Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 06:44:44
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Oplati sa kupovat multiefekt? a ked tak aky?  (Prečítané 32044 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
bito
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 134

« Odpoveď #105 kedy: 22. November , 2011, 22:58:23 »

tak potom je to lepšie dať napriamo kvôli drajvom a moduláciam alebo slučka kvôli delayom ?
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #106 kedy: 22. November , 2011, 22:59:06 »

no podla toho co primarne vyuzivas. ja som napr ten drive z toho nevyuzival a modulacie zneju prijatelne aj v slucke
Zaznamenané

stoka!
bito
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #107 kedy: 22. November , 2011, 23:02:36 »

primárne by som chcel modulácie / kompresor na čisté zvuky, možno nejaké občas nakopnutie keďže používam viacmenej stále crunch a fakt občas delay... čiže podľa všetkého by to mne mohlo robiť to čo chcem aj napriamo.. a delay fakt len občas na nejaké zbytočné sólo..
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #108 kedy: 22. November , 2011, 23:12:50 »

primárne by som chcel modulácie / kompresor na čisté zvuky, možno nejaké občas nakopnutie keďže používam viacmenej stále crunch a fakt občas delay... čiže podľa všetkého by to mne mohlo robiť to čo chcem aj napriamo.. a delay fakt len občas na nejaké zbytočné sólo..
Ak chces pouzit zopar krabiciek, ktore vies, ze vyuzijes (napr. delay, comp, boost), tak si radsej kup solo krabicky, nez multak. Teda aspon ja by som to (a aj som to) takto riesil.
Zaznamenané

bito
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #109 kedy: 23. November , 2011, 19:36:56 »

čiže ale ten nova systém bude robiť to čo má aj napriamo, hej? :)
keby mám ísť do krabiek ako kedysi tak budem moc špekulovať a riešiť board sa mi zas nechce  ha ha ha a keď si zrátam comp, chorus, flanger, phaser, nejaký od, reverb a delay - dajaké lepšejšie škatule (nie uliho) a v normálnom pedalboarde tak sa blížim asi aj tak k tej sume toho nova systému..
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #110 kedy: 23. November , 2011, 19:46:59 »

čiže ale ten nova systém bude robiť to čo má aj napriamo, hej? :)
keby mám ísť do krabiek ako kedysi tak budem moc špekulovať a riešiť board sa mi zas nechce  ha ha ha a keď si zrátam comp, chorus, flanger, phaser, nejaký od, reverb a delay - dajaké lepšejšie škatule (nie uliho) a v normálnom pedalboarde tak sa blížim asi aj tak k tej sume toho nova systému..
Moj momentalny pedalboard prevysuje cenu NOVAsystemu mozno uz dvojnasobne.  Bavím sa skvele Zas ale viem, ze mam tam kvalitne hracky, ktore zas mozem kedykolvek vymenit. V NOVE kompressor nevymenis. Ani delay. A ani chorus.

Chod do NOVY, ak sa ti pacia tie modulacie, co to ma.
Zaznamenané

bito
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #111 kedy: 23. November , 2011, 19:51:25 »

mne sa páči celá tá koncepcia a aj možnosť presetov a jednotlivých "škatúľ"

ok Mišo a Braňo, veľmi pekne ďakujem  Zdravíčko
« Posledná zmena: 23. November , 2011, 19:52:04 od bito » Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #112 kedy: 22. Máj , 2012, 07:14:29 »

Nemam uz prehlad v tych vsetkych moznych efektoch, atd... ale chcem sa spytat, ci existuje nejaky kvalitny MALY multak, ktory bude obsahovat LEN modulacne efekty, ktore sa budu dat presetovat a aj spolu navzajom pracovat ?

Kym som nemal pedalboard, tak som fungoval so Zoomkou G2 do slucky, kde som si preset uplne vycistil a nahodil len napr. chorus, tremolo, atd... Ide hlavne o maly rozmer. Nova system nie. Rozmyslal som este od Line 6 ten malicky brat M13tky.

Nejake napady ?
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #113 kedy: 22. Máj , 2012, 07:17:34 »

http://line6.com/m5/models.html

ked tak citam, co obsahuje ta M5, tak aj celkom by stacilo :) Skusal to niekto ?
Zaznamenané

garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #114 kedy: 22. Máj , 2012, 08:38:59 »

...."pista58" mal M9nku a chvíľu ju aj predával....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #115 kedy: 22. Máj , 2012, 08:46:38 »

mal som m9. ked uz tak radsej m9 z dovodu ze je to praktickejsie. mozes mat naraz pripravenych 6 roznych efektov v scene a naraz pustene 3, ale pri m5 musis scrollovat a neviem kolko sa da pustit naraz.  

zo zvukoveho hladiska to velmi hodnotit nemozem lebo som to pouzival na basu. nejake veci tam boli na basu super, niektore menej. celkovo sa mi tento koncept ale velmi pozdava, viac ako rozne presetovanie pri multakoch.

ak si k tomu pripojis expression pedal, tak mozes ovladat klasicke veci ako wah, pitch a navyse pri vacsine efektov si mozes navolit aj nejaky parameter ktory chces pedalom menit - napriklad pri skresleni uroven Drive.
Zaznamenané

o-yep sro
hyenik
stály hosť
Príspevkov: 1406

« Odpoveď #116 kedy: 22. Máj , 2012, 08:51:04 »

v M5 jede jenom jeden efekt, zadne kombinace.
je to vpodstate takova krabicka, kterou muzes prepnout na jinou krabicku.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #117 kedy: 22. Máj , 2012, 09:17:17 »

asi je nacase vratit sa k zoom G2..
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #118 kedy: 22. Máj , 2012, 10:09:58 »

zoom ma G3 a tusim je vonku aj G5 - hyenik ma G3 a spomina ho aj vo svojej teme.
Zaznamenané

o-yep sro
hyenik
stály hosť
Príspevkov: 1406

« Odpoveď #119 kedy: 22. Máj , 2012, 13:47:51 »

to jo, ale G3 neni moc maly a pulku obsahu delaji zkresleni, coz branko nechtel.
skutecne to vypada na G2 Žmurk anebo G2Nu treba (lepsi display, USB, vylepsene ale jenom zkresleni :)
« Posledná zmena: 22. Máj , 2012, 13:50:38 od hyenik » Zaznamenané

Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.091 sekund, 23 otázok.