Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
27. November , 2024, 06:38:05
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Windows XP - odladenie OS na nahravanie  (Prečítané 5705 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #15 kedy: 05. Február , 2010, 11:34:48 »

vies sa aj rospisat pls ? dost by to teme prospelo  Na zdravie!
XP 32bit po nainstalovani zerie tak 100MB RAM.  neinstalovat hovadiny is way to go ..:)
Zaznamenané
Doldy
Hosť
« Odpoveď #16 kedy: 05. Február , 2010, 11:36:54 »

nieco ohladom toho pretaktovanie procesora a nacasovania ramky by aj mna zaujimalo
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #17 kedy: 05. Február , 2010, 11:37:28 »

naposledy ked som taktoval AMDcko v biose tak som potom kupoval nove  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Doldy
Hosť
« Odpoveď #18 kedy: 05. Február , 2010, 11:39:38 »

naposledy ked som taktoval AMDcko v biose tak som potom kupoval nove  Bavím sa skvele

si ho asi ustval...
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #19 kedy: 05. Február , 2010, 11:39:50 »

ja mam AMD athlon 2500 pretaktovanu na 2800  ha ha ha ono ked sa to neprezenie tak to ide ok  Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #20 kedy: 05. Február , 2010, 11:42:36 »

Ja mam tiez na Athlone asi 250 Mhz pridanych a nikdy som nemal problem.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #21 kedy: 05. Február , 2010, 11:44:26 »

ha ha ha
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #22 kedy: 05. Február , 2010, 11:44:48 »

ja mam teraz novy Phenom X2 black edition tak zrejme ho necham zatial v klude kym zvlada  a potom to necham nikomu zrucnemu spravit :D
Zaznamenané

1pablo
Hosť
« Odpoveď #23 kedy: 05. Február , 2010, 11:45:30 »

nieco ohladom toho pretaktovanie procesora a nacasovania ramky by aj mna zaujimalo

dos zaleži aj od dosky a jej možnosti ked sa taktuje treba mierne pridať aj napetie netreba zabudat na to ked sa pridava proceosru tak o taku istu hodnotu to pretaktovava aj ramky  cize o hodnotu co sa pretaktuje procesor treba ubrat s pameti, ono aj keby sa to nespravi chvilku to facha ale nestabilne a pri vykone by to  mohlo tuhnut a to je ten lepsi pripad:D a 200mhz procesoru aj tak moc nepomoze ked uz by som riesil vykonne pamete s vysokou rychlostou a minimalnym casovanim
« Posledná zmena: 05. Február , 2010, 11:46:30 od 1pablo » Zaznamenané
Doldy
Hosť
« Odpoveď #24 kedy: 05. Február , 2010, 11:46:12 »

a nejaka kriticka hranica existuje?
Zaznamenané
1pablo
Hosť
« Odpoveď #25 kedy: 05. Február , 2010, 11:47:08 »

a nejaka kriticka hranica existuje?

je to hranica kedy sa ti to nerozbehne cize musis resetnut bios cudlikom na doske alebo vtedy ked to tuhne
Zaznamenané
kominak
nováčik
*
Príspevkov: 46

« Odpoveď #26 kedy: 05. Február , 2010, 12:00:38 »

vies sa aj rospisat pls ? dost by to teme prospelo  Na zdravie!

chod podla tej linky, co som poslal a este tu je nieco - ako to dalej precistit:
http://www.pf-works.at/XP%20Audio%20-%20Tuning%20Tipps.pdf
Servicy dost zalezia od toho, co vsetko chces okrem nahravania v tych XPckach robit. Ja tam nerobim nic ine, napr. mam ich odrezane od netu, takze vsetky sietove servicy mohli  ist  dole. Tu sa neda dat univerzalny recept - musis rozumiet, ktore servicy co robia, treba nastudovat.

Na toto nie som velmi odbornik  - len som stiahol nejaky navod z netu a postupoval takto:
1. pretaktuj o trochu
2. zataz system programom Prime95
3. ak vsetko ok, pokracuj bodom  1 :)

Zalezi od procaka, maticnej dosky, RAMky - kombinacie sa velmi ovplyvnuju.
Potom sa musis rozhodnut, ci je vykon az taky dolezity: Ak chces viac pretaktovat, musis dvihnut procaku napatie, to zase dvihne teplotu na procaku a rozhuka ti to ventilator na chladici  - to pre nahravanie tiez nie je asi celkom vitane. Ked je system nataktovany na hranici moznosti, tak v kritickych situaciach bude mrznut a vylepsovat ti psychicky stav...

Preto nahravanie na WinXP  je len  pre tych co rozumeju a pre dobrodruhov. Normalni ludia si kupia starsi Mac :)
Zaznamenané
Doldy
Hosť
« Odpoveď #27 kedy: 05. Február , 2010, 12:21:42 »

no ak sa ma zvysit hlucnost kompu tak to radsej neham tak, to ten moj kondenzator bere vsetko naokolo uz teraz
Zaznamenané
majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #28 kedy: 05. Február , 2010, 12:59:32 »

Ak máš celeron alebo podobnú háveď taktovanie je zbytočné a minimálne účinné, pri takej malej cache nedosiahneš uspokojivé výsledky.
Zaznamenané
Doldy
Hosť
« Odpoveď #29 kedy: 05. Február , 2010, 13:02:06 »

Ak máš celeron alebo podobnú háveď taktovanie je zbytočné a minimálne účinné, pri takej malej cache nedosiahneš uspokojivé výsledky.

diky...mam celeron
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.068 sekund, 23 otázok.