Andrew
pravidelný pocestný

Príspevkov: 92
Knowledge is power.
|
 |
« kedy: 11. December , 2009, 03:33:55 » |
|
Nazdar. Na svojej gitare mam aktivne snimace EMG a strasne mi brumi gitara. Je to urcite v snimaci pri kobylke, nie aparatom, pretoze ked stiahnem volume dole, tak je to v pohode. Cim to moze byt? Kamos mi povedal, ze to moze byt aj elektroinstalaciou v skusobni, ale to sa mi nejak nezda. Dik za rady. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
ALE OD RÁNA JEBE BUBNY!
|
|
|
|
Branko
|
 |
« Odpoveď #1 kedy: 11. December , 2009, 10:58:02 » |
|
Moze to byt zastrckou, ak si k nej otoceny, resp. k akemukolvek elektrozariadeniu. Skus sa vytocit tak, kde nebudes mat ziadne el. pole. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Only a Music man guitar is Good Enough !
Ak chces byt stastny, nauc sa robit stastnych druhych ludi.
|
|
|
|
cubo
|
 |
« Odpoveď #2 kedy: 11. December , 2009, 11:12:15 » |
|
moze to byt eletrinou overall ak je nahovno zem 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
jawa 21, co ine 
|
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

Príspevkov: 7361
|
 |
« Odpoveď #4 kedy: 11. December , 2009, 11:21:12 » |
|
zivotu nebezpecne  rastis pise o monitoroch bez kovovej kostry, co pripad gitarovej hlavy nie je. andrew, co tak najskor mat istotu, ze je vsetko 100% zapojene v gitare? robi to aj v inej skusobni? aj na inom aparate u vas v skusobni?
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
inventár podniku

Príspevkov: 3396
|
 |
« Odpoveď #5 kedy: 12. December , 2009, 11:35:45 » |
|
...
rastis pise o monitoroch bez kovovej kostry, co pripad gitarovej hlavy nie je....
presne tak, aj som tam zdoraznil, ze islo o drevene monitory. hlavne toto vobec nevyzera na zemnu slucku, vsak kde by aj vznikla medzi gitarou a zosikom.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Andrew
pravidelný pocestný

Príspevkov: 92
Knowledge is power.
|
 |
« Odpoveď #6 kedy: 14. December , 2009, 02:08:42 » |
|
zivotu nebezpecne  rastis pise o monitoroch bez kovovej kostry, co pripad gitarovej hlavy nie je. andrew, co tak najskor mat istotu, ze je vsetko 100% zapojene v gitare? robi to aj v inej skusobni? aj na inom aparate u vas v skusobni? Hej, aj na inom aparate. v gitare je vsetko ok. Na koncerte naposledy nic. uplne tichucko, len slaby šum. ale v skusobni to j.be riadne :/
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
ALE OD RÁNA JEBE BUBNY!
|
|
|
Boh+
nováčik

Príspevkov: 13
|
 |
« Odpoveď #7 kedy: 19. Júl , 2011, 15:45:35 » |
|
V skusobni to j.be riadne :/
Nemate skusobku blizko nejakej strojarskej alebo chemickej firmy, lebo my sme mali a to brucanie robila siet, ktorá isla od nich 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Nikto niéje doKonali, každí je dokonale nedokonalo d okonaý
|
|
|
|
georgik
|
 |
« Odpoveď #8 kedy: 26. Júl , 2011, 21:12:30 » |
|
Nevedel som , kde to mam dat, tak to dam sem, mam konfiguraciu HSH, Singel brumi ,a ked dam kobylkovy tak brumi tiez ,mozno trosku menej, kablom to nieje, je to zle zapojene? Neviete v com je chyba? Ci uzemnenie? dakujem.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Marshall DSL100 + Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + Ibanez RG(EMG85/60) Feat. Monster Studio Pro cables. MASAKER
|
|
|
|
kaolko
|
 |
« Odpoveď #9 kedy: 26. Júl , 2011, 21:18:57 » |
|
EMGcka nemaju zemnenie ci sa mylim?!
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

Príspevkov: 7905
|
 |
« Odpoveď #10 kedy: 26. Júl , 2011, 21:20:23 » |
|
singel brumi bezne. ako to mas zapojene ? brumi to moc ? alebo je to od vyroby gitara, ake tam mas snimace EMGcka nemaju zemnenie ci sa mylim?!
ake zemnenie myslis ? kazdy snimac ma zem, ktora je referencny bod v podstate
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
georgik
|
 |
« Odpoveď #11 kedy: 26. Júl , 2011, 22:09:10 » |
|
ehm, som zabudol :D nemam EMG ale bill lawrence, sorry.
EDIT: Singel teda normalne ako singel, ale ked hram na 5150 II tak mi aj kobylkovy je pocut ako brumi , aspon myslim , ze to je brum, nemoze to byt , ze to chyta nejake magneticke pole alebo co zo zastrciek? Myslim, ze by to malo byt zapojene spravne .
|
|
|
|
« Posledná zmena: 26. Júl , 2011, 22:11:00 od georgik »
|
Zaznamenané
|
Marshall DSL100 + Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + Ibanez RG(EMG85/60) Feat. Monster Studio Pro cables. MASAKER
|
|
|
|
metal_man
|
 |
« Odpoveď #12 kedy: 10. Január , 2012, 15:30:53 » |
|
EMGcka nemaju zemnenie ci sa mylim?!
hej mas pravdu oni maju nejake vlastne cie povoden co bolo pri inych snimacoch sa ma odpojit aby nedoslo k soku tak to aspon oni pisu
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
styrioci
|
 |
« Odpoveď #13 kedy: 10. Január , 2012, 15:44:56 » |
|
 pri aktivnych snimacoch sa odpaja zemnenie strun, ktore pri pasivnych je zapojene cez kobylku
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
skusal som sa hrat s ekvalizerom v kompe a viem vyrobit velmi podobny zvuk jak gibson z toho zipu.
|
|
|
|
metal_man
|
 |
« Odpoveď #14 kedy: 10. Január , 2012, 17:27:27 » |
|
 pri aktivnych snimacoch sa odpaja zemnenie strun, ktore pri pasivnych je zapojene cez kobylku tak asi to bude ono  ale netusim co v mojom predchadzajucom komente robi slovo povoden 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|