Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 06:43:44
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Windows XP - odladenie OS na nahravanie  (Prečítané 5708 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
virus
nováčik
*
Príspevkov: 57

« kedy: 25. Január , 2010, 23:59:28 »

Zdar ..... Neviete niekto ko osekať XPcko aby som zvysil vykon? Nemam az taky silny komp ........ budem ho vyuzivat len na nahravanie nebude pripojeny ani na net ani nic ........ nahravat budem cez Cubase 5

dikes
« Posledná zmena: 05. Február , 2010, 11:28:41 od mario bross » Zaznamenané
majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #1 kedy: 26. Január , 2010, 01:38:30 »

No začal by som hlavne povypínaním nepotrebných procesov a programov bežiacích na pozadí.
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #2 kedy: 26. Január , 2010, 08:20:13 »

Windows xp fundamental edition
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #3 kedy: 26. Január , 2010, 09:06:44 »

Videl som 300 mb xp :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #4 kedy: 26. Január , 2010, 10:18:38 »

Zdar ..... Neviete niekto ko osekať XPcko aby som zvysil vykon? Nemam az taky silny komp ........ budem ho vyuzivat len na nahravanie nebude pripojeny ani na net ani nic ........ nahravat budem cez Cubase 5

dikes

co je silny komp ? Cubase 5 (a vlastne vsetky nove DAW) chce napriklad dost ramky samo o sebe bez dalsich spustenych pluginov... si kupil tu 5tku ?
Zaznamenané
virus
nováčik
*
Príspevkov: 57

« Odpoveď #5 kedy: 27. Január , 2010, 12:37:34 »

sorry sorry som sa pomylil .... cubase 5 mam na notebooku to nic ... budem pouzivat Nuendo 3 ..... a ten komp ma konfiguraciu 2GHz Celeron a 1Gb ramky zvukovka soundblaster (ale to budem aj externu pouzivat) HDD len 60GB zatial
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #6 kedy: 27. Január , 2010, 12:58:44 »

pri hentakej konfiguracii by som sa vykaslal na Nuendo z ktoreho realne vyuzijes 1/10 moznosti a upiratil by som stare Cubase SX 1 alebo 2, to by tam mohlo ist. inak s Celeronom to bude tak ci tak chcipat, jak tam zavesis 2 pluginy, tak to lahne k zemy.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #7 kedy: 27. Január , 2010, 13:00:22 »

jak pises, ze ziadny net, atd... tak by som tam nahodil win2k k tomu staremu SX ...
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #8 kedy: 27. Január , 2010, 13:35:21 »

ja mam este slabsi komp ale nuendo 3 mi az tak tragicky nejde, velke pluginy to zvladne cca 4 a male aj 10 - 12, ale ja mam nuendo len preto, lebo mi na cubase nieco neslo, nie ze by som ho potreboval...
Zaznamenané
majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #9 kedy: 27. Január , 2010, 14:14:38 »

Ja mám cca rovnakú konfguráciu a mám Cubase SX3 a keď nahádžem viac veľkých pluginov typu EZ drummer a Sir2 + nejaké syntetizátory, tak prehrať s pluginmi je nemožná vec.  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
Doldy
Hosť
« Odpoveď #10 kedy: 28. Január , 2010, 13:35:20 »

sorry sorry som sa pomylil .... cubase 5 mam na notebooku to nic ... budem pouzivat Nuendo 3 ..... a ten komp ma konfiguraciu 2GHz Celeron a 1Gb ramky zvukovka soundblaster (ale to budem aj externu pouzivat) HDD len 60GB zatial

ak budes pouzivat len tu externu zvukovku, tak urcite znefunkcni v Device-och ten soundblaster a vsetko co nepotrebujes (ale len co si si isty, ze vies co je). mne Pro Tools M-Powered pri 2.4Ghz Celerone a IGB pamati tiez uz pri 4 pluginoch zdochynalo, ale znefunkcnil som vsetko co sa dalo a teraz mam vo vyuziti procesora este aj malu rezervu, ale neviem kolko moze zrat taky Cubase 5
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #11 kedy: 04. Február , 2010, 19:06:47 »

alebo tam nahod reaper, ten je aj free a my s nim nahravame a uplna spokojnost...
Zaznamenané

kominak
nováčik
*
Príspevkov: 46

« Odpoveď #12 kedy: 04. Február , 2010, 21:42:57 »

tu su nejake tipy:
http://forums.projectcovo.com/showthread.php?t=759753
+  postuduj, ktore service mozes odstrelit.

Ja mam na domacom pocitaci 2 WinXP  - jeden  cisto na nahravanie, druhy na normalnu robotu (internet ap.)
Ten pre nahravanie som osekal tak, ze po nastartovani zerie nieco cez 60MB RAM. Trochu som pretaktoval procak (10%), nacasoval  RAMku a v Pro Tools 8 M-Powered zrazu mozem dat 3x viac pluginov (!!). Dost svinstva bezi na pozadi WinXP, oplati sa s tym pohrat.
Zaznamenané
Doldy
Hosť
« Odpoveď #13 kedy: 05. Február , 2010, 09:25:42 »

tu su nejake tipy:
http://forums.projectcovo.com/showthread.php?t=759753

Ja mam na domacom pocitaci 2 WinXP  - jeden  cisto na nahravanie, druhy na normalnu robotu (internet ap.)
Ten pre nahravanie som osekal tak, ze po nastartovani zerie nieco cez 60MB RAM. Trochu som pretaktoval procak (10%), nacasoval  RAMku a v Pro Tools 8 M-Powered zrazu mozem dat 3x viac pluginov (!!). Dost svinstva bezi na pozadi WinXP, oplati sa s tym pohrat.

celkom uzitocne...len ten bod 3 sa mi nepaci - ze by som nemal na pozadi wallpaper s gitarovym motivom? tak to teda nie...   Bavím sa skvele
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #14 kedy: 05. Február , 2010, 11:27:53 »

vies sa aj rospisat pls ? dost by to teme prospelo  Na zdravie!
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.081 sekund, 23 otázok.