Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky:

Chodia Vám upozornenia o súkromných správach z fóra?

Neodpovedajte na ne cez mail. Musíte sa prihlásiť do fóra a odpovedať na ne priamo cez súkromné správy.
23. Máj , 2012, 06:16:35
Strán: [1] 2 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: co su to za snimace?  (Prečítané 1799 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
xixan
pravidelný pocestný
**
Príspevkov: 93

« kedy: 14. Marec , 2010, 15:26:52 »

Bavím sa skvele mam doma take snimace co vyzeraju jak emg (cize cerne),su to normal pasivne ...na zadu maju napisane SAMSHIN ...a uchytky na snimace(na ladenie vysky snimaca) maju na jednej strane 2 skrutky a na druhej jednu....zaujimalo by ma co su to za snimace?? nesom ani isty ako ich mam namontovat:DDDD...ci dvoma skrutkami hore ci dole ...ci keru mater Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele ...som ja ale "lúzer" ....ale aj tak ma zaujima co su to za snimace
« Posledná zmena: 14. Marec , 2010, 15:27:46 od xixan » Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #1 kedy: 14. Marec , 2010, 15:29:15 »

Radsej to ani nikam nemontuj  Bavím sa skvele

Cina jak vysita..
Zaznamenané
xixan
pravidelný pocestný
**

« Odpoveď #2 kedy: 14. Marec , 2010, 15:40:27 »

Cina jak vysita..

dnes je cina skoro vsetko Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele ....ale potrebujem zaplnit diru v gitare Na zdravie!
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1917

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #3 kedy: 14. Marec , 2010, 16:31:52 »

Bavím sa skvele mam doma take snimace co vyzeraju jak emg (cize cerne),su to normal pasivne ...na zadu maju napisane SAMSHIN ...a uchytky na snimace(na ladenie vysky snimaca) maju na jednej strane 2 skrutky a na druhej jednu....zaujimalo by ma co su to za snimace?? nesom ani isty ako ich mam namontovat:DDDD...ci dvoma skrutkami hore ci dole ...ci keru mater Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele ...som ja ale "lúzer" ....ale aj tak ma zaujima co su to za snimace
Sú to korejské snímače,namontuj to tak aby káblik zo snímača išiel smerom dole k potenciometrom,je jedno kde budú dva šrobiky  Na zdravie!
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xixan
pravidelný pocestný
**

« Odpoveď #4 kedy: 14. Marec , 2010, 16:37:14 »

Sú to korejské snímače,namontuj to tak aby káblik zo snímača išiel smerom dole k potenciometrom,je jedno kde budú dva šrobiky  Na zdravie!

ale neni to sranda sade je jeden sroik na jednej jeden na druhej ...ale tu to je inak:DDD
Zaznamenané
majso
stály hosť
Príspevkov: 914

« Odpoveď #5 kedy: 03. Apríl , 2010, 21:44:07 »

a čo tak sfotiť
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #6 kedy: 15. Máj , 2010, 11:52:32 »

Cina jak vysita..

a mysliš že EMG sa nedovaža aj z činy ?... dnes je už všetko z činy.. a ked to je USA tak sučiastky su z činy a v USA to len zložia dokopy.
Niekde som čital vyrobne naklady EMG 81-tky a material ma hodnotu niejakych 5 dolarov. Akurat že v takejto cene sa da kupiť len hromadne cca 10 000 ks

čina dokaže vyrobiť aj kvalitnu vec, zaleži hlavne od fabriky... ja tam lacna pracovna sila a ked si tam firma postavy fabriku z kvalitnymi strojmi ktore budu obsluhovať činania, vysledny vyrobok vôbec nemusi byť zly... toto iste robia korejci z nami.. stavaju tu automobilky , slovaci su stastny že maju robotu, aj ked za tu istu pracu by nemec dostal 3-4 nasobok. Neoplati sa im to ?
« Posledná zmena: 15. Máj , 2010, 11:58:59 od Duger » Zaznamenané
rastis
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 3406

« Odpoveď #7 kedy: 15. Máj , 2010, 12:56:55 »

... ja tam lacna pracovna sila a ked si tam firma postavy fabriku z kvalitnymi strojmi ktore budu obsluhovať činania, vysledny vyrobok vôbec nemusi byť zly... .

