Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 11:34:00
Strán: [1] 2 3 ... 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Skvost: Fender Stratocaster 1983 CBS era  (Prečítané 9496 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« kedy: 14. Marec , 2010, 14:24:42 »

Som si kukal net a nasiel som celkom zaujimave fotky Stratu z roku 83, ked isiel Fender pod biednou taktovkou CBS uplne na kolena a pozrite, ako zmrsili Strat. Ozaj prehnane snahy ako setrit. Sa nedivim, ze ich Japonci valcovali.

Hlavne ta 3. az posledna fotka ma dost zaskocila, nikdy som nevidel tieto zozadu. ?§!.

* 916g1.jpg (48.61 KB, 565x789 - prehliadnuté 599 krát.)

* 916g7.jpg (46.5 KB, 702x668 - prehliadnuté 612 krát.)

* 916g17.jpg (21.26 KB, 713x422 - prehliadnuté 584 krát.)

* 916g21.jpg (26.01 KB, 799x456 - prehliadnuté 643 krát.)

* 83cavity.jpg (48.11 KB, 800x656 - prehliadnuté 663 krát.)
« Posledná zmena: 14. Marec , 2010, 14:25:20 od poprocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
MMM
Hosť
« Odpoveď #1 kedy: 14. Marec , 2010, 14:27:50 »

Fuuha zíram
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2 kedy: 14. Marec , 2010, 14:31:38 »

Brutalny odpor, hnus...  Smútim Bleee
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #3 kedy: 14. Marec , 2010, 14:38:46 »

mal som ju pred pol rokom a hrala dobre tiež sa mi nepačila ako ju upravili
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #4 kedy: 14. Marec , 2010, 14:40:27 »

...
Hlavne ta 3. az posledna fotka ma dost zaskocila, nikdy som nevidel tieto zozadu. ?§!.

myslis to tremolo osadene zvrchu ? ktovie, co tym sledovali, mozno to bol velmi kreativny napad povoidne, co sa v praxi neosvedcil... tazko posudit z fotky, ze ako mal fungovat. snaha o setrenie je ale jasna, jednoduchsie frezovanie, bez dalsej jackovej diery, atd... ... ale sranda, ze vtedy uz mali Fender Japan, tak nac sa v amerike pokusali o nejaku vyrobu, ak mala vyzerat hentak...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #5 kedy: 14. Marec , 2010, 14:46:19 »

myslis to tremolo osadene zvrchu ? ktovie, co tym sledovali, mozno to bol velmi kreativny napad povoidne, co sa v praxi neosvedcil

Hej, podivne to je riesene, typek co mal tie fotky pisal, ze to tremolo funguje hrozne.

... tazko posudit z fotky, ze ako mal fungovat. snaha o setrenie je ale jasna, jednoduchsie frezovanie, bez dalsej jackovej diery, atd... ... ale sranda, ze vtedy uz mali Fender Japan, tak nac sa v amerike pokusali o nejaku vyrobu, ak mala vyzerat hentak...

No vtedy vlastne Fender krachol uz uplne a CBS ho za babku predavala, takze asi uz ani zamestnanci nevedeli, co bude dalej. Evidentne ich kvalita produktov trapila velmi malo.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
zakky
Hosť
« Odpoveď #6 kedy: 21. Júl , 2010, 10:37:52 »

aky stratocaster sa oplati kupit? aby bol uz akoze poriadny  Bavím sa skvele custom shop ci nejaky stary? lebo mne sa moc tie 70kove hlavy nepacia a na 60's su cenami asi dost psycho
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #7 kedy: 21. Júl , 2010, 10:43:37 »

Lukas tu z fora ma nejaky z druhej polovice 80tych, ale este nie american standard, ale taky prechodovy model medzi klasikou a tymi modernejsimi. mala hlava. do ruky fasa, aj na koncertne cez engl kombo sa mi to lubilo, vlastne aj s progacom sme to poculi a sme sa zhodli ze dobre znel... Milos1 asi bude vediet najlepsie, co to bol za model.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #8 kedy: 21. Júl , 2010, 11:02:37 »

Lukas tu z fora ma nejaky z druhej polovice 80tych, ale este nie american standard, ale taky prechodovy model medzi klasikou a tymi modernejsimi. mala hlava. do ruky fasa, aj na koncertne cez engl kombo sa mi to lubilo, vlastne aj s progacom sme to poculi a sme sa zhodli ze dobre znel... Milos1 asi bude vediet najlepsie, co to bol za model.

Lukas neni nahodou z kapely rollbreakers?
Zaznamenané

Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #9 kedy: 21. Júl , 2010, 11:02:51 »

aky stratocaster sa oplati kupit? aby bol uz akoze poriadny  Bavím sa skvele custom shop ci nejaky stary? lebo mne sa moc tie 70kove hlavy nepacia a na 60's su cenami asi dost psycho
ak sa ti pacia viac drevnate zvuky stratov, tak potom koniec 70tych, zaciatok 80tych rokov origose
aj RobG jednu taku predava :)

ak cinkave, tak potom CustomShop
pripadne aj niektore USA nezneli zle (USA Vintage 57 napr., ale na CS nema)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #10 kedy: 21. Júl , 2010, 11:03:39 »

ak sa ti pacia viac drevnate zvuky stratov, tak potom koniec 70tych, zaciatok 80tych rokov origose

pripadne aj niektore USA nezneli zle (USA Vintage 57 napr., ale na CS nema)

on chce urcite nieco jak ma john mayer.. zakky ides hrat zvlhcovaky co?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #11 kedy: 21. Júl , 2010, 11:07:34 »

Lukas neni nahodou z kapely rollbreakers?

ano, toho Lukasa myslim.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #12 kedy: 21. Júl , 2010, 11:15:44 »

Co ja viem, prave koniec 70tych rokov su skor velmi ostre a rockove vzhladom na tazsi jasen a hrubsi lak. Vid trebars prve albumy Tublatanky... Idealne na takuto muziku. Nie su skor Custom Shopy dost drevene? Aspon tak mi ich opisuju niektori ich majitelia...
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #13 kedy: 21. Júl , 2010, 11:20:05 »

on chce urcite nieco jak ma john mayer.. zakky ides hrat zvlhcovaky co?  Bavím sa skvele

nie nejdem :) ja uz mam vdaka mojej milovanej priatelke american standarda a ten sa mi paci tusim je to 2008 alebo 2007 a ten mi vpodstate aj uplne vyhovuje, len chcem vediet co mam sledovat na ebay lebo by som si rad kupil nieco este lepsie len tak lebo mi jebe  Bavím sa skvele

a chcem sa kamaratit s pivnicarmi len neviem ci nejaky custom shop reisue staci na to  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #14 kedy: 21. Júl , 2010, 11:21:20 »

a chcem sa kamaratit s pivnicarmi len neviem ci nejaky custom shop reisue staci na to  Bavím sa skvele

To musis zohnat potom nieco max. do roku 1974.  Som frajer Potom je to s Fendrami a najma Stratmi pomerne diskutabilne tak do roku 1984.
« Posledná zmena: 21. Júl , 2010, 11:26:05 od proghoper » Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 ... 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 23 otázok.