Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 00:26:14
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Radio ALIGATOR  (Prečítané 15866 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #60 kedy: 03. Máj , 2010, 18:52:03 »

si zabil  Bavím sa skvele ja som naopak nenarazil na normálneho policajta a ak aj hej, tak sa z neho vyklul totálny megakokot, kvôli ktorému som mal skoro trestné oznámenie na krku  Zdravíčko

mna zastavili x krat, nielen za volantom a nemozem povedat jedno zle slovo. hlupaci su skor mestski, nizke ego a potom to vsade aj vidiet
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #61 kedy: 03. Máj , 2010, 18:57:10 »

si zabil  Bavím sa skvele ja som naopak nenarazil na normálneho policajta a ak aj hej, tak sa z neho vyklul totálny megakokot, kvôli ktorému som mal skoro trestné oznámenie na krku  Zdravíčko
nebude to skor tym, ze jazdis na polorozpadnutej skodovke? Bavím sa skvele
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #62 kedy: 03. Máj , 2010, 19:26:42 »

ku mne tiez slusne
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #63 kedy: 03. Máj , 2010, 19:54:43 »

sajfa ma vystudovanu univerzitu komenskeho, filozoficka fakulta slovencina, anglictina. myslim ze zrovna on problem nema:)
Zaznamenané
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #64 kedy: 03. Máj , 2010, 20:29:37 »

nehovoril som o dopravných v tom príspevku, ale o normálnych, čo riešia trestnú činnosť.

a minule som odišiel s 20€ len kvôli tomu, že škodofka(drift v 70tke na kruhovom  Bavím sa skvele).
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #65 kedy: 03. Máj , 2010, 20:32:13 »

nehovoril som o dopravných v tom príspevku, ale o normálnych, čo riešia trestnú činnosť.

a minule som odišiel s 20€ len kvôli tomu, že škodofka(drift v 70tke na kruhovom  Bavím sa skvele).

oni skutocne nie su normalni ti polisi. tak ty jazdis ako blazon a oni ti daju pokutu.
« Posledná zmena: 03. Máj , 2010, 20:32:34 od Locksmith » Zaznamenané
johnzo
stály hosť

« Odpoveď #66 kedy: 03. Máj , 2010, 21:36:07 »

oni skutocne nie su normalni ti polisi. tak ty jazdis ako blazon a oni ti daju pokutu.

o to mi nešlo :) ale povedzme, že jeden orgán nečinný v trestnom konaní to trochu posral :) bol som svedkom istej trestnej činnosti, resp. priestupku nakoniec a mal som ísť vypovedať. došiel som na stanicu v dohodnutom termíne a policajt bol práve na odchode "za mrtvolou" a že to vybavíme v klude aj cez telefón. neozval sa. za mesiac mi došla obsielka, že típek sa odvolal a že mám ísť tam a tam a že típek na mňa natrel na ÚPSVAR, že vraj drogujem, nechodím do školy, chlastám... proste mama fialová... ale to nie je podstatné. prídem vypovedať, vypovedám, vypovedám a že "ale pane, mne to nesedí s vašou výpoveďou z X.X. 200X a že prečo klamem..." a ja že či mu nejebe, že ja som vypovedať vôbec nebol... on, že nie, že to tu má od policajta toho a toho, že ma vypočúval vtedy a vtedy a že prečo klamem a mením výpoveď, že sa dopúšťam trestného činu a bla bla bla, som mal potom opletačky, pomaly na súde... proste orgán s veľkým K si vymyslel moju výpoveď a mal v p.

odvtedy: mrtvy policajt, dobrý policajt. teraz som v novinách videl, že nejaký típek na cisterne nabúral do policajtov a tí uhoreli, normálne mu mám chuť poslať 500€ za záslužný čin.
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
[/quot
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #67 kedy: 03. Máj , 2010, 21:38:14 »

tak to je hanba ak sa to stalo...
Zaznamenané
johnzo
stály hosť

« Odpoveď #68 kedy: 03. Máj , 2010, 21:55:17 »

tak to je hanba ak sa to stalo...

