Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 17:42:58
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: moja nova DeLuxe milenka  (Prečítané 4797 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #15 kedy: 26. Január , 2010, 00:23:26 »

70s Gibsony sa stavaju v Ba pomaly pravidlom. Bavím sa skvele Ich pribuda ako hub po dazdi, musim nejaku novu modnu uchylku vymysliet.  Bavím sa skvele

to znamena co, kolko ich tu podla teba je ?

inak velmi pekny nastroj  Na zdravie!
« Posledná zmena: 26. Január , 2010, 00:25:58 od mn » Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #16 kedy: 26. Január , 2010, 07:35:38 »

To je jasne ze su nenahraditelne na mensie gainy, ale proste niektore nastroje musia byt v kapele silnejsie, lebo sa nederu von ako napr strat. nejde o skreslenie, Robo to myslel zrejme vseobecne. Mne to potvrdzuje skusenost. Niekedy som musel mat gitaru az prilis silno aby bola konkretna a pocutelna, no potom bola hlasitostne uz dost nad kapelou.

presne tak. zvuk nastroja mimo kapely este nehovori nic o tom ako sa sklbi s celou kapelou. ale toto progi nepozna lebo je uz iba obyvackovy gitarista, uz ani pivniciak nieje. jediny zvuk ktory sa snazi prerevat je zvonenie v jeho usiach  Bavím sa skvele ale ako napisal, hiwatt prelezie vsetko, aj zvonenie v usiach  Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #17 kedy: 26. Január , 2010, 07:54:36 »

presne tak. zvuk nastroja mimo kapely este nehovori nic o tom ako sa sklbi s celou kapelou. ale toto progi nepozna lebo je uz iba obyvackovy gitarista, uz ani pivniciak nieje. jediny zvuk ktory sa snazi prerevat je zvonenie v jeho usiach  Bavím sa skvele ale ako napisal, hiwatt prelezie vsetko, aj zvonenie v usiach  Bavím sa skvele

Vidim, ze si zasa vo forme pankac, plny kvanta profesionalnych skusenosti a rad do zivota. Bavím sa skvele Na zdravie!
Sklbenie s kapelou nie je problem, ked su podobne aparaty, vid napriklad Robertova banda, zbytocne sa tu robia komplikacie z nicoho.
« Posledná zmena: 26. Január , 2010, 07:59:33 od poprocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #18 kedy: 26. Január , 2010, 08:29:24 »

Je to niekedy problém a každý aktívny muzikant Ti to potvrdí...to nie je o aparátoch ale o spektre a frekvenciách, kde sa má gitara pohybovať....
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #19 kedy: 26. Január , 2010, 08:42:03 »

Vidim, ze si zasa vo forme pankac, plny kvanta profesionalnych skusenosti a rad do zivota. Bavím sa skvele Na zdravie!
Sklbenie s kapelou nie je problem, ked su podobne aparaty, vid napriklad Robertova banda, zbytocne sa tu robia komplikacie z nicoho.

ja som parafrazoval na "prerevat" - nieje problem prerevat tak ze odstavis vsetky ostatne nastroje. zase na druhu stranu hiwattu vobec neupieram schopnost zapadnit do kapely. ono aj tie zatracovane ampongy su povestne tym ze vedia v kapele dobre sadnut a stmelia spodky a je X aparatov na ktore moze hrat akurat solista, pretoze bud musia byt nahlas aby ich bolo pocut - na ukor inych nastojov, alebo sa nepresadia. to je proste holy fakt, presne ako pise robo - je to o frekvenciach  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #20 kedy: 26. Január , 2010, 10:04:36 »

Jak to moze byt DeLuxe, ked ma klasicke velke hambakre ?  Bacha na vec kamo! Bacha na vec kamo! Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #21 kedy: 26. Január , 2010, 10:07:08 »

presne tak. zvuk nastroja mimo kapely este nehovori nic o tom ako sa sklbi s celou kapelou. ..

okrem nemenovaneho zazracneho FX procesoru, ktory ma presetove zvuky TAKE ISTE ako na nahravke  Ja som čert..
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #22 kedy: 26. Január , 2010, 15:18:40 »

Jak to moze byt DeLuxe, ked ma klasicke velke hambakre ?  Bacha na vec kamo! Bacha na vec kamo! Bacha na vec kamo!

Bol to Deluxe.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #23 kedy: 26. Január , 2010, 15:20:13 »

"moja nova DeLuxe milenka" je teda v skutocnosti Robova exDeluxe exmilenka :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #24 kedy: 26. Január , 2010, 15:21:02 »

zase na druhu stranu hiwattu vobec neupieram schopnost zapadnit do kapely. ono aj tie zatracovane ampongy su povestne tym ze vedia v kapele dobre sadnut a stmelia spodky

No vidis, aspon sme si svoje pochvalili.  Som frajer
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #25 kedy: 26. Január , 2010, 15:21:58 »

"moja nova DeLuxe milenka" je teda v skutocnosti Robova exDeluxe exmilenka :)

Tak vies ako to chodi, tu v Ba uz pomaly kazdy s kazdou.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

peterst
pravidelný návštevník
Príspevkov: 439

Znalci vědí, co je svědí!

« Odpoveď #26 kedy: 26. Január , 2010, 15:38:12 »

musim pogratulovat a pochvalit - s tymito novymi HB to hra skutocne pekne - prekvapivo cinkavo a jasne.
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #27 kedy: 26. Január , 2010, 15:42:33 »

Tak vies ako to chodi, tu v Ba uz pomaly kazdy s kazdou.  Bavím sa skvele

veru tak... sodoma gomora tito mestania... potopu na vas bezboznikov  Bavím sa skvele

inac pekny lespol, s tymi speci snimacmi to musi byt super  Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #28 kedy: 26. Január , 2010, 15:44:41 »

to hra skutocne pekne - prekvapivo cinkavo a jasne.

U 70s Gibson LP nic neobvykle zas.
Zaznamenané

peterst
pravidelný návštevník
Príspevkov: 439

Znalci vědí, co je svědí!

« Odpoveď #29 kedy: 26. Január , 2010, 15:51:46 »

U 70s Gibson LP nic neobvykle zas.

u akehokolvek LP s HB je to neobvykle  ha ha ha

ja som proste skor na single
« Posledná zmena: 26. Január , 2010, 15:53:12 od peterst » Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.041 sekund, 22 otázok.