jtakac
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 23. Marec , 2010, 21:17:50 » |
|
, pocul ich napr. Jimi a Joe tak to im gratulujem potom, lepsie dvaja, ako nikto
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 23. Marec , 2010, 21:19:21 » |
|
aj na design webu sa nejako vztahuje copyright? Da sa to vobec napadnut ..
samozrejme sa vztahuje, v tomto pripade by to bolo jednoznacne ale na to srat.. nejaka anglicka firma sa o tom pravdepodobne nikdy nedozvie a keby aj hej isto by sa len pousmialy nad tym.. vacsi pruser by som videl skor v moralnej stranke veci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 23. Marec , 2010, 21:34:20 » |
|
imho je to nejaký free templat, ktorý si editovala aj tá firma aj zakky..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 23. Marec , 2010, 21:35:24 » |
|
imho je to nejaký free templat, ktorý si editovala aj tá firma aj zakky.. zabudni
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 23. Marec , 2010, 22:37:51 » |
|
imho je to nejaký free templat, ktorý si editovala aj tá firma aj zakky.. S WordPressom robim od jeho s vzniku po bCafe a Ti garantujem, ze toto nie je ani free ani commercial template. To si urobila ta fy pre seba a ked som videl ten original, tak som si spomenul, ze som ho aj videl v nejakej showcase gallery. Jedine pozitivum je, ze mame rovnaky vkus so Zakkym na to co je pekne. 2Semish: To s tzm obnovenim prav prvykrat pocujem. To si ako predstavujes v reale? Na com zakladas tento prepdoklad? 2Musicman: Trebalo by tuto trapnu zalezitost uz prebit tymi novymi songami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 23. Marec , 2010, 23:14:19 » |
|
ta stranka je tou uvedenou sice dost inspirovana, jasne ze som ju predtym videl, ale face to face zas nemam pocit ze je rovnaka. podobne podobnych webov je plna rit a cely hynternet
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 23. Marec , 2010, 23:25:33 » |
|
ta stranka je tou uvedenou sice dost inspirovana, jasne ze som ju predtym videl, ale face to face zas nemam pocit ze je rovnaka. podobne podobnych webov je plna rit a cely hynternet
treba zavolat olesovej nech podpise ze je autorka tej stranky a spyros uz nebude do toho rypat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 23. Marec , 2010, 23:39:35 » |
|
treba zavolat olesovej nech podpise ze je autorka tej stranky a spyros uz nebude do toho rypat Tak tak, potom budes jak ona. Tiez sa podpisuje pod cudziu pracu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 23. Marec , 2010, 23:57:45 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 10. Apríl , 2010, 20:55:35 » |
|
http://www.999th.eu/Ukazky Walking In The Rain EVERY ELSE album je hotovy. chalani uz buduci tyzden budu rozdavat CDcka. tak aspon jednu skladbu z albumu som hodil na stranku celu nech je v predstihu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 10. Apríl , 2010, 22:22:18 » |
|
Nic proti rust2dust a spol, ale toto zatial vyzera na metalovu nahravku roku v slovenskych podmienkach...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 10. Apríl , 2010, 22:30:25 » |
|
mne sa zvukovo zas paci rust2dust viac, hlavne bicie
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 10. Apríl , 2010, 22:45:20 » |
|
dal som este jednu sladbu pod to "Memories"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 11. Apríl , 2010, 21:04:44 » |
|
To je nejaka popularna postavicka. Vyzera ako ja, ked som mal minuly tyzden zapchu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|