Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 00:44:23
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Tanec  (Prečítané 5301 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Aurora
nováčik
*
Príspevkov: 37

« kedy: 16. Marec , 2010, 12:57:17 »

Aj keď to priamo nesúvisí s gitarou, predsa len rytmus má v krvi každý. A tu ste všetci hudobníci, tak snáď nájdete pochopenie aj pre takúto dievčenskú tému  :).

Tak poďte chalani - tancujete radi ? Alebo by ste tancovali, len sa hanbíte ? Či nájdu sa aj takí, čo nimi nepohnú ani tie najdivokejšie rytmy ?  Žmurk

Ja pohyb milujem, dokáže ma uniesť až na úplný kraj reality a občas ešte trochu ďalej  Beeee. Stačí, keď len slabo začujem náznak hudby a už neviem obsedieť :)
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #1 kedy: 16. Marec , 2010, 12:58:43 »

tancoval som len raz, na stužkovej kde som musel  Nechajte ma vydýchať Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 16. Marec , 2010, 12:59:13 od pelko » Zaznamenané
futox
pravidelný návštevník
Príspevkov: 451

« Odpoveď #2 kedy: 16. Marec , 2010, 13:00:55 »

Aj keď to priamo nesúvisí s gitarou, predsa len rytmus má v krvi každý. A tu ste všetci hudobníci, tak snáď nájdete pochopenie aj pre takúto dievčenskú tému  :).

Tak poďte chalani - tancujete radi ? Alebo by ste tancovali, len sa hanbíte ? Či nájdu sa aj takí, čo nimi nepohnú ani tie najdivokejšie rytmy ?  Žmurk

Ja pohyb milujem, dokáže ma uniesť až na úplný kraj reality a občas ešte trochu ďalej  Beeee. Stačí, keď len slabo začujem náznak hudby a už neviem obsedieť :)

okrem pogovania :D tancujem aj spolocenske tance (lebo musim vis jako.. zeny :D )
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #3 kedy: 16. Marec , 2010, 13:04:13 »

na tancujuce zeny je krasny pohlad; a na krasne tancujuce zeny je ten najkrajsi pohlad 
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Hephaisto
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 104

« Odpoveď #4 kedy: 16. Marec , 2010, 13:38:30 »

Ja tancujem štandart a latino, ako hobby zatiaľ, není čas na viac...  Na zdravie!
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #5 kedy: 16. Marec , 2010, 13:53:04 »

tanec pri tyci a brusne tance moze byt  Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #6 kedy: 16. Marec , 2010, 13:57:32 »

tanec pri tyci a brusne tance moze byt  Bavím sa skvele Na zdravie!

to myslis ako svoje kreacie, ked uz pride na Tvoje tancovanie ?  :)
Zaznamenané
vittore
pravidelný návštevník
Príspevkov: 513

« Odpoveď #7 kedy: 16. Marec , 2010, 14:06:00 »

viete ako sa hovori: tanec je posledna zufala moznost ako prist k sexu  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #8 kedy: 16. Marec , 2010, 14:07:38 »

ja tancujem rad.. a aj ked sa snazim byt vacsinou skromny, dovolim si povedat ze toto je jedna z veci ktora mi naozaj isla.. kedysi som sa tym aj planoval zaoberat bavili ma moderne tance, valciky a foxtrot som moc nikdy nemusel ale vsetko ostatne ano.. :) na diskoteku ma ale nikto nedostane to nepovazujem za tanec ale akt tesne pred parenim (najlepsie na niektorej z lokalnych toaliet)
« Posledná zmena: 16. Marec , 2010, 14:08:11 od kaolko » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #9 kedy: 16. Marec , 2010, 14:08:31 »

viete ako sa hovori: tanec je posledna zufala moznost ako prist k sexu  Bavím sa skvele

istym sposobom si ma predbehol  Bavím sa skvele
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #10 kedy: 16. Marec , 2010, 14:13:34 »

ja by som to skorej oznacil ako pomerne zufalu moznost MIESTO sexu. neverim, ze bezne nadzgate didziny su nejakym pravdepodobnejsim miestom vrznutia si, ako hocijake ine miesto, kde je vela ludi pokope...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #11 kedy: 16. Marec , 2010, 14:16:06 »

ja by som to skorej oznacil ako pomerne zufalu moznost MIESTO sexu. neverim, ze bezne nadzgate didziny su nejakym pravdepodobnejsim miestom vrznutia si, ako hocijake ine miesto, kde je vela ludi pokope...

tak to by si sa divil :D aby sa ti nestalo ze ta nahodou na nejakej diskoteke ani nevies ako zrazu opre nejaka fanusicka ska2 s tym ze to uz nemoz vydrzat a zrazu zistis ze ti to robi kadeakymi sposobmi opretemu o stenu  Bavím sa skvele skoda ze nehram v ska2 Smútim
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #12 kedy: 16. Marec , 2010, 14:22:53 »

na tancujuce zeny je krasny pohlad; a na krasne tancujuce zeny je ten najkrajsi pohlad 
pravda, niet krajsieho pohladu ako ked ti zena tancuje na tyci
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #13 kedy: 16. Marec , 2010, 14:34:39 »

ale tak nemas 100E na mladu studentku a mozes si s nou robit co chces  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #14 kedy: 16. Marec , 2010, 14:50:16 »

tak to by si sa divil :D aby sa ti nestalo ze ta nahodou na nejakej diskoteke ani nevies ako zrazu opre nejaka fanusicka ska2 s tym ze to uz nemoz vydrzat a zrazu zistis ze ti to robi kadeakymi sposobmi opretemu o stenu  Bavím sa skvele skoda ze nehram v ska2 Smútim

polozme si otazku, ci klasicka fanusicka ska2tonics chodi na diskoteky, ja by som povedal, ze mozno jedine tak na Stefana, ked tam nejako nahodou v opilosti zabludi aj s partiou  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.12 sekund, 23 otázok.