ff
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 09. December , 2009, 16:13:29 » |
|
David Duchovny? HOT je Pavel Horký
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 09. December , 2009, 16:16:38 » |
|
HOT je Pavel Horký asi aj tusim ze kam to smeruje.. viem o jednom cloveku co na tom HOTe hrava a ak je to tak ako si myslim ,tak bude aspon haluz.. skoda ze to namestovo je tak daleko a ja uz nemam dovolenku.. ech..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 09. December , 2009, 20:17:31 » |
|
zvuky skobkov jak zle vymixovane EZ sample len aby mlaskali, ale inak nemaju ziadny tlak. je v tom basa ? hra svoju linku alebo podporuje gitary ? asi to druhe ale nejak sa s tymi gitarami dost prekryva... hned po tom som prepol Megadeth 2009 a asi uveris, ze to s tymi americkymi studiami neni az take zle bicie su zive v tomto pripade megadeth nebol vzor. skupiny Daath a Devildriver posledne albumy skor s tymto zvukom porovnat. to 7_rockov_.... gitary boli reampovane na aparatoch Mesa a VHT Sig X zvuk som robil podla seba ale musel som sa prisposobit z casti pripomienkam a zelaniu skupiny Deepsense podla nas zakaznik nas pan
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 09. December , 2009, 22:11:27 » |
|
bicie su zive v tomto pripade ... netvrdil som ze nie ale ine nahravky co si posielal mi prisli kvalitative dalej. mozno je to aj o kapele...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 09. December , 2009, 22:30:55 » |
|
netvrdil som ze nie ale ine nahravky co si posielal mi prisli kvalitative dalej. mozno je to aj o kapele... kapela spravi 80%. ja sa velmi tesim ze karolko ked doriesi svoje upgrade gitar, kablov, brnkatok a postavi kapelu, vymysli songy, nacvici ich, a raz ich nahra ze to bude pecka. treba dobre kapely cim viac.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 16. December , 2009, 01:26:37 » |
|
Výborne znie ten DEEPSENSE..držím palce.... Konečne po Grapowovi ďalší normálny zvuk v SK...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 16. December , 2009, 08:46:41 » |
|
vypocul som si ten dazd od deepsense... zvuk nahravky nie je zly, ale vedel by som si to cele predstavit zniet aj uplne inak - viac stredovo a harmonicky bohatsie. nejak sa mi nezdaju bicie, pridu mi take tenke, ale aj rytmicky trochu rozlietane s basou, proste to trosku asi postrada groove. ale to je na strane kapely, aby to zlepsili. hlas mi na zaciatku (az sa bojim povedat) pripominal kulyho, co sa neskor ukazalo ako plany poplach, takze fajn :-) i slovo dazd mam akosi zafixovane s cmorikom - asi by som sa mu v buducnosti vyhol :-) ale to je zase ku kapele, nie k studiu.
ale respekt kapele i studiu za pracu ktoru odviedli
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 16. December , 2009, 09:23:46 » |
|
Dážd.- No prave mi frčí v prehravači Voodoo a ten zvukovy rozdiel oproti tejto nahhravke je dost markantny. Ja viem,demo a ...... ale ked už sa porovnavalo so svetovym zvukom,tak ja som porovnal s "domácim"
|
|
« Posledná zmena: 16. December , 2009, 09:25:37 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 16. December , 2009, 09:54:07 » |
|
Dážd.- No prave mi frčí v prehravači Voodoo a ten zvukovy rozdiel oproti tejto nahhravke je dost markantny. Ja viem,demo a ...... ale ked už sa porovnavalo so svetovym zvukom,tak ja som porovnal s "domácim" a co je teda lepsie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 19. December , 2009, 19:58:48 » |
|
Tak som sa dokopal pustit si to znova a uz sa mi to aj zapacilo. Plus normalne by to mohla mladez pocuvat miesto Desmod, je to celkom popik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 15. Marec , 2010, 09:26:53 » |