musicman
|
|
« Odpoveď #165 kedy: 29. Jún , 2010, 22:02:50 » |
|
dufam ze z toho protulsu polezie aj milionovy zvuk ..nech si to na seba zarobi podstata myslienky zakupenia PT HD3 bolo to ze na slovensku je 1500 studii a kazdy ma nejake vybavenie na webe sa kazdy prezentuje ze robi vsetko mozne ale vacsinou bezia na kreknutom software a lacnych kartach. kazdy si zvazi ci za tie iste prachy pojdu nahravat niekam na m audio zvukovke alebo k nam. Poslal: Branko Vložiť citáciu Ked mame v studiu Pro Tools HD 8, je to menej, ci viac co sa kvality tyka ? mame ? mas ? alebo maju ? co ja viem ake mate prevodniky ci 96 alebo 192 ake karty to je vela druhov. ak je to protools 8 HD s 192 I/O audio a mikrofonnym preampom digidesign PRE , HD core a akcelracnymi PCIe tak potom mas to iste a si jednicka aj ty (teda oni)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #166 kedy: 29. Jún , 2010, 22:04:57 » |
|
je to o pat viac nez HD3 nemas zac Branko si myslel ze zacali od serie 10 ze ked dosiahnu vytuzenu verziu 1.0 tak vybuchnu konfety a v tej chvili sa zastavi vyvoj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #167 kedy: 29. Jún , 2010, 22:06:32 » |
|
branko chcel zabodovat ze je znaly veci ale myslel zrejme Protools verzia 8 lebo HD 8 maju mozna v abey road
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #168 kedy: 29. Jún , 2010, 22:07:56 » |
|
Branko ma v prvom rade na haku vsetky HD aj protúls.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #169 kedy: 29. Jún , 2010, 22:09:16 » |
|
na slovensku je 1500 studii to bolo len take obrazne konstatovanie alebo sa to odzrkadluje realny stav?
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #170 kedy: 29. Jún , 2010, 22:11:01 » |
|
to bolo len take obrazne konstatovanie alebo sa to odzrkadluje realny stav? dneska kazdy kto si kupi PC, nahodi kreknute Nuendo 3 pripoji M Audio fastrack sa nazyva hudobne studio
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #171 kedy: 29. Jún , 2010, 22:12:06 » |
|
to bolo len take obrazne konstatovanie alebo sa to odzrkadluje realny stav? To sa asi pocita kazdy kto vie nainstalovat minimalne Nuendo a ma aspon 2 vstupy na zvukovke inak si to neviem vysvetlit To neni mozne si ma predbehol
|
|
« Posledná zmena: 29. Jún , 2010, 22:12:30 od Pablo Woozy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #172 kedy: 29. Jún , 2010, 22:14:28 » |
|
stale mam pocit ze to je o know how nez o kreknutom nuende
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #173 kedy: 29. Jún , 2010, 22:16:58 » |
|
stale mam pocit ze to je o know how nez o kreknutom nuende A kolko % ludi ma vyborne know how z tych co pouzivaju (cracknute) Nuendo a kolko % ma know how co pouzivaju spickove vybavenie a legalny soft? Tym chcem povedat, ze stale je vacsia pravdepodobnost, ze vacsie know how bude mat clovek co ma uz nejaky vyvoj za sebou, lebo tie veci asi nakupoval postupne a postupne s nimi aj rastol. Niekto kto robi vyslovene na kolene asi nespadol uceny z neba
|
|
« Posledná zmena: 29. Jún , 2010, 22:18:41 od Pablo Woozy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #175 kedy: 29. Jún , 2010, 22:17:45 » |
|
a cisto informativne na rozsirenie obzoru ..kolko je asi na slovensku studii, ktore su profi ..teda sa tym zivia alebo aspon prizivuju ?
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #176 kedy: 29. Jún , 2010, 22:19:11 » |
|
tym chcem len povedat ze napr chalani co dojdu na slovensku nahravat ked im povie niekto ze ma pro tools hd3 tak sa opytaju ze kde sa tam nastavuje nesmrtelnost a prechadzanie cez steny.. vysledok ich zaujima.. tot vsetko.. a z tych ukazok mam stale pocit ze ta cesta je este velmi velmi dlha co maju studia u nas pred sebou vratane 999th, aj ked, musim uznat ze to zacina byt konecne zaujimave aj ta nasa produkcia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #177 kedy: 29. Jún , 2010, 22:19:36 » |
|
a cisto informativne na rozsirenie obzoru ..kolko je asi na slovensku studii, ktore su profi ..teda sa tym zivia alebo aspon prizivuju ? Prizivuje sa strasne vela hlavne na zaciatocnickych kapelach co vedia hovno
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #178 kedy: 29. Jún , 2010, 22:20:19 » |
|
A kolko % ludi ma vyborne know how z tych co pouzivaju (cracknute) Nuendo a kolko % ma know how co pouzivaju spickove vybavenie a legalny soft? Tym chcem povedat, ze stale je vacsia pravdepodobnost, ze vacsie know how bude mat clovek co ma uz nejaky vyvoj za sebou, lebo tie veci asi nakupoval postupne a postupne s nimi aj rastol. Niekto kto robi vyslovene na kolene asi nespadol uceny z neba este stale su tu ludia co maju dost kesov na to aby si kupili z rozmaru drahe fakt ze drahe veci takze nie, nie je to zaruka pre mna ani nahodou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #179 kedy: 29. Jún , 2010, 22:21:08 » |
|
este stale su tu ludia co maju dost kesov na to aby si kupili z rozmaru drahe fakt ze drahe veci takze nie, nie je to zaruka pre mna ani nahodou jj, vid www.crystalrecords.sk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|