Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky:

Chodia Vám upozornenia o súkromných správach z fóra?

Neodpovedajte na ne cez mail. Musíte sa prihlásiť do fóra a odpovedať na ne priamo cez súkromné správy.
23. Máj , 2012, 06:23:00
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: BUTY - 8.4.2010  (Prečítané 326 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 3970

fap fap fap

« kedy: 08. Apríl , 2010, 23:19:09 »

Dneska som prvykrat videl BUTY nazivo, predtym som ich poznal len z nahravok... teraz maju turne... kto ste ich este nevideli chodte sa mrknut fakt jeden z najlepsich koncertov ake som videl :) uzasne hraju plus uzasny zmysel pre humor... Radek hral na nejakom Fendri Bassman alebo daco take, a k tomu mal hovadsky pedalboard... mal tam T-rex pedale plus smrcka stereo chorus... aj nejaky TC som videl...

edit: hrali stylom hodina playlist, podom svacina, hodina jukebox, cize zakricis pesnicku od nich ktoru chces, potom svacina a potom este hodinu jukebox... a stylovo to islo asi tak ze od reggae cez pop po punk, jazz, moravsku ludovku, polku a vsetko mozne jedno cez druhe... aj zvuk bol super... ale su to teda uplne brutalni hudobnici, som cumel...
a este zopar nepodstatnych info k vybave basak mal omlateny jazzbass plus este nejaku sedmstrunnu prazcovo-bezprazcovu basu a vedel ju fakt stylovo pouzit... Radek mal zopar strakacov s fakt tucnym zvukom a tie striedal...
a najlepsia bola bubenikova hlaska na konci koncertu ked za aplauzu vykrikoval: "nech zije slovenskoooo!!! a slovensky futbal, slovensky hokej, slovenske baby, slovenske pivo a slovensky futbal a slovensky hokej" :D
pre mna zazitok na cely zivot...
« Posledná zmena: 09. Apríl , 2010, 12:00:06 od cubo » Zaznamenané

jawa 21, co ine Huh!
cubo
inventár podniku

fap fap fap

« Odpoveď #1 kedy: 09. Apríl , 2010, 12:02:27 »

http://theta.nen.cz/~sonymusicbonton/buty/buty.php?pid=7

tu mate zoznam koncertov este... vrelo odporucam Na zdravie!
Zaznamenané

jawa 21, co ine Huh!
rastis
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 3406

« Odpoveď #2 kedy: 09. Apríl , 2010, 12:07:59 »

aj povypekal nejake sola ? ci tak decentne ? lebo on vie povypletat slusne, som bol prekvapeny, len sa o nom moc nevie, aky je gitarista :)
Zaznamenané

cubo
inventár podniku

fap fap fap

« Odpoveď #3 kedy: 09. Apríl , 2010, 12:15:48 »

aj povypekal nejake sola ? ci tak decentne ? lebo on vie povypletat slusne, som bol prekvapeny, len sa o nom moc nevie, aky je gitarista :)

praveze hral velmi vkusne a s citom... ze to tam sedelo ako rit na serbel... ale inac aj ten ich dychar je uplny maniak... ten mal v strede koncertu solo a smazil ako blazon... Na zdravie!
Zaznamenané

jawa 21, co ine Huh!
Doldy
Hosť
« Odpoveď #4 kedy: 09. Apríl , 2010, 12:37:50 »

jaj aka nostalgia ma premohla, na Buty som vyrastal...na vselijakych chatovicach som kedysi pilil usi ostatnym iba s "homemade" vyberovkami buty, do takej letnej atmosfery kurefsky pasovali. teraz uz o ich sucasnej tvorbe ani nic neviem, hraju este stale tak pekne uprimne infantilne ako kedysi?
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6237

« Odpoveď #5 kedy: 09. Apríl , 2010, 12:48:21 »

ja som ich zazil tusim na zakovici ak ma pamet neklame a bolo to velmi pohodove - idealne na mensi letny festival.
Zaznamenané

o-yep sro
cubo
inventár podniku

fap fap fap

« Odpoveď #6 kedy: 09. Apríl , 2010, 18:02:24 »

jaj aka nostalgia ma premohla, na Buty som vyrastal...na vselijakych chatovicach som kedysi pilil usi ostatnym iba s "homemade" vyberovkami buty, do takej letnej atmosfery kurefsky pasovali. teraz uz o ich sucasnej tvorbe ani nic neviem, hraju este stale tak pekne uprimne infantilne ako kedysi?

vypocuj si novy album VOTOM... uplne super vec... a mas pravdu, hraju uplne uprimne presvedcivo a sporiadnou davkou svojskeho humoru  Na zdravie!
Zaznamenané

jawa 21, co ine Huh!
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.085 sekund, 21 otázok.