Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky:

Chodia Vám upozornenia o súkromných správach z fóra?

Neodpovedajte na ne cez mail. Musíte sa prihlásiť do fóra a odpovedať na ne priamo cez súkromné správy.
23. Máj , 2012, 06:15:46
Strán: 1 ... 24 25 [26] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Bareknuckle pickups  (Prečítané 13396 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
bubucci
pravidelný návštevník
Príspevkov: 163

« Odpoveď #375 kedy: 11. Október , 2011, 00:07:15 »

me prijde, ze v mahagonu hraje vetsina snimacu dobre, lipa je vetsi potvora na vyber snimaca. Uvidim co ten aftermath, ten by to mohl trochu ozivit., prinejhorsim prohodim s HD.
Zaznamenané

Music Man John Petrucci 6 /BKP HolyDiver - VHII/
Bad Horsie Wah - TS9DX -  TC Polytune/Flashback/Corona Chorus
VHT Pittbull Fifty CL /w EQ + VHT Traditional 4x12 /GB&V30/
VHT Pittbull Forty-Five 210 kombo
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 9322

« Odpoveď #376 kedy: 12. Október , 2011, 09:03:21 »

rozhovor so sefom bkp http://www.sevenstring.org/forum/general-music-discussion/174097-ss-org-interview-tim-mills-bare-knuckle-pickups.html
Zaznamenané

skusal som sa hrat s ekvalizerom v kompe a viem vyrobit velmi podobny zvuk jak gibson z toho zipu.
bubucci
pravidelný návštevník

« Odpoveď #377 kedy: 13. Október , 2011, 11:54:16 »

Dobre intervijuu  Som frajer

Dneska prisel Aftermath a supl sem ho do mahagonove ibanezky /u 2550 se musi sundavat pickguard a tim padem aj struny/. No co rict ke zvuku...massive, dry&tight. Ma hodne nizssich stredu /EVM oem repro like :)/ a vy vyskach neni tak bright jak treba HolyDiver. Docela mi pripomina EMG81 s lepsi dynamikou. Zrovna mam doma i Pittbulla s boxem, tak bylo rano trosku peklicko po ulici.

P.S. Da se odstranit z BPK snimacu nejak bezpecne kryt ?
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 12648

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #378 kedy: 14. Október , 2011, 15:19:37 »

cize si spokojnejsi nez s HD?

tu aspon pekne vidiet ze ziadne zvukove charty ani podobne srandy netreba vobec riesit.. vsetko zavisi od danej aplikacie.. podla popisov by mal mat holy diver menej vysok nez aftermath ktory vychadza z painkilleru..
sranda ze je to u teba vlastne naopak.. co tym chcem povedat vlastne hmm..
jaj ze treba vsetko skusat co ako sadne, neda sa povedat ze mahagon je ubucany, javor je vyskovy atd. a rovnako sa neda povedat ze co ma viac vysok/basov/stredov.. ono totiz to co ta gitara nema neprida ziaden snimac, dokaze len vydvihnut alebo potlacit urcite FQ ktore tam su..
cize ak aftermath ma v jednom pripade zrazu menej vysok, u inej gitary/dreva/zosiku to moze zrazu byt inak.. samotne basy/stredy/vysky maju vsetky dostatocne velky rozsah aby sme mohli generalizovat..  a to este nehovorime o alikvotach a podobnych srandach ktorymi gitara moze/nemusi hrat

preto vlastne plati ze - treba skusat..

inak sranda ale zrejme to k tomu sadol prave ten charakter toho keramickeho snimaca, ktory mne v moje gitare s mojim zosikom vyslovene vadil v pripade PK..
Zaznamenané

telcontar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 193

« Odpoveď #379 kedy: 14. Október , 2011, 15:28:08 »

preto vlastne plati ze - treba skusat..

Mozno keby si byval v UK blizko Cornwall-u tak sa to da, ale kto z nas ma cas a peniaze vyskusat v jednej zo svojich gitar po 5 snimacov od 10tich roznych boutique vyrobcov?
Na zaklade niecoho sa je treba rozhodnut a potom sa modlit, ze ti to bude vyhovovat, alebo zeby to bolo lepsie ako to co tam bolo doteraz.
Zaznamenané

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #380 kedy: 14. Október , 2011, 15:33:00 »

v pripade bkp vies do tyzdna poslat spat a vyziadat si iny model..

