Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 09. Marec , 2010, 10:51:30 » |
|
Otazky niekedy boli kladene tak, ze sa tazko odpovedalo a niekedy to bol aj odklon od pravdy, ale dosiel som az do konca
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 09. Marec , 2010, 10:58:11 » |
|
Zaujimave... Podla mna celkom logicke otazky pri aktivnom hrani.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 09. Marec , 2010, 11:03:19 » |
|
Zaujimave... Podla mna celkom logicke otazky pri aktivnom hrani. Tak ja som asi iba poloaktviny hrac, ktory malo zaraba
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
1pablo
Hosť
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 09. Marec , 2010, 11:05:08 » |
|
mas to tam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 09. Marec , 2010, 11:19:53 » |
|
Zaujimave... Podla mna celkom logicke otazky pri aktivnom hrani. som cakal, kedy to napises ..a este pri aktivnom nahravani v studiach samozrejme ..ja osobne som skoncil s tym dotaznikom dost skoro, lebo je fakt zle napisany, ako rasto podotkol
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 09. Marec , 2010, 11:21:54 » |
|
som cakal, kedy to napises ..a este pri aktivnom nahravani v studiach samozrejme ..ja osobne som skoncil s tym dotaznikom dost skoro, lebo je fakt zle napisany, ako rasto podotkol Tu ked clovek nieco napise, tak hned je sundavany... No a co ? Sak ano, aktivne koncertujem, nahravam - takze otazky typu, ako som spokojny so zvucenim koncertov, ceny v studiu, atd... su podla mna a pre mna uplne v poriadku. Je chyba, ze koncertujem, nahravam, alebo co ? Zas kokotiny sa riesia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 09. Marec , 2010, 11:27:34 » |
|
Tu ked clovek nieco napise, tak hned je sundavany... No a co ? Sak ano, aktivne koncertujem, nahravam - takze otazky typu, ako som spokojny so zvucenim koncertov, ceny v studiu, atd... su podla mna a pre mna uplne v poriadku. Je chyba, ze koncertujem, nahravam, alebo co ? Zas kokotiny sa riesia. sak v poriadku, vsetci ti to zavidime, preto do teba rypeme ..proste autor dotaznika mal napisat hned, ze to je len pre aktivnych hracov..ja som sice tiez aktivny hrac, ale iba v mojej izbe, taka moznost tam nebola
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 09. Marec , 2010, 11:27:34 » |
|
Nie, chybu urobil typek na zaciatku, mal napisat, ze dotaznik je relevantny pre fakt ludi co casto hravaju, urobia aj nejaky ten obrat a maju uz nejake skusenosti. Inak potom kazde jedno vyplnenie skresluje vysledok.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 09. Marec , 2010, 11:32:13 » |
|
sak v poriadku, vsetci ti to zavidime, preto do teba rypeme ... Vidis a zas si to dojebal... To nic, raz si uz taky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 09. Marec , 2010, 11:34:07 » |
|
ja nie som raz uz taky, ale uz raz taky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 09. Marec , 2010, 11:34:50 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 09. Marec , 2010, 11:40:59 » |
|
Zaujimave... Podla mna celkom logicke otazky pri aktivnom hrani. no pod ty aktivny hrac... 20. Mali by ste záujem o služby ozvučenia koncertu alebo kultúrneho podujatia? mozes ako aktivny hrac dat odpoved nie ? ja mam za to, ze ako radovy clen kapely, pripadne studiovy muzikant kludne. takze das NIE. 21. Na aký typ akcie by ste potrebovali ozvučenie? a tu uz nemas co odpovedat a zacnes davat len tak zbrucha... ... jeden priklad iba... ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 09. Marec , 2010, 11:42:06 » |
|
no pod ty aktivny hrac...
20.
Mali by ste záujem o služby ozvučenia koncertu alebo kultúrneho podujatia?
mozes ako aktivny hrac dat odpoved nie ? ja mam za to, ze ako radovy clen kapely, pripadne studiovy muzikant kludne. takze das NIE.
21.
Na aký typ akcie by ste potrebovali ozvučenie?
a tu uz nemas co odpovedat a zacnes davat len tak zbrucha...
... jeden priklad iba... ...
lenze Branko odpovedal stale iba ANO, on nevie povedat NIE
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 09. Marec , 2010, 11:43:06 » |
|
iny budem, ked si kupim parochnu a zhodim 20 kilo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 09. Marec , 2010, 11:43:11 » |
|
inak povodne som myslel ze DP je danove priznanie..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|