Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 07:20:24
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: collegium musicum na STV 2  (Prečítané 8104 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #15 kedy: 09. Január , 2010, 16:39:12 »

Bez urazky, ale pocuvas sa vobec? Vies si to predstavit bez Vargu, pripadne s nejakym inym, kultivivanym klavesakom? To by len bola ohavnost.
ale vsak je to len moj nazor, hentie legendy slovenskej hudby fakt nemam napocuvane, ani hru vargu...akurat co som si pustil fermatu par krat. z toho co som videl, mi tam vadilo prave vargovo hranie. prislo mi to akoby tam varga hustil do taktov najviac, co to da a ostatni cakali, kedy sa im dostane prilezitosti. ked uz takyto instrumentalny kvartet (gitara, basa, klavesy, bicie), tak si radsej pustim liquid tension experiment. ale to je len moj osobny vkus. nezhadzujem vargu ako muzikanta, len mne osobne jeho hra v tom zazname nic nepovedala.
« Posledná zmena: 09. Január , 2010, 16:43:42 od styrioci » Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #16 kedy: 09. Január , 2010, 16:41:07 »

nehraju higainy co to za kapelu trapnu  ha ha ha

pocuvas sa vobec??? ako si dovolujes kydat na marianka  Bavím sa skvele
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #17 kedy: 09. Január , 2010, 16:52:21 »

podla mna v takej forme este neboli a ja som  to doteraz pozeral bez dychu
veru tak,pravdu máš Na zdravie!
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #18 kedy: 09. Január , 2010, 17:02:19 »

Sa trochu ovladajte, Freso tu je zjavne najznamejsi a najlepsi basgitarista, jazzmani ma nezaujimaju. On hra nahowno a preto hral v Prudoch, CM, Blue Effecte alebo Fermate? Ked som naposledy pocul live Fermatu, tak mal pre mna super zvuk. Podla mna to je najnedocenejsi slovensky hudobnik pre verejnost.

PS: Akurat ocuvam vianocny darcek komplet Blue Effect a najzaujimavejsie mi to pride s Fresom.

OK. Back to garage.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #19 kedy: 09. Január , 2010, 17:06:43 »

Sa trochu ovladajte, Freso tu je zjavne najznamejsi a najlepsi basgitarista, jazzmani ma nezaujimaju. On hra nahowno a preto hral v Prudoch, CM, Blue Effecte alebo Fermate? Ked som naposledy pocul live Fermatu, tak mal pre mna super zvuk. Podla mna to je najnedocenejsi slovensky hudobnik pre verejnost.

PS: Akurat ocuvam vianocny darcek komplet Blue Effect a najzaujimavejsie mi to pride s Fresom.

OK. Back to garage.

tak tak... freso je vyborny basak aj kontrabasista... a aj ked je stary hra vyborne... vidno ze stale cvici narozdiel od vargu...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #20 kedy: 09. Január , 2010, 17:45:29 »

s lampou by mu to asi hralo lepsie, ale mam dojem ze takto mu to hra nech hra na co chce, este na tom gibsne mu to znie gumovejsie ako na tom fendri co ma teraz. ale inac taka dietka.

S Hiwattom mu to hralo ovela dynamickejsie aj ho bolo viac pocut. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #21 kedy: 09. Január , 2010, 17:47:15 »

mne sa paci fresov zvuk na live zo 73tieho... neviem ci tam nemal hiwatt? ale zneje mi to tak...
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #22 kedy: 09. Január , 2010, 17:48:18 »

kazdy pocuje to co chce pocut  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #23 kedy: 09. Január , 2010, 17:52:41 »

kazdy pocuje to co chce pocut  Bavím sa skvele

Nuz, to co predvadzal dnes, to bol fakt otrasny zvuk, nebolo ho ani pocut pomaly, uplne gumenny zvuk.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #24 kedy: 09. Január , 2010, 17:53:15 »

bol som v BB na koncerte ten sa mi zdal najlepsi . potom na bigbeate tam som bol  Bavím sa skvele  dost mimo ale pocity paradne .. z tohto som mal trochu horsi pocit ale aj tak v pohode .

na koncerte v BB  tu basu bolo isto pocut ovela viac a griglak bol viac v pozadi (mal hiwatta).  a tak to ma byt lebo ten griglakov ultra turbo nafuknuty zvuk sa mi zacina coraz viacej bridit  Bavím sa skvele  Zdravíčko
« Posledná zmena: 09. Január , 2010, 17:54:37 od brko » Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #25 kedy: 09. Január , 2010, 17:55:11 »

Nuz, to co predvadzal dnes, to bol fakt otrasny zvuk, nebolo ho ani pocut pomaly, uplne gumenny zvuk.

ale ver tomu ze aj ten zvuk co mal za nim nejaki dosli a mu ho pochvalili .  tak to chodi   :)
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #26 kedy: 09. Január , 2010, 18:05:35 »

ale ver tomu ze aj ten zvuk co mal za nim nejaki dosli a mu ho pochvalili .  tak to chodi   :)

Pochybujem a ja mavam vzdy pravdu.   Bavím sa skvele
Zaznamenané

midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #27 kedy: 09. Január , 2010, 18:38:36 »

podla mna v takej forme este neboli a ja som  to doteraz pozeral bez dychu
podobne, videl som teraz v telke len chvilku, no bol som na tom koncerte a odchádzal som so spadnutou sánkou. Uplne profesionalne zahrate a Varga je proste Varga.  Zdravíčko
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Lookash
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214

Slow Child Try

« Odpoveď #28 kedy: 09. Január , 2010, 20:36:09 »

Nenahraval to niekto? dal som to nahravat znamemu a padol mu comp  Neser ma! Inak mna prekvapil Fero ktory hral "celkom" bezchyby, pekny zvuk, ked to porovnam co bolo na STV2 asi mesiac dozadu koncert Fermaty z nejakeho cca 99 roku, to bolo o dost horsie. Freso spieval zle, ale ved nieje spevak. Valihora zle zahrat hadam ani nevie, krasne s prehladom vedel kedy co, dynamika vsetko...Celkovo to hodnotim dost kladne  :)
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #29 kedy: 09. Január , 2010, 21:55:44 »

OK. Back to garage.

no neviem ci si trafil - nehovori sa o fresovej hre ale o zvuku. freso je pre mna vynikajuci basak, proti jeho hre som nikdy nic nemal. len sa vzdy pozastavim nad tym ked sa rozprava o tom ze freso mava ostry ton. to mozno pre gitaristu co mu basak mumle subbas a pri fresovi pocuje co hra sa zda ze freso ma ostry ton, ale minimalne na tomto trandaku to tak nebolo. na gaywatte to moze byt odlisne smerom k tej ostrosti. tot vsjo, ani jedna kritika na hru/techniku/stavbu liniek. tam je skvely.

a s tou nedocenenostou je to na velmi dlhu debatu...
Zaznamenané

o-yep sro
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.11 sekund, 23 otázok.