|
vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305
Treba hrať hrať hrať
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 12. Apríl , 2010, 09:55:33 » |
|
Nikto ani ste to nepoculi na koncerte
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
|
|
|
kos99
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 17. Apríl , 2010, 08:16:11 » |
|
tak podle všeho to bude echtovní Marshallský zvuk možná víc marška než original sám neb to vyrábí bývali montážníci od kolegy Jimma podle dostupných ukázek bych to tipoval na velmi vyzrálou osmistovku možná že až příliš staromodní ale přesto moc a moc žádanou viděl jsem to na valstní ucho jen jednou a to jen tak na pul plynu ale hrálo to fakt dobře zbytek až si to koupiš
|
|
|
Zaznamenané
|
EHS MKII+412ESH TV , AL STEVENS SUPERSTRAT,CORT M200 +SKY PICKUPS,Fendr - strat - Vavruša, DIGITECH RP7
|
|
|
Gila
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 17. Apríl , 2010, 09:41:09 » |
|
moj kamos si kupil blackstar ht stage 60 ...dneska si ju vyskusam a potom napisem vám sem svoje dojmy..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gila
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 18. Apríl , 2010, 01:52:34 » |
|
no tak v podstate mozem vam napisat, ze fakt to hrá dobre...clean by som mohol aj porovnavat s twin reverbom, hoci samozrejme to nehra az tak dobre, ale fakt dobry clean zvuk..... a od1 a od2 ...hmm neviem, take zaujimave ale slusne...moc som to nenastavoval, ale akoby taky mesacky preamp cez marshall koncák, taky nieco medzi nimi ale toto je zatial asi nic noveho, ale vsetko zvuky boli velmi pouzitelne, kvalitne .. a celkovo sa mi paci ten zosik ale to je v podstate jedno, ze co tu vám napisem, treba si to kombo-ci hlavu vyskusat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vojco
pravidelný návštevník
Treba hrať hrať hrať
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 19. Apríl , 2010, 15:22:25 » |
|
podla mna je ten BlackStar ovela brutalnejsi ako JCM 800 mozno ze ten KK je lepsi ale to by bolo najlepsie konfrontovat naraz na rovnakej bedni
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
caparison
náhodný pocestný
Príspevkov: 83
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 19. Apríl , 2010, 16:04:27 » |
|
Par dni dozadu som pocul Blackstar Series one na koncerte vedla Marshall JCM 900 ...jednak ma to nechalo chladnym a zdalo sa mi, ze to hra rovnako jak ten Marshall (asi uz stracam sluch, zainteresovani nech prepacia )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 19. Apríl , 2010, 18:04:05 » |
|
ok, cize to hra rovnako zle ako marshall?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
caparison
náhodný pocestný
Príspevkov: 83
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 19. Apríl , 2010, 18:41:34 » |
|
ok, cize to hra rovnako zle ako marshall? to je subjektívne, mne marshall nevadí ale ani ma nenadchne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vojco
pravidelný návštevník
Treba hrať hrať hrať
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 29. Apríl , 2010, 10:44:06 » |
|
ok, cize to hra rovnako zle ako marshall? to dufam nie ,moze to byt podobne ale rovnake BS neznie tak spinavo inak sa divim ze to tu niekto este nema ,skacel TT to ma na predajni asi pojdem okostovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vojco
pravidelný návštevník
Treba hrať hrať hrať
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 07. Jún , 2010, 09:38:48 » |
|
Tak bol som to skusit v TT Hlava Series ONE 100 Vzhlad vyborny ,akurat my vadilo uchytenie potakov,pri zatlaceni smerom hore-dole sa oska potenciometra ohybala,co na mese nehrozy Cisty zvuk-nie som az taky vyznavac cisteho zvuku,je fakt krystalovo cisty fakt nadherny zvuk,podla mna by si prisli na svoje aj ortodoxny fenderisti Crunch-ma 2 mody klasicky (ostrejsi)a warm teplejsi(pre mna az moc teply) vyborny attack, citatelny zvuk aj pri vysokom gaine,pri akordoch sa ozvala kazda struna, Lead-vyborny bez potreby dokrmovat Ziadna kopia Marshalu sa nekona
|
|
« Posledná zmena: 07. Jún , 2010, 09:44:35 od vojco »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Spago
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 07. September , 2010, 09:41:13 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 07. September , 2010, 10:54:28 » |
|
Neviem, ide o zosiky firmy Rhino Amps? Pod tym istym nazvom pred cca 10 rokmi vyrabali zosiky povodne pre Yngwieho, preto aj ten nazov (velky hit Black Star)...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vojco
pravidelný návštevník
Treba hrať hrať hrať
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 08. September , 2010, 08:36:05 » |
|
Neviem, ide o zosiky firmy Rhino Amps? Pod tym istym nazvom pred cca 10 rokmi vyrabali zosiky povodne pre Yngwieho, preto aj ten nazov (velky hit Black Star)...
To mas odkial ,fakt by ma to zaujimalo...Rhino Amps
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 08. September , 2010, 11:05:09 » |
|
To mas odkial ,fakt by ma to zaujimalo...Rhino Amps Rhino amps spravili Malmsteenovi signaturu ktoru nakoniec ani nepouizil a odvtedy hovori vsade ze pouziva len striktne Maršaľe... ale najsmiesnejsia vec na Rhino a Malmsteenovi je to ze Jeo Stump ktory si tvrdi ze on malmsteena neopakuje, tak on Rhino Amp YJM signaturu vlastni lebo ho ma aj malmsteen este 95% aparatov a dokonca bio ma rovnake buzerant jeden
|
|
« Posledná zmena: 08. September , 2010, 11:07:08 od Yugi00 »
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
|