ked ide len o to
Zaznamenané

skusal som sa hrat s ekvalizerom v kompe a viem vyrobit velmi podobny zvuk jak gibson z toho zipu.
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #381 kedy: 14. Október , 2011, 16:08:08 »

vacsinou to je tak ze clovek sa rozhoduje medzi 2 max 3 snimacmi tejto znacky.. podla toho ci chce ist modernym smerom alebo skor klasickym vie ze si bude vyberat bud z contemporary serie alebo vintage hot (priadne vintage ale tam asi kuka len progac)

mas na vyber z cca asi 8 snimacov z kazdej serie a tie rozdiely  v nich su v zakladoch vcelku dobre popisane aj na ich fore.. cize ked si spravis dopredu nejaky prieskum tak si vyberas z povedzme nejakych 2 modelov..  tym padom ak ti pride jedna sada a nezda sa ti ze to hra uplne idealne, posles nazad a poziadas o druhu.. vacsinou clovek behom jedneho, dvoch razov asi cca vie ci spravil dobre..
to ale samozrejme len za predpokladov ze - 1. clovek vie co chce 2. clovek je realista a vie ze z SX nespravi zvuk les paulu

Zaznamenané

rastis
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 3406

« Odpoveď #382 kedy: 14. Október , 2011, 23:38:35 »

no dobre, tak aj ja chcem byt in. ktore su teda dobre do telekastra ? chcem aby hrali strasne popici, ale aby to stale hralo ako telecaster. nechcem brum, nechcem zvuk HB, ale bezny USA Standard mi pride tenky. takze ktore ?  Nechajte ma vydýchať samozrejme ubucane, ukricane ani ujacane nechcem  Nezahrávaj sa
Zaznamenané

miso_kolo
miestny štamgast
Príspevkov: 2940

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #383 kedy: 14. Október , 2011, 23:47:02 »

bkp holyshit
Zaznamenané

stoka!
bubucci
pravidelný návštevník

« Odpoveď #384 kedy: 15. Október , 2011, 11:05:14 »

cize si spokojnejsi nez s HD?

Ono sa to tak neda rict, kdybych si mel vybrat jeden, je to urcite HD, protoze ten je univerzalni. AM je vylozene metalovy snimac a ten zase nevyuziju v muzice co hraju na koncertech ale doma jo, takze ho mam jak kdyby na ''zalozni'' kytare. U AM je docela zajimave jak komprimuje, jednotlive tony a behy zni skoro jak na EMG /v dobrem slova smyslu Bavím sa skvele/
S tím tvojím Painkillerem jsem mel ze zacatku trosku sa problem domluvit na pitbullovi, na Mark III jsem nasel vcelku hned ten spravny zvuk.
U AM ma vylozene laka natahnut 12tky, podladit minimalne do C a najit si metalovu kapelu  Som metlak  Bavím sa skvele

Jo a kdyby nekoho zajimalo to odstraneni krytu...BKP by meli byt krome Mule vsechny vevnitrku zavoskovane. Procetl jsem par for a pustil sa do toho. kryt je pripajeny k tele snimace ve dvu bodoch, ale nejak sa me to nepodarilo odpajet klasicku pajku, tak jsem to opatrne odsekl dlatkem. Na ostraneni vosku je asi nejlepsi fen. Staci cca 3-5 min a je vetsina vytecena venku a kryt se da v pohode oddelat. Zbytek ze snimace otrit papirovym ubrouskem a vycistit tech. benzinem.
Zaznamenané

tarquin
pravidelný návštevník
Príspevkov: 684

« Odpoveď #385 kedy: 11. December , 2011, 22:02:48 »

dnes uz som neodolal a objednal som nailbomb bridge na moju rg 470. zostava mi uz len dufat, ze gitara bude hrat aj za mna  ha ha ha
Zaznamenané

4 up 7 strings samurai

http://www.last.fm/user/tarquinn
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #386 kedy: 11. December , 2011, 22:30:27 »

ak tam mas povodne snimace este tak ten rozdiel bude velmi velky.. ak tam mas nejake dimarzio tone zone napriklad tak to bude len jemna zmena.. teda aspon u mna s RG470 to tak bolo.. a prave to bolo uplne opacne ze hralo sa mi trochu tazsie tym ze tie snimace hraju tak cisto, tak sa ti kazda chyba v hre prejavi o to skor.. Žmurk
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 10646

Myšlienky tvoria veci !

« Odpoveď #387 kedy: 22. Marec , 2012, 09:48:18 »

Nolly natocil zopar uzitocnych videi.

http://www.youtube.com/watch?v=X2kvQkpz5sM

http://www.youtube.com/watch?v=2_lVIWPc38E

http://www.youtube.com/watch?v=D756154qUdo
Zaznamenané

Only a Music man guitar is Good Enough !

Ak chces byt stastny, nauc sa robit stastnych druhych ludi.
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #388 kedy: 23. Apríl , 2012, 10:51:42 »

novy snimac, o ktorom sa uz dlhsie hovorilo

http://www.guitarworld.com/bare-knuckle-pickups-introduces-black-hawk-humbucker

oficialne stranka pre snimac este nie je zverejnena, zatial to zrejme len naplnaju

https://bareknucklepickups.co.uk/main/pickups.php?cat=humbuckers&sub=contemporary&pickup=black_hawk
Zaznamenané

Strán: 1 ... 24 25 [26] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.142 sekund, 21 otázok.