a to nie je jediná moja negatívna skúsenosť s policiou  Zdravíčko

proti dopravákom ako takým nemam viac-menej nič. jedine tak to, že merajú pri vjazde/výjazde z obce/mesta. alebo jedna miestna špecialitka, je tu stopka zarastená stromom, resp. prekrýva ju z dialky strom a vidieť ju až ozaj na poslednú chvílu(pár m, netrúfam si odhadovať).
Zaznamenané

[/quot
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #69 kedy: 04. Máj , 2010, 06:15:31 »

Daj 3 najkriklavejsie hrozne chobotiny a prekoprcnutia.

no, az tak zazraty so toho nie som, ale obcas ma normalne dvihne, ked hoci aj Sajfa nieco zapoti. Mozno, ked ma to napadne a popri praci pri dome nieco zacujem, tak si zapisem a sem to potom hodim. Pripadne aj s presnym casom, aby ste tu boli spokojni :)
Zaznamenané
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #70 kedy: 05. Máj , 2010, 09:56:28 »

ako mozete v aute pocuvat rozhlasove hry? Ved by som v momente zaspal :)
V tom, ze su vtipni a ked im zavola posluchac, tak ta konverzacia prebieha velmi veselo a ludsky. Nie ako Triangel z 87-ho.
Nehovoriac o tom, ze takmer vsetci funradiovski moderatori to dotiahli aj dalej, nez sediet v studiu a hlasit traffic info.

no, ja mam o vtipnosti inu predstavu. Pre mna je vtipny taky Bolek Polivka, Vidiek alebo Buty. Chapem, je to FUN radio..ale byt stale vtipny za kazdu cenu sa mi zda podozrive minimalne z pohladu psychologa  Bavím sa skvele Nevravim, ze niekomu to neimponuje, mne to pripada na urovni tak 18-rocnych maturantov, ktori sa snazia dokazat jeden druhemu, kto je vtipnejsi. Mozno je to novodoba verzia "Vtipnejsi vyhrava"?... :)
Ostatne, co sa tyka tej urovne slovenciny, tak je hroziva a rok od roku sa zhorsuje. Vselijakych cechizmov a nespravnych slov pribuda v rozhlase aj v tlaci...Tiez si napamatam konkretne slova, na to nenosim hlavu, aby som si pamatal taketo vtakoviny, ale kazdy so sucasnych mladsich moderatorov ma tych kiksov neurekom...Takze sa potom nedivim, ze ak ludia pocuvaju teketo radio kazdy den, nemaju ani predstavu o tom, ako ma vyzerat spravne hovoreny alebo pisany prejav po stylistickej a gramatickej stranke. Bohuzial sa to premieta do takych sfer, ako su webove stranky, uradne oznamy, reklama a podobne...
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #71 kedy: 05. Máj , 2010, 11:08:51 »

no, ja mam o vtipnosti inu predstavu. Pre mna je vtipny taky Bolek Polivka, Vidiek alebo Buty. Chapem, je to FUN radio..ale byt stale vtipny za kazdu cenu sa mi zda podozrive minimalne z pohladu psychologa  Bavím sa skvele Nevravim, ze niekomu to neimponuje, mne to pripada na urovni tak 18-rocnych maturantov, ktori sa snazia dokazat jeden druhemu, kto je vtipnejsi. Mozno je to novodoba verzia "Vtipnejsi vyhrava"?... :)
Ostatne, co sa tyka tej urovne slovenciny, tak je hroziva a rok od roku sa zhorsuje. Vselijakych cechizmov a nespravnych slov pribuda v rozhlase aj v tlaci...Tiez si napamatam konkretne slova, na to nenosim hlavu, aby som si pamatal taketo vtakoviny, ale kazdy so sucasnych mladsich moderatorov ma tych kiksov neurekom...Takze sa potom nedivim, ze ak ludia pocuvaju teketo radio kazdy den, nemaju ani predstavu o tom, ako ma vyzerat spravne hovoreny alebo pisany prejav po stylistickej a gramatickej stranke. Bohuzial sa to premieta do takych sfer, ako su webove stranky, uradne oznamy, reklama a podobne...

