Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. November , 2024, 22:37:54
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Google (aka gugel, guuugl, ivo gogal)  (Prečítané 4424 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« kedy: 14. Apríl , 2010, 15:57:34 »

google je v dnesnej dobe velmi casto pouzivanym nastrojom na hladanie zdrojov informacii akehokolvek druhu.
Je navrhnuty a updateovany tak, aby podla klucovych slov vyhladal vzdy najrelevantnejsi artikel k zadanemu slovu ci skupine slov.

sposob hladania v googli:
otvorim si prehliadac (opera, mozzila, chrome, IE alebo akykolvek iny velmi prudko alternativny a cloveka do danej spolocenskej skupiny zaradujuci browser)

do horneho riadku napisem:
www.google.sk

po nacitani stranky mozem do ponuknuteho riadku napisat napriklad nasledovne:
'i want to buy a cheap guitar'
'the guitar that sounds like kirk but costs 10 bucks'
'how not to be lame in internet discussions'
'LTD M401 vs fokus LP'
'Tori Black'
'gitara za 300e aj s kufrom'

po zadani danych slovnych zoskupeni sa cloveku naskytne mnozsvo dokumentacie ktoru si moze precitat pre jeho osobny vnutorny rast..
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #1 kedy: 14. Apríl , 2010, 16:01:37 »

tak to som doteraz netusil, ze taketo nieco existuje, ty robis v IT sektore  Huh!..a mam otazku..ked chcem vidiet,ako si to rozdavas s Brankom, co mam napisat do toho googela  Huh! Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2 kedy: 14. Apríl , 2010, 16:06:40 »

tak to som doteraz netusil, ze taketo nieco existuje, ty robis v IT sektore  Huh!..a mam otazku..ked chcem vidiet,ako si to rozdavas s Brankom, co mam napisat do toho googela  Huh! Bavím sa skvele

ja robim vsade a vsetko a vela cinkujem jedna ruka 15 kilo a druha 14 kilo..  a mam pezot styricatsedmicku gombi
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #3 kedy: 14. Apríl , 2010, 16:07:26 »

Smutne je ze vela ludi asi ozaj netusi ze nejaky Google existuje ...
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #4 kedy: 14. Apríl , 2010, 16:08:30 »

ked im zacnu chodit faktury tak ho spoznaju
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #5 kedy: 14. Apríl , 2010, 16:59:02 »

hned jak som videl nazov temy som vedel ze to je Karolova tema  Bavím sa skvele  ja by som ta poopravil, Internet explorer nie! Ani keby ste boli na opustenom ostrove a to by bol jediny prehliadac na komunikaciu zo svetom, ten prehliadac je robeny tak, aby nicil zivoty vsetkych obyvatelov planety. Odporucam Google Chrome, najsuper prehliadac na rychle vyhladavanie informacii a vobec.., dokonca netreba pouzivat ani google, ak zadate klucove a 'the guitar that sounds like kirk but costs 10 bucks' do horneho pola tak vas hned hodi na google namiesto otvarania dalsej karty. uplne super rychle to je, normalne clovek potom prestane zakladat temy na forach  Bavím sa skvele
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #6 kedy: 14. Apríl , 2010, 17:00:43 »

hned jak som videl nazov temy som vedel ze to je Karolova tema  Bavím sa skvele  ja by som ta poopravil, Internet explorer nie! Ani keby ste boli na opustenom ostrove a to by bol jediny prehliadac na komunikaciu zo svetom, ten prehliadac je robeny tak, aby nicil zivoty vsetkych obyvatelov planety. Odporucam Google Chrome, najsuper prehliadac na rychle vyhladavanie informacii a vobec.., dokonca netreba pouzivat ani google, ak zadate klucove a 'the guitar that sounds like kirk but costs 10 bucks' do horneho pola tak vas hned hodi na google namiesto otvarania dalsej karty. uplne super rychle to je, normalne clovek potom prestane zakladat temy na forach  Bavím sa skvele
to zase nie je vysada google chrome, vie to hocktory prehliadac, len treba mat nastaveny predvoleny vyhladavac
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #7 kedy: 14. Apríl , 2010, 17:04:31 »

a co vy hladate Huh! ja som si myslel ze tu kazdy vsetko vie :) centralny mozek lidstva sa trochu oslabil predatorovym odchodom ale tu uz bolo vsetko povedane  Na zdravie!
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #8 kedy: 14. Apríl , 2010, 17:04:39 »

Hura, tesim sa ako mi IE znici zivot :).

Nepouzivam nic ine a podla mna prave Chrome je totalny kram.
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 14. Apríl , 2010, 17:10:16 »

Hura, tesim sa ako mi IE znici zivot :).
Nepouzivam nic ine a podla mna prave Chrome je totalny kram.

a vies aj povedat preco je kram? Lebo opytat sa preco je kram IE by bol skor zly vtip, aj ked mozes argumentovat ze od 7 je IE uz aspon prehliadac ktory siaha aspon po paty firefoxu alebo opere, to je jedno, hlavne je ze stare su napicu, tak to je, novy dali uz neskoro do parady..
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #10 kedy: 14. Apríl , 2010, 17:31:32 »

1. Bavím sa skvele  ja by som ta poopravil, Internet explorer nie!
2. normalne clovek potom prestane zakladat temy na forach  Bavím sa skvele

1. mal som predpisany text (ok, tak IE nie len ak si chcete znicit zivot)  ale potom som to zmazal lebo sak naco flame este aj o prehliadacoch..  Bavím sa skvele urcite sa najde 10 koderov co sa zacne hadat co rulez a co nerulez

2. sam tomu neveris
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #11 kedy: 14. Apríl , 2010, 17:36:26 »

10 koderov co sa zacne hadat co rulez a co nerulez

z 10 koderov s najvacsou pravdepodobnostou nebude ani jeden fajnsmeker prace naviac len kvoli jednemu prehliadacu na ktory musis osobitne optimalizovat kazdy web.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #12 kedy: 14. Apríl , 2010, 17:57:47 »

IE je napicu, to je jasne

ozaj, pamatate sa este na toto ?

http://www.altavista.com/
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #13 kedy: 14. Apríl , 2010, 18:49:18 »

ide v chrome silverlight? :)
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #14 kedy: 14. Apríl , 2010, 18:59:08 »

a vies aj povedat preco je kram? Lebo opytat sa preco je kram IE by bol skor zly vtip, aj ked mozes argumentovat ze od 7 je IE uz aspon prehliadac ktory siaha aspon po paty firefoxu alebo opere, to je jedno, hlavne je ze stare su napicu, tak to je, novy dali uz neskoro do parady..

Pouzival som chvilu tu betu a rychlo som to dal prec. Dlho som pouzival aj Firefox a odkedy mam nove masiny aj doma aj v robote, tak tam mam len IE8 a nejako nemam ziadnu potrebu pouzivat iny browser. Na mobile pouzivam Operu a to je v pohode.
A ked uz spominas starsie verzie IE ako 7, tak kde bol vtedy nejaky Chrome, vtedy ani neexistoval, tak nechapem preco to ides porovnavat.
Vsetci aj tak dobre vedia ze najlepsie je predsa Safari, lebo to je do Apple a to je teraz v kurze.
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.091 sekund, 23 otázok.