|
bubucci
|
 |
« Odpoveď #375 kedy: 11. Október , 2011, 00:07:15 » |
|
me prijde, ze v mahagonu hraje vetsina snimacu dobre, lipa je vetsi potvora na vyber snimaca. Uvidim co ten aftermath, ten by to mohl trochu ozivit., prinejhorsim prohodim s HD.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Music Man John Petrucci 6 /BKP HolyDiver - VHII/ Bad Horsie Wah - TS9DX - TC Polytune/Flashback/Corona Chorus VHT Pittbull Fifty CL /w EQ + VHT Traditional 4x12 /GB&V30/ VHT Pittbull Forty-Five 210 kombo
|
|
|
|
styrioci
|
 |
« Odpoveď #376 kedy: 12. Október , 2011, 09:03:21 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
skusal som sa hrat s ekvalizerom v kompe a viem vyrobit velmi podobny zvuk jak gibson z toho zipu.
|
|
|
|
bubucci
|
 |
« Odpoveď #377 kedy: 13. Október , 2011, 11:54:16 » |
|
Dobre intervijuu  Dneska prisel Aftermath a supl sem ho do mahagonove ibanezky /u 2550 se musi sundavat pickguard a tim padem aj struny/. No co rict ke zvuku...massive, dry&tight. Ma hodne nizssich stredu /EVM oem repro like  / a vy vyskach neni tak bright jak treba HolyDiver. Docela mi pripomina EMG81 s lepsi dynamikou. Zrovna mam doma i Pittbulla s boxem, tak bylo rano trosku peklicko po ulici. P.S. Da se odstranit z BPK snimacu nejak bezpecne kryt ?
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Music Man John Petrucci 6 /BKP HolyDiver - VHII/ Bad Horsie Wah - TS9DX - TC Polytune/Flashback/Corona Chorus VHT Pittbull Fifty CL /w EQ + VHT Traditional 4x12 /GB&V30/ VHT Pittbull Forty-Five 210 kombo
|
|
|
|
kaolko
|
 |
« Odpoveď #378 kedy: 14. Október , 2011, 15:19:37 » |
|
cize si spokojnejsi nez s HD?
tu aspon pekne vidiet ze ziadne zvukove charty ani podobne srandy netreba vobec riesit.. vsetko zavisi od danej aplikacie.. podla popisov by mal mat holy diver menej vysok nez aftermath ktory vychadza z painkilleru.. sranda ze je to u teba vlastne naopak.. co tym chcem povedat vlastne hmm.. jaj ze treba vsetko skusat co ako sadne, neda sa povedat ze mahagon je ubucany, javor je vyskovy atd. a rovnako sa neda povedat ze co ma viac vysok/basov/stredov.. ono totiz to co ta gitara nema neprida ziaden snimac, dokaze len vydvihnut alebo potlacit urcite FQ ktore tam su.. cize ak aftermath ma v jednom pripade zrazu menej vysok, u inej gitary/dreva/zosiku to moze zrazu byt inak.. samotne basy/stredy/vysky maju vsetky dostatocne velky rozsah aby sme mohli generalizovat.. a to este nehovorime o alikvotach a podobnych srandach ktorymi gitara moze/nemusi hrat
preto vlastne plati ze - treba skusat..
inak sranda ale zrejme to k tomu sadol prave ten charakter toho keramickeho snimaca, ktory mne v moje gitare s mojim zosikom vyslovene vadil v pripade PK..
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
telcontar
|
 |
« Odpoveď #379 kedy: 14. Október , 2011, 15:28:08 » |
|
preto vlastne plati ze - treba skusat..
Mozno keby si byval v UK blizko Cornwall-u tak sa to da, ale kto z nas ma cas a peniaze vyskusat v jednej zo svojich gitar po 5 snimacov od 10tich roznych boutique vyrobcov? Na zaklade niecoho sa je treba rozhodnut a potom sa modlit, ze ti to bude vyhovovat, alebo zeby to bolo lepsie ako to co tam bolo doteraz.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
|
|
styrioci
|
 |
« Odpoveď #380 kedy: 14. Október , 2011, 15:33:00 » |
|
v pripade bkp vies do tyzdna poslat spat a vyziadat si iny model..
ked ide len o to
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
skusal som sa hrat s ekvalizerom v kompe a viem vyrobit velmi podobny zvuk jak gibson z toho zipu.
