Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 18:55:05
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Zije este niekde minidisk?  (Prečítané 1578 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
swyx
pravidelný návštevník
Príspevkov: 308

« kedy: 20. Máj , 2010, 00:26:10 »

Je este niekde, alebo pre niekoho aktualny (alebo mozno aj bol) minidisk, nikdy som nezastihol jeho boom, pricom mi je velmi sympaticky.
Zaznamenané

------->>>Prechadzam na druhy ucet
Damian
MMM
Hosť
« Odpoveď #1 kedy: 20. Máj , 2010, 00:35:12 »

Mam stale doma jeden, no uz ho velmi nepouzivam, mal som to na take rychle zaznamenanie si niecoho z TV, radia a tak..

Myslim, ze dnes uz to nikto ani nepouziva a v minulosti to tiez nebolo nejako extra vyhladavane.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2 kedy: 20. Máj , 2010, 07:11:06 »

Nas nahrava/l kedysi zvukar na minidisk.
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #3 kedy: 20. Máj , 2010, 08:24:11 »

akoze z mixu do minidisku ?
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #4 kedy: 20. Máj , 2010, 09:15:43 »

Je este niekde, alebo pre niekoho aktualny (alebo mozno aj bol) minidisk, nikdy som nezastihol jeho boom, pricom mi je velmi sympaticky.
boom si zaznamenat nemohol, lebo ziaden nebol. "vynalezca" mal smolu, ze kratko po prichode na trh pricvalalalo CD, takze chvalabohu svet nebol svedkom dalsej revolucie media. Mne to pripada jak stara disketa na pc  Bavím sa skvele

Jeden mame doma a zbavit sa toho je nerealne, to skor sa HIV zbavis, je to raroha  Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #5 kedy: 20. Máj , 2010, 09:21:32 »

boom si zaznamenat nemohol, lebo ziaden nebol. "vynalezca" mal smolu, ze kratko po prichode na trh pricvalalalo CD,...

myslis napalovacie CD-R, nie ? CD je tu strasne dlho. minidisky nikdy neboli in. raz som s tym cosi robil, mal som taky nejaky Tascam vela sablovy nahravac na minidisk. a potom ked som isiel zhanat do neho dalsie medium, tak som zistil, ze su 2 formaty, jeden mini DATA disc, ktory som nikde v BA nedokazal zohnat a bezny komercny mini disc, ktory ten Tascam odmietal akceptovat... vyzerali inak rovnako... zle jak hovado...
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #6 kedy: 20. Máj , 2010, 09:36:05 »

myslis napalovacie CD-R, nie ? CD je tu strasne dlho. minidisky nikdy neboli in. raz som s tym cosi robil, mal som taky nejaky Tascam vela sablovy nahravac na minidisk. a potom ked som isiel zhanat do neho dalsie medium, tak som zistil, ze su 2 formaty, jeden mini DATA disc, ktory som nikde v BA nedokazal zohnat a bezny komercny mini disc, ktory ten Tascam odmietal akceptovat... vyzerali inak rovnako... zle jak hovado...
fuha, no teraz uz si nie som isty ako to teda bolo. kazdopadne vyuzitie to ma samo o sebe v dnesnej dobe prilis male aby bolo nutne sa nim seriozne zaoberat. mame v rodine jedneho dlhodlhorocneho svadboveho muzikanta (spevaka skor) a viem, ze ich partia este fici alebo donedavna ficala na tom pri prehravani nejakych podkladov.
Zaznamenané
swyx
pravidelný návštevník
Príspevkov: 308

« Odpoveď #7 kedy: 20. Máj , 2010, 18:59:00 »

boom si zaznamenat nemohol, lebo ziaden nebol. "vynalezca" mal smolu, ze kratko po prichode na trh pricvalalalo CD, takze chvalabohu svet nebol svedkom dalsej revolucie media. Mne to pripada jak stara disketa na pc  Bavím sa skvele

Jeden mame doma a zbavit sa toho je nerealne, to skor sa HIV zbavis, je to raroha  Bavím sa skvele

prave ten obal je super(ne jak cd ze to hned poskrkas) a este k tomu to bolo prepisovatelne a male
Zaznamenané

------->>>Prechadzam na druhy ucet
Damian
MMM
Hosť
« Odpoveď #8 kedy: 20. Máj , 2010, 19:14:17 »

prave ten obal je super(ne jak cd ze to hned poskrkas) a este k tomu to bolo prepisovatelne a male

Vsetko v realnom case  ha ha ha  Rychle a pohodlne  ha ha ha
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #9 kedy: 20. Máj , 2010, 19:15:41 »

Ne, asi z mikrofonu do chladnicky  ?§!.

Bavím sa skvele

v pripade, ze ta mata hlad to tiez nie je zly napad
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #10 kedy: 23. Máj , 2010, 22:42:54 »

Minidisk sme použili len raz asi tri roky dozadu na zaznamenanie koncertu z mixu. Stále mám doma tri minidisky no nemám player, tak sa s nimi hrám na vesmírne lode vo vani :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.092 sekund, 23 otázok.