okrem tovaru podla specifikacii americkych firiem sa tam z komponentov a zbytkov montuju dalsie statisice vyrobkov, ktore nemaju ziadne seriozne parametre, pretoze jednoducho nebolo zadavatela, ktory by tie parametre specifikoval, nebolo firmy, ktora by to vedela podporit nejakym vyvojom, ci nejakymi tradiciami.... a to su tie vyrobky, na ktore sa povie "cina jak vysita"  Žmurk
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #8 kedy: 15. Máj , 2010, 13:56:13 »

ale neni to sranda sade je jeden sroik na jednej jeden na druhej ...ale tu to je inak:DDD
  3 šrob snimače boli aj na Music Man, Ibanez,Yamaha,Burns,Ovation,Jackson,Guild .......
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #9 kedy: 03. Jún , 2010, 22:08:58 »

Nechcem zakladať novu temu ked je tu taka ista.. :D mam fotku snimača a chcem vedieť do akych gitar sa montuju presne take snimače...najlepšie konkretne...
konkretnejšie info nemam... len tie nalepky čo tam su :D

* CIMG3550ggg.jpg (726.33 KB, 2500x1875 - prehliadnuté 219 krát.)
« Posledná zmena: 03. Jún , 2010, 22:09:51 od Duger » Zaznamenané
rastis
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #10 kedy: 03. Jún , 2010, 22:31:08 »

Nechcem zakladať novu temu ked je tu taka ista.. :D mam fotku snimača a chcem vedieť do akych gitar sa montuju presne take snimače...najlepšie konkretne...
konkretnejšie info nemam... len tie nalepky čo tam su :D

podla podstavy a kablika je to nejaky azijsky OEM snimac, co sa montuje uplne vsade. vyskytuje sa nezalitay piskajuci, aj zaliaty nepiskajuci, slabsi a silnejsi ku krku alebo kobylke. osadza sa vsade tam, kde sa neosadza nieco aspon poloznackove...
Zaznamenané

Duger
Hosť
« Odpoveď #11 kedy: 04. Jún , 2010, 00:05:06 »

a čo je poloznačka ?  :)... lebo toto je snimač z B.C rich-ky :) a podstava je normalna len zozadu vyzera tak :D

schvalne som nepisal skade je... lebo viem že na tovarne snimače sa iba vyrazi značka gitary napr. jackson v najlacnejšich jackson-kach.. a ked som ho porovnaval z nim nebol tam skoro žiaden rozdiel.. až pri RM-ku bol počuť niejaky rozdiel... a rozmyšlam či ma vobec niejaky zmysel kupovať " značkovy" snimač ked hrajem na zoom g2.1u bez komba.. len na veži abo reprakoch od PC ( creative- najvyšia rada) .
Zaznamenané
rastis
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #12 kedy: 04. Jún , 2010, 00:22:49 »

a čo je poloznačka ?  :)... lebo toto je snimač z B.C rich-ky :) a podstava je normalna len zozadu vyzera tak :D

poloznacka je napriklad Duncan Designed, Wilkinson, atd... B.C rich je co ? cinska tvarovana lopata za 250€ ? lebo na tych USA modeloch sa hentake snimace nevyskytuju ani nahodou  Žmurk

...schvalne som nepisal skade je... lebo viem že na tovarne snimače sa iba vyrazi značka gitary napr. jackson v najlacnejšich jackson-kach.. a ked som ho porovnaval z nim nebol tam skoro žiaden rozdiel.. ...

vsak to je to co som pisal, ze je to nejaky azijsky OEM - na tychto gitarach sa strieda dokopy tak 2-3 typi bezohladu na znacku gitary, akurat niekedy byvaju zaliata a niekedy vobec...

mat Zoom a hrat do veze, nekupoval by som si iny snimac osobne...
Zaznamenané

Duger
Hosť
« Odpoveď #13 kedy: 04. Jún , 2010, 00:44:13 »

presne taku odpoved som čakal :) ... taže nema žiaden zmysel to meniť.. čo ja viem za RM ?....lebo pravdu povedať na moje pomery mi to zatial stači... a peniaze za snimač by boli podla mna zbytočne vyhodene
Zaznamenané
rastis
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #14 kedy: 04. Jún , 2010, 00:51:00 »

RM su dobre snimace, a za dobru cenu. akurat z USA za podobnu cenu kupis uz ohrany bezny znackovy (SD, DM... )...
Zaznamenané

Strán: [1] 2 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.136 sekund, 22 otázok.