Aurora
nováčik
Príspevkov: 37
|
|
« kedy: 16. Marec , 2010, 12:57:17 » |
|
Aj keď to priamo nesúvisí s gitarou, predsa len rytmus má v krvi každý. A tu ste všetci hudobníci, tak snáď nájdete pochopenie aj pre takúto dievčenskú tému . Tak poďte chalani - tancujete radi ? Alebo by ste tancovali, len sa hanbíte ? Či nájdu sa aj takí, čo nimi nepohnú ani tie najdivokejšie rytmy ? Ja pohyb milujem, dokáže ma uniesť až na úplný kraj reality a občas ešte trochu ďalej . Stačí, keď len slabo začujem náznak hudby a už neviem obsedieť
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
futox
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 16. Marec , 2010, 13:00:55 » |
|
Aj keď to priamo nesúvisí s gitarou, predsa len rytmus má v krvi každý. A tu ste všetci hudobníci, tak snáď nájdete pochopenie aj pre takúto dievčenskú tému . Tak poďte chalani - tancujete radi ? Alebo by ste tancovali, len sa hanbíte ? Či nájdu sa aj takí, čo nimi nepohnú ani tie najdivokejšie rytmy ? Ja pohyb milujem, dokáže ma uniesť až na úplný kraj reality a občas ešte trochu ďalej . Stačí, keď len slabo začujem náznak hudby a už neviem obsedieť okrem pogovania :D tancujem aj spolocenske tance (lebo musim vis jako.. zeny :D )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 16. Marec , 2010, 13:04:13 » |
|
na tancujuce zeny je krasny pohlad; a na krasne tancujuce zeny je ten najkrajsi pohlad
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
Hephaisto
náhodný pocestný
Príspevkov: 104
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 16. Marec , 2010, 13:38:30 » |
|
Ja tancujem štandart a latino, ako hobby zatiaľ, není čas na viac...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 16. Marec , 2010, 13:57:32 » |
|
tanec pri tyci a brusne tance moze byt to myslis ako svoje kreacie, ked uz pride na Tvoje tancovanie ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vittore
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 16. Marec , 2010, 14:06:00 » |
|
viete ako sa hovori: tanec je posledna zufala moznost ako prist k sexu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 16. Marec , 2010, 14:07:38 » |
|
ja tancujem rad.. a aj ked sa snazim byt vacsinou skromny, dovolim si povedat ze toto je jedna z veci ktora mi naozaj isla.. kedysi som sa tym aj planoval zaoberat bavili ma moderne tance, valciky a foxtrot som moc nikdy nemusel ale vsetko ostatne ano.. na diskoteku ma ale nikto nedostane to nepovazujem za tanec ale akt tesne pred parenim (najlepsie na niektorej z lokalnych toaliet)
|
|
« Posledná zmena: 16. Marec , 2010, 14:08:11 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 16. Marec , 2010, 14:08:31 » |
|
viete ako sa hovori: tanec je posledna zufala moznost ako prist k sexu istym sposobom si ma predbehol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 16. Marec , 2010, 14:13:34 » |
|
viete ako sa hovori: tanec je posledna zufala moznost ako prist k sexu ja by som to skorej oznacil ako pomerne zufalu moznost MIESTO sexu. neverim, ze bezne nadzgate didziny su nejakym pravdepodobnejsim miestom vrznutia si, ako hocijake ine miesto, kde je vela ludi pokope...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 16. Marec , 2010, 14:16:06 » |
|
ja by som to skorej oznacil ako pomerne zufalu moznost MIESTO sexu. neverim, ze bezne nadzgate didziny su nejakym pravdepodobnejsim miestom vrznutia si, ako hocijake ine miesto, kde je vela ludi pokope...
tak to by si sa divil :D aby sa ti nestalo ze ta nahodou na nejakej diskoteke ani nevies ako zrazu opre nejaka fanusicka ska2 s tym ze to uz nemoz vydrzat a zrazu zistis ze ti to robi kadeakymi sposobmi opretemu o stenu skoda ze nehram v ska2
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 16. Marec , 2010, 14:22:53 » |
|
na tancujuce zeny je krasny pohlad; a na krasne tancujuce zeny je ten najkrajsi pohlad
pravda, niet krajsieho pohladu ako ked ti zena tancuje na tyci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 16. Marec , 2010, 14:34:39 » |
|
ja by som to skorej oznacil ako pomerne zufalu moznost MIESTO sexu. neverim, ze bezne nadzgate didziny su nejakym pravdepodobnejsim miestom vrznutia si, ako hocijake ine miesto, kde je vela ludi pokope...
ale tak nemas 100E na mladu studentku a mozes si s nou robit co chces
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 16. Marec , 2010, 14:50:16 » |
|
tak to by si sa divil :D aby sa ti nestalo ze ta nahodou na nejakej diskoteke ani nevies ako zrazu opre nejaka fanusicka ska2 s tym ze to uz nemoz vydrzat a zrazu zistis ze ti to robi kadeakymi sposobmi opretemu o stenu skoda ze nehram v ska2 polozme si otazku, ci klasicka fanusicka ska2tonics chodi na diskoteky, ja by som povedal, ze mozno jedine tak na Stefana, ked tam nejako nahodou v opilosti zabludi aj s partiou
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
|