radia zaujima len % pocuvanosti aby mohli predavat reklamy.   ucel svati prostriedky.  radio maju vacsinu ludi pustene len aby im nieco picovalo za usami a necitili sa sami vobec to nepoucuvaju aktivne.  dneska uz hladat umenie v nejakom komercnom produkte je uplny nezmysel. to uz len par jedincov ako imbus zije naplno svoj zivot s fanradiom  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #72 kedy: 05. Máj , 2010, 11:58:52 »

100 bodov, vystihol si to presne, ani sam by som to nenapisal lepsie:) Prejav maju  hrozny a je zvlast poburujuce, ak ho ma taky napr. osoba, ktora sa pred mediami stylizuje do pozicie "intelektualky"...potom si sama nastavuje latku vysoko, pricom ak si ju vypocujes, tak zistis, ze tu "latku" len podlieza. Niektore vyrazy normalne trhaju usi a je zjavne, ze ti pomyleni moderatori su presvedceni, ze hovoria uplne spravne. Zial, takymto sposobom vlastne tak trochu vychovavaju svojich posluchacov. Najviac som sa zvykol pozastavit nad vyrazmi typu: "vola sa, ze Jarmila". Tuto kokotinu si vsetci osvojili, tak je uz bezne, ze vsetci sa volaju ZEJarmila, ZEMiro, ZeJano a podobne....
« Posledná zmena: 05. Máj , 2010, 12:00:17 od yngwinier » Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #73 kedy: 05. Máj , 2010, 12:08:37 »

oni sa ani na nic ine nehraju. je to ranna show na cestu autom do prace, kde sa potrebuje clovek rozkyvat, pousmiat sa pred narocnym dnom a chytit dobru naladu. na intelektualne progamy mas povacsine priestor neskoro vecer a ked je clovek skor koncipovany na veci podobneho rangu. ja rano neviem ako sa volam, nie to este riesit freudovkse otazky.
apropo, je to vec vkusu .. ak si myslel vidiek ako tu kapelu, tak podla mna su prave oni totalne primitivni (a to sa nejaky ten cas poznam s gitaristom o ktorom sa to rozhodne povedat neda) na cele s manickym sasom Kuricom.
Podla mna to robia vo fun uplne okay, vedia co robia a pre koho. Forma vyjadrovania je uz druha vec, je moderna doba, prisposobilo sa tomu aj radio, tv; tym nechcem povedat, ze sa mi to paci, alebo s tym suhlasim
« Posledná zmena: 05. Máj , 2010, 12:09:42 od mn » Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #74 kedy: 05. Máj , 2010, 12:24:52 »

oni sa ani na nic ine nehraju. je to ranna show na cestu autom do prace, kde sa potrebuje clovek rozkyvat, pousmiat sa pred narocnym dnom a chytit dobru naladu. na intelektualne progamy mas povacsine priestor neskoro vecer a ked je clovek skor koncipovany na veci podobneho rangu. ja rano neviem ako sa volam, nie to este riesit freudovkse otazky.

tu vobec nejde o to, ze by ktokolvek chcel od tohto radia, aby nebodaj riesil "freudovske otazky". Podla mna je tu kazdy natolko inteligentny, aby vedel, o com toto radio je. Teda nriesime charakter radia, ale prejav moderatorov. A tiez sa tu neriesi ich styl humoru, podla mna je to vcelku OK, aj ked ani ja sa zas nemusim vkuse hihnat...
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.051 sekund, 23 otázok.