kubog
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 26. September , 2010, 10:57:05 » |
|
No v tej rockovej by som bol veru radšej druhý, Les Paul studio podla mna lepšia cena jak najhorší Marshall novej lampač produkcie a šekterka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 26. September , 2010, 11:10:16 » |
|
Este k tym basakom predsalen. Technicky boli niektori perfektni. Ale obsahovo to bolo pre nebasgitaristu podla mna velmi prazdne a ploche. Pri kazdom basakovi mali byt podla mna nejake podmazy, alebo nieco na doplnenie "frekvencnej prazdnoty". Skoda. A k tomu notebooku len tolko, ze SHIT! Ked som videl tu obrovsku krabicu, tak sa mi az slzy do oci vtisli. ....hovoríš že tí basgitaristi len nudne onanovali a groovovali, či ani groovi nemali bohvieaké pekné melodické rytmické ....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 26. September , 2010, 11:19:23 » |
|
To sa mi zda byt dobra kktina, ako to skontroluju resp ho prinutia to nepredat?
o rok musi poslat fotku s aktualnym vydanim noveho casu v rukach:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 26. September , 2010, 11:19:50 » |
|
a co sa tyka kategorie basgitara, tak viktor nevyhral nahodou?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 26. September , 2010, 11:21:12 » |
|
....hovoríš že tí basgitaristi len nudne onanovali a groovovali, či ani groovi nemali bohvieaké pekné melodické rytmické .... Tazko ich zhodnotim takto vsetkych dokopy. Kazdopadne cakal som od nich viac. Bolo par super pasazi. Ale fakt len par..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 26. September , 2010, 11:26:24 » |
|
....a v čom to bolo zaujímavé, alebo nezaujímavé, alebo čo by si bol privítal aby bolo viac techniky, melodiky, rytmiky čoho ja som lama na techniky nezvládam slap lebo som ľavák a nedala sa vtedy ešte zohnať ľavácka, resp. som nato nemal prachy, ale na budúci ročník by som dal dokopy pár liniek ako prezentáciu a prihlásil by som sa aj ja nech je niekto aj posledný
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 26. September , 2010, 11:29:26 » |
|
nezvládam slap lebo som ľavák
pockaj. preto ze si lavak nezvladas slap? ja som tiez lavak, ale to ze mi nejde slap pripisujem uplne inym veciam - necviceniu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 26. September , 2010, 11:30:52 » |
|
To su dovody...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 26. September , 2010, 11:43:10 » |
|
a co sa tyka kategorie basgitara, tak viktor nevyhral nahodou?
Poradie bolo myslim 1.Stanislav Kovar (z Feelme) 2.Peter Bacigal (hra na base od tohto roku!) 3.Lukas Olah (tento ma bavil najviac) ....a v čom to bolo zaujímavé, alebo nezaujímavé, alebo čo by si bol privítal aby bolo viac techniky, melodiky, rytmiky čoho ja som lama na techniky nezvládam slap lebo som ľavák a nedala sa vtedy ešte zohnať ľavácka, resp. som nato nemal prachy, ale na budúci ročník by som dal dokopy pár liniek ako prezentáciu a prihlásil by som sa aj ja nech je niekto aj posledný Ved som uz napisal vsetko, co som chcel. Neviem co chces este pocut. Kazdy basak mal mat podla mna nejaky podmaz a akotaku kompoziciu. Niektori mam dojem, ze len tak jebali tony a slapy, ze "hocikam to padne, bude dobre". Nevedl som v tom najst ani hlavu ani slapu.
|
|
« Posledná zmena: 26. September , 2010, 11:45:49 od Misko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 26. September , 2010, 11:50:43 » |
|
moment.. basaci sli bez doprovodu? lebo ak hej tak to musel byt taky kapor ze pomoc
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 26. September , 2010, 11:51:40 » |
|
vitaza basovej kategorie som pocul hrat na 'afterparty' v Klube 77 - hral v dvojici s gitaristom, co bola velka skoda, chybali tomu bicie. Takto to znelo ako jamovacka v skusobni...a k tomu im "pridal" este aj zvukar ktory z toho urobil jednu gulu hluku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 26. September , 2010, 11:55:19 » |
|
moment.. basaci sli bez doprovodu? lebo ak hej tak to musel byt taky kapor ze pomoc
Mario Polonyi mal so sebou flamenco kumpanov - swordyho a romana + este aj nejaky podmaz. Olah mal tusim bubenika. Ostatni basaci myslim vobec nic.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 26. September , 2010, 11:56:02 » |
|
pockaj. preto ze si lavak nezvladas slap? ja som tiez lavak, ale to ze mi nejde slap pripisujem uplne inym veciam - necviceniu.
no je mi to blbé rozpisovať tu také intímnosti normálne som ľavák ale naučil som sa hrať normálne na praváckej base, gitare, aj bicie mám rozložené normálne nie naopak no a správny slapový tyk mám v ľavačke ktorá teraz behá po hmatníku takže tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubaka
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 26. September , 2010, 11:58:31 » |
|
k tym basakom Lukas Oledž tam predsa tiez tahal kapelku vymyslenu na to nemohlo to byt prazdne ... bicie basa klavesy a on ako hlavna basa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 26. September , 2010, 12:04:55 » |
|
ti, co hrali s podmazom, to bolo zle. Ja by som veru na halfplayback, resp. s "bubenikom" z Bossackej krabicky na finale gitarovej sutaze nesiel.
Ti co hrali sami, ti si tu vyhru zasluzili. Narazam na toho basaka a toho druheho v jazzovej gitare.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
|