kaolko
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 12. Február , 2010, 11:29:17 » |
|
ale sak ja viem co to je pocujem to uz z videa a sansamp to neni ten zvuk poznam velmi dobre..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 12. Február , 2010, 11:31:05 » |
|
ale sak ja viem co to je pocujem to uz z videa a sansamp to neni ten zvuk poznam velmi dobre.. Zoom do veze.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 12. Február , 2010, 11:31:47 » |
|
tak uz to chlapci dneska rozbalili dneska sa dali bicie, zajtra pride vyvetrat axe-fx Semish osobne tie videa by ste mali nahravat nejakou kamerou radsej, lebo z tohto clovek vela nema, akurat ten metronom zneje super
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 12. Február , 2010, 11:36:37 » |
|
tie videa by ste mali nahravat nejakou kamerou radsej, lebo z tohto clovek vela nema, akurat ten metronom zneje super vsak len ten metronom sa nahrava ostatne vsetko sa reampuje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 12. Február , 2010, 11:37:05 » |
|
vsak len ten metronom sa nahrava ostatne vsetko sa reampuje Pomocna gitara pre metronooom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 12. Február , 2010, 11:43:41 » |
|
ta ondrova lavacka gitara je vyborna. vseliake gitary sa nahravali a tato patri medzi top 10. sustain ma dobry drzi ladenie aj zneje dobre robenak ale ozaj spicka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 12. Február , 2010, 12:35:37 » |
|
stolarovi usiel hoblik zase
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 12. Február , 2010, 12:55:47 » |
|
Takyto system nahrávania keby videl Bob Rock,tak ho asi klepne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 12. Február , 2010, 12:58:32 » |
|
Takyto system nahrávania keby videl Bob Rock,tak ho asi klepne. co by sa mu nepacilo? kedze som videl vela zaberov z nahravania St. Anger, tak neviem ci je toto horsie, alebo lepsie z tvojho pohladu, zato sa pytam
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 12. Február , 2010, 12:58:38 » |
|
ta ondrova lavacka gitara je vyborna. vseliake gitary sa nahravali a tato patri medzi top 10. sustain ma dobry drzi ladenie aj zneje dobre robenak ale ozaj spicka.
ano, gitara moze byt remeselne dobre spracovana, nerozladuje sa atd..ale ten zvuk, to podla budu HLAVNE ondrove prsty a v podstate na akejkolvek gitare by mu to znelo rovnako a aj na akomkolvek aparate samozrejme
|
|
« Posledná zmena: 12. Február , 2010, 13:00:13 od jtakac »
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 12. Február , 2010, 13:01:06 » |
|
Takyto system nahrávania keby videl Bob Rock,tak ho asi klepne. Co ty vies, ako nahrava Bob Rock Ten material znie dobre, paci sa mi to !
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 12. Február , 2010, 13:07:17 » |
|
co by sa mu nepacilo? kedze som videl vela zaberov z nahravania St. Anger, tak neviem ci je toto horsie, alebo lepsie z tvojho pohladu, zato sa pytam Bol zastancom nahravania "kapela hrá spolu" . Nie každy nastroj zvlášt. Ale možno príchodom novych technologií zmenil aj on systém.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 12. Február , 2010, 13:09:53 » |
|
Co ty vies, ako nahrava Bob Rock Čítam,pozerám,počuvam ....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 12. Február , 2010, 13:18:08 » |
|
pokial viem tak dnes uz velmi malo kapiel nahrava tymto sposobom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 12. Február , 2010, 13:19:13 » |
|
moze byt, len som celkom prekvapeny, to fakt odporucam si pozriet nahravanie St. Anger kde on okrem produkovania nahraval basu...tam to malo sa mi zda na mile od nejakeho spolocneho naharvania - uz black album nahravali po partoch, load reload detto.
ale je samozrejme mozne ze s inymi kapelami nahraval inac, ja som vychadzal z toho co som postrehol s metallicou.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
|