Zdravim vas pani muzikanti.
Je toho vela co sa povedalo a popisalo o Gitariade 2010. Ja by som chcel podakovat za kazdu pripomienku. Ci uz kriticku ci pochvalnu. Z kazdej sa da poucit a pouzit ju na vylepsenie dalsieho rocnika. Tym chcem rovno povedat ze GITARIADA 2011 bude. Jej termin a vsetko okolo toho sa coskoro dozviete na
www.gitariada.sk a na
www.facebook.com/gitariadaNa zaciatok chcem podakovat VSETKYM prihlasenym ze si nasli cas nahrat a poslat CD. Tu by som poznamenal ze pripomienky ohladom posielania nahravok emailom som cital, ale osobne si myslim ze ak sa niekomu nechce napalit cd a poslat ho, asi bude problem niekde inde, nie vo forme prihlasovania...
Chcem zaroven podakovat VSETKYM finalistom. Dobre viem ze nie je jednoduche postavit sa na podium pred porotu a divakov. Takze klobuk dole!
Gratulujem vitazom a ocenenym. Verim, ze sa kazdy gitarista ci basgitarista citil v pohode, snazil som sa vytvorit prostredie ktore co najmenej vyrusovalo. Preto tie dve kompletne nastrojovky, satne a dost casu na pripravu...
Este jedna vec. Niekto sa cuduje preco sa davalo podpisovat ocenenym ze nesmu predat cenu aspon jeden rok. Je to jednoduche, ak by si bol sponzor, bol by si rad ak niekomu nieco darujes a on to na druhy den preda? Bez toho aby to aspon trochu spropagoval ci pouzil? No asi nie. Asi vsetci viete aka je situacia so zhananim sponzorov. Mne sa podarilo zohnat ceny v hodnote vyse 12000€. Nechvalim sa ale nebolo to jednoduche. Tento podpis bola jednou z podmienok sponzorov. Takze nie je sa comu cudovat. Ano, neda sa skontrolovat ci cenu predate, zalezi len od cestnosti ludi... Musim (a robim to rad) na zaver podakovat sponzorom, medialnym partnerom a mojim kolegom (Fedo Gasparik a Miso Beres) z BIG MUSIC za pomoc.
Tesim sa na vase nahravky do buduceho rocnika GITARIADA 2011.
Nove info, videa, fotky uz coskoro na
www.gitariada.sk a na
www.facebook.com/gitariada