Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 06:26:35
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Zhresil som  (Prečítané 17234 krát)
0 užívateľov a 25 Hostí prehliada túto tému.
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #90 kedy: 22. Apríl , 2010, 17:28:25 »

Ale uz som sa razne vydal na svoju pravu a jedinu cestu, si toho hlavnym svedkom.  Som frajer

nechcel by si skusit aj nejake B.C.Rich? odporucam nieco zo serie warlock
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #91 kedy: 18. September , 2010, 10:19:22 »

Zas sa ku mne zatulalo teliatko. :)

* Snímka0199.jpg (584.96 KB, 1536x2048 - prehliadnuté 336 krát.)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #92 kedy: 18. September , 2010, 10:25:57 »

paci sa mi!!! zvukovo je na tom ako?
Zaznamenané

vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #93 kedy: 18. September , 2010, 10:27:10 »

celkom pekna farba coje to zac?
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #94 kedy: 18. September , 2010, 10:30:47 »

paci sa mi!!! zvukovo je na tom ako?

Z tych, co som doteraz mal (USA Standard a Squier Classic Vibe Custom) mi sedi zvukovo najviac, preto som ho aj zobral. :)

Je to mexicky Baja Custom Shop designed model (kvazi 52 model) s Custom Shop snimacmi (Broadcaster a Twisted Tele), tie tam robia kurevsky vela, neporovnatelne s USA Standard snimacmi. Kobylkovy je hlavne tlsty a pomerne silny (ma vystup asi ako T-Top humbucker), tak je to drsne rockove Tele, co mi vyhovuje - s Hiwattom masaker. Krk ma velmi tucny ale pohodlny a telo je z jasena. Inak su svetle, tieto metalizove modre boli akoze nejaka limitovana seria.

Plus to ma 4 polohovy prepinac (moznost spojit oba snimace ako humbucker) a switch na dalsie 4 polohy ako seriove a paralelne zapojenie plus out pf phase pazvuky, takze az 8 poloh. Bavím sa skvele

Super seria inak za svoje prachy.
« Posledná zmena: 18. September , 2010, 10:33:43 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #95 kedy: 18. September , 2010, 10:39:48 »

velmi pekny nastroj  Som metlak
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #96 kedy: 18. September , 2010, 10:41:41 »

Sranda inak je, ze ako gibsonakovi sa mi nejako podvedome vzdy hra lepsie na Tele ako na Strate. Strat mi pride totalne nepohodlny, vadi mi stredny snimac a aj volume knob, do ktoreho vzdy udieram. Tele mi pride blizsie feelingom k lespoolom a lepsie sa mi do neho aj mlati. :)
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #97 kedy: 18. September , 2010, 10:42:03 »

Mne sa nepáči, taká farba je na ibanezu nie na tieto rárohy, to ako keby som si natrel novú q7 farbou na plot.  Ja som čert..
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #98 kedy: 18. September , 2010, 10:43:39 »

Mne sa nepáči, taká farba je na ibanezu nie na tieto rárohy, to ako keby som si natrel novú q7 farbou na plot.  Ja som čert..

Mne ta farba spociatku tiez prisla neobvykla, ale postupne sa mi lubi, hlavne v pritmi je velmi pekna. Obcas sa ale vyskytli taketo uz v 60tych rokoch myslim, dokonca neviem ci nie aj v 50tych.
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #99 kedy: 18. September , 2010, 11:07:38 »

Sranda inak je, ze ako gibsonakovi sa mi nejako podvedome vzdy hra lepsie na Tele a lepsie sa mi do neho aj mlati. :)

Vymazal som Ti tam nepotrebnu strednu cast.  Na zdravie!

Gratulujem k novemu Roadster Tele. Ten krkovy snimac nepredas?
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #100 kedy: 18. September , 2010, 11:09:28 »

Ten krkovy snimac nepredas?

Zatial nie. :)
Zaznamenané

yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #101 kedy: 18. September , 2010, 13:12:33 »

Počul som na tom hrať bývalého majiteľa. Znel famózne, nechápem prečo predával  Na zdravie! .  Resp. som zvedavý čo si kúpi namiesto toho.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #102 kedy: 18. September , 2010, 15:24:00 »

Počul som na tom hrať bývalého majiteľa. Znel famózne, nechápem prečo predával 

Ja s nim tiez znejem famozne.  Som frajer :)
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #103 kedy: 18. September , 2010, 15:32:22 »

no ale podstatna otazka je, ci to twanguje, lebo ak nie, tak potom to neni telecaster  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #104 kedy: 18. September , 2010, 15:39:14 »

no ale podstatna otazka je, ci to twanguje, lebo ak nie, tak potom to neni telecaster  Bavím sa skvele

Samozrejme, ze twanguje. :) Co som rad, ze nie je prilis ostry a zneje tucno.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.082 sekund, 23 otázok.