|
mn
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 26. Február , 2010, 23:49:45 » |
|
na niekolkych tychto 600vkach som hral a su to podla mna velmi pohodlne nastroje
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
JAROSLAV
Hosť
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 26. Február , 2010, 23:53:52 » |
|
takze nie su to sity?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 26. Február , 2010, 23:59:07 » |
|
zas tolko som sa s nimi nehral, aby som vedel objektivne povedat co a ako, ale viem, ze tych par chvil co som s nimi stravil sa mi celkom pacili, boli pekne vypracovane, no hlavne mi utkvelo to pohodlie. Kazdopadne to bolo davno .. http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,79238.0.htmlChlapec odtialto predava tiez Cort, checkni to mozno http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,80039.0.htmlAlebo koncepcne podobny nastroj od RobaG
|
|
« Posledná zmena: 27. Február , 2010, 00:02:31 od mn »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 27. Február , 2010, 00:03:22 » |
|
ked chces, tak si to kup. za tie prachy v pohode
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tarquin
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 27. Február , 2010, 00:03:30 » |
|
Nastroj si treba hlavne vyskusat ci padne do ruk az potom kupovat. Inak celkom lacna gitara ked si odmyslim,ze snimace stoja takmer polovicu z ceny gitary tusim, asi potom setrili niekde inde. Ja by som ju nekupil Pozrel by som bazar a v nom nejaku prs-ku ked hladas. Pouvazuj skor o nej.
|
|
« Posledná zmena: 27. Február , 2010, 00:08:13 od tarquin »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
JAROSLAV
Hosť
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 27. Február , 2010, 00:07:25 » |
|
Nastroj si treba hlavne vyskusat ci padne do ruk az potom kupovat. Inak celkom lacna gitara ked si odmyslim,ze snimace stoja takmer polovicu z ceny gitary tusim, asi potom setrili niekde inde. Ja by som ju nekupil Pozrel by som bazar a v nom nejaku prs-ku ked hladas. cize snimace ma dobre?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 27. Február , 2010, 00:09:37 » |
|
Nastroj si treba hlavne vyskusat ci padne do ruk az potom kupovat. Inak celkom lacna gitara ked si odmyslim,ze snimace stoja takmer polovicu z ceny gitary tusim, asi potom setrili niekde inde. Ja by som ju nekupil Pozrel by som bazar a v nom nejaku prs-ku ked hladas. tie snimace su "iba" nejake emg designed, aj ked maju navrchu napis emg hz. gitara je v ramci ceny v poriadnku po vsetkych strankach. ak setrili tak asi na mzdach robotnikov pri pase jaroslav: hej snimace ma dobre, vedia aj dz dz dz, aj fssst aj clean
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
JAROSLAV
Hosť
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 27. Február , 2010, 00:10:41 » |
|
ta evl seria je na mna strasne tvrda(taka matna cierna-monotonna)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
JAROSLAV
Hosť
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 27. Február , 2010, 00:12:19 » |
|
tie snimace su "iba" nejake emg designed, aj ked maju navrchu napis emg hz. gitara je v ramci ceny v poriadnku po vsetkych strankach. ak setrili tak asi na mzdach robotnikov pri pase jaroslav: hej snimace ma dobre, vedia aj dz dz dz, aj fssst aj clean daj hodnotenie od 1 do 10 pls
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 27. Február , 2010, 00:13:42 » |
|
prs-ku ked hladas.
za 7000 nie tato ale nevychadza z prs, skor tie ostatne cortky boli kopie, prave preto sa na nich tak prijemne hralo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 27. Február , 2010, 00:14:51 » |
|
daj hodnotenie od 1 do 10 pls
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 27. Február , 2010, 00:16:16 » |
|
daj hodnotenie od 1 do 10 pls
Jaroslav, cislo ti ak niekto da, tak bude mat aj tak nulovu vypovednu hodotu, ale vzhladom k tomu, ze stoji 8000 korun a ak je aspon taka, ako tie na ktorych som hral, tak je uplne v pohode ( aj ked mam pocit, ze tie na ktorych som hral boli drahsie, 7000 sa mi zda, ze nestali )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 27. Február , 2010, 00:17:19 » |
|
chalan ma 11 rokov, co tocis ocami kalerabcik V 11tich si trepal podobne kokotiny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
JAROSLAV
Hosť
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 27. Február , 2010, 00:18:36 » |
|
chalan ma 11 rokov, co tocis ocami kalerabcik V 11tich si trepal podobne kokotiny 14
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|