|
|
|
|
kaolko
|
 |
« Odpoveď #381 kedy: 14. Október , 2011, 16:08:08 » |
|
vacsinou to je tak ze clovek sa rozhoduje medzi 2 max 3 snimacmi tejto znacky.. podla toho ci chce ist modernym smerom alebo skor klasickym vie ze si bude vyberat bud z contemporary serie alebo vintage hot (priadne vintage ale tam asi kuka len progac)
mas na vyber z cca asi 8 snimacov z kazdej serie a tie rozdiely v nich su v zakladoch vcelku dobre popisane aj na ich fore.. cize ked si spravis dopredu nejaky prieskum tak si vyberas z povedzme nejakych 2 modelov.. tym padom ak ti pride jedna sada a nezda sa ti ze to hra uplne idealne, posles nazad a poziadas o druhu.. vacsinou clovek behom jedneho, dvoch razov asi cca vie ci spravil dobre.. to ale samozrejme len za predpokladov ze - 1. clovek vie co chce 2. clovek je realista a vie ze z SX nespravi zvuk les paulu
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
inventár podniku

Príspevkov: 3406
|
 |
« Odpoveď #382 kedy: 14. Október , 2011, 23:38:35 » |
|
no dobre, tak aj ja chcem byt in. ktore su teda dobre do telekastra ? chcem aby hrali strasne popici, ale aby to stale hralo ako telecaster. nechcem brum, nechcem zvuk HB, ale bezny USA Standard mi pride tenky. takze ktore ?  samozrejme ubucane, ukricane ani ujacane nechcem 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
miso_kolo
|
 |
« Odpoveď #383 kedy: 14. Október , 2011, 23:47:02 » |
|
bkp holyshit
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
|
bubucci
|
 |
« Odpoveď #384 kedy: 15. Október , 2011, 11:05:14 » |
|
cize si spokojnejsi nez s HD? Ono sa to tak neda rict, kdybych si mel vybrat jeden, je to urcite HD, protoze ten je univerzalni. AM je vylozene metalovy snimac a ten zase nevyuziju v muzice co hraju na koncertech ale doma jo, takze ho mam jak kdyby na ''zalozni'' kytare. U AM je docela zajimave jak komprimuje, jednotlive tony a behy zni skoro jak na EMG /v dobrem slova smyslu  / S tím tvojím Painkillerem jsem mel ze zacatku trosku sa problem domluvit na pitbullovi, na Mark III jsem nasel vcelku hned ten spravny zvuk. U AM ma vylozene laka natahnut 12tky, podladit minimalne do C a najit si metalovu kapelu  Jo a kdyby nekoho zajimalo to odstraneni krytu...BKP by meli byt krome Mule vsechny vevnitrku zavoskovane. Procetl jsem par for a pustil sa do toho. kryt je pripajeny k tele snimace ve dvu bodoch, ale nejak sa me to nepodarilo odpajet klasicku pajku, tak jsem to opatrne odsekl dlatkem. Na ostraneni vosku je asi nejlepsi fen. Staci cca 3-5 min a je vetsina vytecena venku a kryt se da v pohode oddelat. Zbytek ze snimace otrit papirovym ubrouskem a vycistit tech. benzinem.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
tarquin
|
 |
« Odpoveď #385 kedy: 11. December , 2011, 22:02:48 » |
|
dnes uz som neodolal a objednal som nailbomb bridge na moju rg 470. zostava mi uz len dufat, ze gitara bude hrat aj za mna 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kaolko
|
 |
« Odpoveď #386 kedy: 11. December , 2011, 22:30:27 » |
|
ak tam mas povodne snimace este tak ten rozdiel bude velmi velky.. ak tam mas nejake dimarzio tone zone napriklad tak to bude len jemna zmena.. teda aspon u mna s RG470 to tak bolo.. a prave to bolo uplne opacne ze hralo sa mi trochu tazsie tym ze tie snimace hraju tak cisto, tak sa ti kazda chyba v hre prejavi o to skor.. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
 |
« Odpoveď #387 kedy: 22. Marec , 2012, 09:48:18 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Only a Music man guitar is Good Enough !
Ak chces byt stastny, nauc sa robit stastnych druhych ludi.
|
|
|
|
styrioci
|
 |
« Odpoveď #388 kedy: 23. Apríl , 2012, 10:51:42 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|