked ides do mixu tak ho mas zapnuty, ked je vypnuty sluzi to ako 4 krabicky vedla seba normalne do komba. A da sa to pouzit aj do slucky, s tym ze je preamp vypnuty a celkova citlivost znizena. Ci je nejaky zvuk taky alebo onaky je subjektivna vec, kazdy si to musi vyskusat a vypocut sam.
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
stevino179
Hosť
« Odpoveď #61 kedy: 08. September , 2011, 21:21:54 »

nechcelo sa mi to čítat cele aleja jednoznačne odporučam stare RP digitech s lampou ma to kranse cha hally analogový zvuk , stali majetok a terazsa daju tak za nejakých do 200zohnat
http://boyband625.com/gear.php?id=909   niečo taketo
http://imageshack.us/photo/my-images/183/imagen1242pn0.jpg/   alebo toto , myslím že tuto trojku niekto prednedavnom predaval na kytary cz
zoomki nikdy nehrali dobre vždy boli prechemizovane, to už račej wox multaki alebo korg tie su aj lacne , alebo boss
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #62 kedy: 08. September , 2011, 21:47:57 »

nechcelo sa mi to čítat cele aleja jednoznačne odporučam stare RP digitech s lampou ...

zrovna tieto je podla mna blbost davat do slucky. ak si dobre spominam, tak ta vstupna akoze preampova sekcia bola tusim napevno, nedala sa bypasnut a cosi sa mi mari, ze aj ten vystup bol taky kadejaky, neviem ci to vladalo dobre vybudit koncak. bolo to urcene medzi gitaru a input aparatu.
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #63 kedy: 08. September , 2011, 21:56:35 »

može bit do slučky som to nikdy nedaval
Zaznamenané
janci89
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 88

« Odpoveď #64 kedy: 08. September , 2011, 22:51:09 »

može bit do slučky som to nikdy nedaval

ja potrebujem hlavne do slucky ...skreslenie budem tahat z lampoveho komba ...ale dik za tip
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #65 kedy: 09. September , 2011, 07:27:03 »

Taketo uvahy neznasam. :)  Na zdravie!

ty sam si nimi znamy :D
Zaznamenané

georgik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 691

« Odpoveď #66 kedy: 09. November , 2011, 21:13:39 »

Nazdar, chcel by som sa opytat akou cestou ist, multieffekt do slucky alebo jednotlive efekty do boardu , zatial mam Wah,booster a ladicku, chcel by som kupit este aspon delay,chorus,flanger, mozno niekedy compressor,ekvalizer. Teraz je lepsie to riesit napriklad cez G major II a midi alebo samostatne jednotlivymi efektami? Bojimsa , ze v majore toho bude 10000 a budem vyuzivat 5 nastaveni?
Dakujem
Zaznamenané

Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
Feat. Planet Waves cables.
MASAKER
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #67 kedy: 10. November , 2011, 00:27:48 »

si musis vyskusat, co Tebe vyhovuje. nie je spravna odpoved.
Zaznamenané
motorman
pravidelný návštevník
Príspevkov: 196

« Odpoveď #68 kedy: 10. November , 2011, 07:09:01 »

Ja by som do multiefektu vela neinvestoval a hlavne nie do high endu ako G major alebo axe fx
za tie peniaze mas dobry aparat

dobry aparat a jeden alebo 2 efekty a mas super zvuk
efekty jednotlivo kupis za par drobnych ..len musis hladat
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #69 kedy: 10. November , 2011, 07:56:27 »

Ja by som do multiefektu vela neinvestoval a hlavne nie do high endu ako G major alebo axe fx
za tie peniaze mas dobry aparat

dobry aparat a jeden alebo 2 efekty a mas super zvuk
efekty jednotlivo kupis za par drobnych ..len musis hladat

no ved to ze za tie peniaze mas len jeden dobry aparat a mozno nejaky efekt.. axe v tomto uznavam, aj ked by som to asi nechcel lebo by sa mi to nechcelo nastavovat... ze za tu cenu sa to oplati aj ked to niekto pouziva len ako FX procesor nie to este simulaciu zvukov.. a tie efekty by som odporucal kazdemu si vypocut to neni taky ten styl modulacii ze 90te roky syfonova sodovka styl ze to len syci a deju sa tam nejake umele pazvuky.. tie zvuky su fakt ppci na urovni eventide a podobne
Zaznamenané

motorman
pravidelný návštevník

« Odpoveď #70 kedy: 10. November , 2011, 23:39:24 »

no ved to ze za tie peniaze mas len jeden dobry aparat a mozno nejaky efekt.. axe v tomto uznavam, aj ked by som to asi nechcel lebo by sa mi to nechcelo nastavovat... ze za tu cenu sa to oplati aj ked to niekto pouziva len ako FX procesor nie to este simulaciu zvukov.. a tie efekty by som odporucal kazdemu si vypocut to neni taky ten styl modulacii ze 90te roky syfonova sodovka styl ze to len syci a deju sa tam nejake umele pazvuky.. tie zvuky su fakt ppci na urovni eventide a podobne

simulacia zvukov je stale len simulacia, nikdy to nebude hrat ako aparat tak naco do toho investovat
jedden dobry aparat a jeden alebo dva efekty staci
ja hram so starim ibanez DL5 ktory som kupil za $10 bez krytu na bateriu a mxr dynacomp za $30
ostatne efekty co som pokupoval sedia v skatuly
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #71 kedy: 10. November , 2011, 23:42:57 »

a treba vobec efekt? na co. a ladicku tiez treba? zbytocne podla mna
Zaznamenané

stoka!
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #72 kedy: 11. November , 2011, 01:24:23 »

mna by len tak pomimo zaujimalo, ze kolko si tych 90's fx procakov pocul, lebo prave niektore stare lexicony, pcmka, tccka, tristerea su legendarne kusy, ktore sa este aj dnes snazia kopcit aj u eventide.
ja ti nevim karle, nie je to tym skor, ze si pocul maximalne tak rocktron nazivo,
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #73 kedy: 11. November , 2011, 01:27:41 »

simulacia zvukov je stale len simulacia, nikdy to nebude hrat ako aparat tak naco do toho investovat
jedden dobry aparat a jeden alebo dva efekty staci
ja hram so starim ibanez DL5 ktory som kupil za $10 bez krytu na bateriu a mxr dynacomp za $30
ostatne efekty co som pokupoval sedia v skatuly

vsak ale nie kazdy rube swing na ktory ti realne ten gitara-kabel-aparat system staci, vsakze. radsej nic nepovedat, ako silou mocou trepat, hm
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
motorman
pravidelný návštevník

« Odpoveď #74 kedy: 12. November , 2011, 19:03:42 »

vsak ale nie kazdy rube swing na ktory ti realne ten gitara-kabel-aparat system staci, vsakze. radsej nic nepovedat, ako silou mocou trepat, hm
gitara-kabel-aparat system ti da ten najlepsi ton, a myslym ze kazdy gitarista by mal hladat svoj ton vyberom aparatu a nastroja vobec nevidim dvovod byt arogantny hm
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 23 otázok.