vies sa aj rospisat pls ? dost by to teme prospelo
chod podla tej linky, co som poslal a este tu je nieco - ako to dalej precistit:
http://www.pf-works.at/XP%20Audio%20-%20Tuning%20Tipps.pdf Servicy dost zalezia od toho, co vsetko chces okrem nahravania v tych XPckach robit. Ja tam nerobim nic ine, napr. mam ich odrezane od netu, takze vsetky sietove servicy mohli ist dole. Tu sa neda dat univerzalny recept - musis rozumiet, ktore servicy co robia, treba nastudovat.
nieco ohladom toho pretaktovanie procesora a nacasovania ramky by aj mna zaujimalo
Na toto nie som velmi odbornik - len som stiahol nejaky navod z netu a postupoval takto:
1. pretaktuj o trochu
2. zataz system programom Prime95
3. ak vsetko ok, pokracuj bodom 1
Zalezi od procaka, maticnej dosky, RAMky - kombinacie sa velmi ovplyvnuju.
Potom sa musis rozhodnut, ci je vykon az taky dolezity: Ak chces viac pretaktovat, musis dvihnut procaku napatie, to zase dvihne teplotu na procaku a rozhuka ti to ventilator na chladici - to pre nahravanie tiez nie je asi celkom vitane. Ked je system nataktovany na hranici moznosti, tak v kritickych situaciach bude mrznut a vylepsovat ti psychicky stav...
Preto nahravanie na WinXP je len pre tych co rozumeju a pre dobrodruhov. Normalni ludia si kupia starsi Mac