|
Duger
Hosť
|
 |
« Odpoveď #15 kedy: 04. Jún , 2010, 08:39:38 » |
|
ja viem že su dobre....ale či bude až taky rozdiel oproti tomu čo mam teraz ? ( na " aparate"  ktorom hram )
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
tarquin
|
 |
« Odpoveď #16 kedy: 04. Jún , 2010, 09:17:26 » |
|
nie nema zmysel spekulovat, nechal by som tak a sporil korunky  zmenu by si na pc reprakoch myslim ani nepocul.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
inventár podniku

Príspevkov: 3406
|
 |
« Odpoveď #17 kedy: 04. Jún , 2010, 10:28:22 » |
|
ja viem že su dobre....ale či bude až taky rozdiel oproti tomu čo mam teraz ? ( na " aparate"  ktorom hram ) ja tu uz dlho tvrdievam, aj ked mnohi si myslia ine, ze snimace su uplne najposlednejsie v rebricku dolezitosti. a ze dnesne lacne cinske snimace ponukaju uplne normalny pouzitelny standard, ktory do istej kvalitativnej urovne ostatych komponentov vobec nic nepokazi ...
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
udry
Hosť
|
 |
« Odpoveď #18 kedy: 04. Jún , 2010, 10:40:29 » |
|
ja tu uz dlho tvrdievam, aj ked mnohi si myslia ine, ze snimace su uplne najposlednejsie v rebricku dolezitosti. a ze dnesne lacne cinske snimace ponukaju uplne normalny pouzitelny standard, ktory do istej kvalitativnej urovne ostatych komponentov vobec nic nepokazi ...
ano,do kvalitatívnej urovne komponentov rovnajucej sa kvalite lacnych čínskych snimačov je to jedno, stále to bude normálny lacny standard 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kaolko
|
 |
« Odpoveď #19 kedy: 04. Jún , 2010, 10:44:36 » |
|
RM su dobre snimace, a za dobru cenu. akurat z USA za podobnu cenu kupis uz ohrany bezny znackovy (SD, DM... )...
muselo by mi mega kvalitne jebat aby som kupoval snimace cez ebay z USA ked ich je vsade pokkt
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kaolko
|
 |
« Odpoveď #20 kedy: 04. Jún , 2010, 10:45:42 » |
|
nie nema zmysel spekulovat, nechal by som tak a sporil korunky  zmenu by si na pc reprakoch myslim ani nepocul. presne tak
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
inventár podniku

|
 |
« Odpoveď #21 kedy: 04. Jún , 2010, 10:51:46 » |
|
muselo by mi mega kvalitne jebat aby som kupoval snimace cez ebay z USA ked ich je vsade pokkt hej, snimacov je vsade pokokot... ale zrovna typy, co som kupoval ja, tak ma vysli z USA tak lacnejsie, ze mi skratka ten ebay stal za to a to nehovorim teraz o rozdiely ze 20-30€... nehovoriac o tom, ze v nasom okoli sa to mozno hemzi snimacami, ale predovsetkym takymi, okolo ktorych je momentalne hype, respektive bol do vcera a dnes ich zase vsetci predavaju... pozri si cenu nejakeho menej rozsireneho DM snimacu v Made, u Thomanna v ebay.de shopoch a potom cenu pouziteho na ebay.com  a potom mozes 2 mesiace cakat, ci sa nahodou objavi ako pouzity na ebay.de ...
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
 |
« Odpoveď #22 kedy: 04. Jún , 2010, 13:02:50 » |
|
dobre.. len ste mi potvrdili to čo som si myslel... a mam nato rovnaky nazor...
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
sv.Patrik
|
 |
« Odpoveď #23 kedy: 16. September , 2010, 19:57:26 » |
|
DNeska som si menil snimače,a strasne mi to na overdrive kanale brumi.. neviete cim to je ?? uzemnene to mam
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
garde
|
 |
« Odpoveď #24 kedy: 13. September , 2011, 08:38:43 » |
|
....ahojte, využijem túto tému v nádeji pomoci....kúpil som snímače, s tým že by malo ísť o nejaké Paff-oidné snímače od Grecco....no obávam že asi sú nejaké Wilkinson, alebo ktovie....dnes ich nahodím na gitaru a uvidím aké budú zvukovo.... ....postoj predávajúceho je OK je ochotný zobrať snímače späť a vrátiť peniaze, ja by som však najradšej moje domienky vyvrátil.... ....vedeli by niekto skúsenejší priblížiť že o akú značku snímačov môže ísť  ....
|
|
|
|
Zaznamenané
|
...."mal by som si kúpiť ozajstný gear"....
|
|
|
|
garde
|
 |
« Odpoveď #25 kedy: 13. September , 2011, 08:40:14 » |
|
....nevidno to dobre ale na snímači s červeným káblikom je vyrazené R-ko, to je všetko čo na nich je....
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
asdfg
|
 |
« Odpoveď #26 kedy: 13. September , 2011, 08:45:37 » |
|
Co si pamatam moje snimace z Greca, tak tam boli kabliky ovinute "pletenym" drotom a nie taketo "moderne"
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
garde
|
 |
« Odpoveď #27 kedy: 13. September , 2011, 09:52:24 » |
|
....no toľko viem aj ja, že väčšinou tam býva ten drôtený pletenec namiesto obyčajnej bužírky....ešte niekto niečo navyše  ....
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
inventár podniku

|
 |
« Odpoveď #28 kedy: 13. September , 2011, 10:09:25 » |
|
....no toľko viem aj ja, že väčšinou tam býva ten drôtený pletenec namiesto obyčajnej bužírky....ešte niekto niečo navyše  .... su to sucasne lacne cinske snimace. to znacenie "R" a "B" akoze rhytm a bridge sa vyskytuje prave na tych dnesnych lacakoch, takisto aj to, ze modry a cerveny tenky kablik... ...
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
garde
|
 |
« Odpoveď #29 kedy: 13. September , 2011, 10:17:17 » |
|
....fajnovo, obávam sa že tým pádom ich asi ani netreba skúšať a bude lepšie ich vrátiť, pokiaľ je na to nádej....ďakujem....
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|