Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 10:29:04
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Pedalboard na 5 -10 efektov  (Prečítané 3950 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« kedy: 30. Apríl , 2010, 07:54:54 »

Chcem sa spýtať na váš názor na najvhodnejší pedalboard na 5 - 10 efektov. Zatiaľ som pozeral od Bossu http://www.thomann.de/de/boss_bcb60.htm a od Rockcase http://www.thomann.de/de/rockcase_gigboard_pedalpacker.htm, ktorý podľa vás, alebo navrhnite čo by ste kúpili vy. Díky
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #1 kedy: 30. Apríl , 2010, 08:20:59 »

Mám BOS BCB-60 a v ňom japonské angličáky: BOSS CE-2, BOSS DD-2, BOSS DD-3, BOSS BF-2, BOSS GE-7. Je to super a bezproblémové...vojde Ti tam aj wah.
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #2 kedy: 30. Apríl , 2010, 08:25:35 »

a ten materiál to je umelá hmota?
Potreboval by som tam napchať tie satchovské voxácke krabičky a ešte možno whamy a foot ku hlave, neviem ale ydá sa mi to na výšku dosť malé.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #3 kedy: 30. Apríl , 2010, 08:28:56 »

Ved s daj na zakazku vyrobit, mozem ti dat kontakt na cloveka co vyraba kejsy na mieru, mam s nim velmi dobru skusenost
Zaznamenané

FALLGRAPP
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #4 kedy: 30. Apríl , 2010, 08:30:58 »

okej pošli ten kontakt, robí kompletné riešenia, že aj adaptér porieši a káble a tak, alebo ččisto iba krabice?
Zaznamenané

I love my VHT!
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #5 kedy: 30. Apríl , 2010, 08:53:18 »

mal som ten boss bcb 60 - je to umela hmota ale velmi solidna, o pevnost by som sa vobec nebal. jeho nevyhoda bola pre mna ta, ze sposob uchytavania efektov bol dobry pre efekty s rozmerom boss krabiciek - na spodku boardu je pena a v nej je vyrez na krabicky velkosti boss. pena sa da ale jednoducho odstranit alebo ponechat a efekty uchytit velcrom.
Zaznamenané

o-yep sro
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #6 kedy: 30. Apríl , 2010, 10:26:26 »

okej pošli ten kontakt, robí kompletné riešenia, že aj adaptér porieši a káble a tak, alebo ččisto iba krabice?
len krabice robi, ale myslim, ze interier je uz dost specificka vec, kazdy pozaduje nieco ine, ale zdroj + kabliky napajacie to uz nie je problem zohnat

Edo Stencl 0903 861 116
« Posledná zmena: 30. Apríl , 2010, 10:28:47 od MaTeS » Zaznamenané

FALLGRAPP
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #7 kedy: 01. Máj , 2010, 11:52:43 »

No ja viem, že všetko zoženiem, ale uprednostňujem riešenia, kde dostanem hotový produkt proste zapojím káble a hrám, však skúsim to niekde nájsť a pokukať.
Zaznamenané

I love my VHT!
Zvukár Andrej
miestny štamgast
Príspevkov: 2178

« Odpoveď #8 kedy: 01. Máj , 2010, 15:26:24 »

No ja viem, že všetko zoženiem, ale uprednostňujem riešenia, kde dostanem hotový produkt proste zapojím káble a hrám, však skúsim to niekde nájsť a pokukať.
A programovateľný nechceš ?
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,69873.0/all.html
zdroj pre pedále dáva 1000 mA, na kufor sa môžeš postaviť a udrží ťa bez poškodenia.
Andrej
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #9 kedy: 01. Máj , 2010, 15:59:10 »

A programovateľný nechceš ?
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,69873.0/all.html
zdroj pre pedále dáva 1000 mA, na kufor sa môžeš postaviť a udrží ťa bez poškodenia.
Andrej
vieš mi to vysvetliť ako to funguje a aké to je veľké a finančne koľko to vyjde? Diky
Zaznamenané

I love my VHT!
Zvukár Andrej
miestny štamgast

« Odpoveď #10 kedy: 01. Máj , 2010, 16:16:18 »

vieš mi to vysvetliť ako to funguje a aké to je veľké a finančne koľko to vyjde? Diky
Pamätá si to 60 x zaradenie pedálov a prepnutie komba, vľavo je priestor vyrátaný pre Cry Baby a Whammy. Ovláda to 2 x 6 pedálov ( za gitarou a sľučka ). Na vstupoch a výstupoch sú "odbrumovacie" buffery (proti zemným sľučkám). Rozmery kufra sú 66 x 42 x 15 cm. Kufor je poctivo urobený - hliník je Adam Hall, preglejka Finnforest. Materiál ma stál asi 8 000 Sk, robota trvala pár mesiacov. Chcel by som zaň 500 €.
Andrej
« Posledná zmena: 01. Máj , 2010, 16:17:51 od Zvukár Andrej » Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #11 kedy: 01. Máj , 2010, 16:22:27 »

Pamätá si to 60 x zaradenie pedálov a prepnutie komba, vľavo je priestor vyrátaný pre Cry Baby a Whammy. Ovláda to 2 x 6 pedálov ( za gitarou a sľučka ). Na vstupoch a výstupoch sú "odbrumovacie" buffery (proti zemným sľučkám). Rozmery kufra sú 66 x 42 x 15 cm. Kufor je poctivo urobený - hliník je Adam Hall, preglejka Finnforest. Materiál ma stál asi 8 000 Sk, robota trvala pár mesiacov. Chcel by som zaň 500 €.
Andrej
no hlavu mám VHT čo má vlastný konektor na foootswitch to by sa nedalo s tým nedalo spojazdniť, aby to fungovalo kompletne namiesto footu?
Zaznamenané

I love my VHT!
Zvukár Andrej
miestny štamgast

« Odpoveď #12 kedy: 01. Máj , 2010, 17:07:17 »

no hlavu mám VHT čo má vlastný konektor na foootswitch to by sa nedalo s tým nedalo spojazdniť, aby to fungovalo kompletne namiesto footu?
Je to vymyslené na stereojack, myslím, že na VHT by to malo fungovať.
Napíš, aký typ máš, skúsim niekde stiahnuť schému a budem to vedieť naisto.
Andrej
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #13 kedy: 01. Máj , 2010, 17:12:14 »

Je to vymyslené na stereojack, myslím, že na VHT by to malo fungovať.
Napíš, aký typ máš, skúsim niekde stiahnuť schému a budem to vedieť naisto.
Andrej
Je to pittbull 45 ka ten s tým kovovým predom lesklým.
Zaznamenané

I love my VHT!
Zvukár Andrej
miestny štamgast

« Odpoveď #14 kedy: 01. Máj , 2010, 17:32:35 »

Je to pittbull 45 ka ten s tým kovovým predom lesklým.
Našiel som dva, jeden s dvomi jackmi, jeden s 6 pinovým DINom na footswitch, ktorý máš?
A.
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.101 sekund, 23 otázok.