takze preposlali mi majl od dodavatela
Zdravím pane xxxx,
musím přiznat, že jsme takovouto reklamaci na kytaru PRS ještě nikdy neměli i když jsme prodali již stovky kusů modelů SE (Studen Edition). Většinou se reklamace týkají pouze chrastících potenciometrů a nebo přepínačů (pouze několik málo případů). U amerického PRS jsme nikdy reklamaci neměli. Všeobecně se kytyry PRS vyznačují nadprůměrnou kvalitou a spolehlivostí.
Nicméně se zákazníkovi za firmu omlouváme a prosíme, aby nám i nadále zachoval přízeň.
Kytary PRS SE jsou dělány v Koreji, ale mi jsme v kontaktu pouze s americkou centrálou. Díl objednáme a výměnou dodáme (výrobce bude jistě chtít vidět vadný díl kvůli analýze). Nemohu ale v této chvíli říci, kdy to přesně bude, ale za několik dnů máme schůzku s manažery PRS na Frankfurtské Music Show, kde tuto kauzu vyřešíme.
Nicméně, protože se nejedné o závadu, která by znemožňovala používání nástroje, ale pouze "kosmetickou" vadu na kráse, věříme, že zákazník počká na náhradní díl. Škoda, že se mu nelíbí kytary typu "Relic" - to by byl dobrý začátek ke stárnoucímu procesu...
Míru a Rock'n'Rollu zdar!
takze vyriesene k mojej spokojnosti
mozem zatial hrat a ked mi daju novy diel tak im poslem stary...
dakujem zucastnenym za rady a za pozornost