Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. November , 2024, 10:28:32
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: KoRnakove gitary  (Prečítané 18870 krát)
0 užívateľov a 14 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #45 kedy: 21. December , 2010, 19:04:08 »

aha takze tym lacnym kokotinam sa vyrovna co? fender custom shop? ci az suhr alebo anderson?

richard dean anderson jedine
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #46 kedy: 21. December , 2010, 21:54:11 »

ma v mene rovno dve znacky gitar  :)
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #47 kedy: 21. December , 2010, 22:32:53 »

ma v mene rovno dve znacky gitar  :)
nikomu to nehovor, ale vymenou HW medzi gitarami tychto znaciek poskladas traktor..alebo bombu, zalezi od modelu
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #48 kedy: 22. December , 2010, 00:52:01 »

presne si to vystihol :) hovorim len o usa fendroch, a asi mi das za pravdu ze tie fakt hraju uplne napicu...

ale tak zas sa krot. to mas vazne pocit, ze hraju az tak zle? podla mna tam najdes aj pekne hrajuce gitary
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #49 kedy: 22. December , 2010, 09:15:07 »

aha takze tym lacnym kokotinam sa vyrovna co? fender custom shop? ci az suhr alebo anderson?

pozor rucne robene gitarce su zasa ina kategoria... sam jednu mam tak viem... Na zdravie!
Zaznamenané
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #50 kedy: 22. December , 2010, 09:47:35 »

pozor rucne robene gitarce su zasa ina kategoria... sam jednu mam tak viem... Na zdravie!

tak najprv napises ze nejake lowend blboviny su lepsie gitary ako usa fendre, tak sa ta spytam ze co sa teda vyrovna tym uplne vpohode lacnym gitaram ked nie uplne hluche usa standardy .... tak na priklad suhru a andersonu mi napises ze rucne robene gitary su inde .... a prosimta tie standardy robia cim? ci akoze problem su tie cnc stroje? ktore pouziva dnes uz snad kazdy seriozny vyrobca aj na gitary za 5000$(vratane toho suhru) ? tam je rozdiel hlavne v pouzitom dreve, hardware a snimacoch, ktore uz ked som totalne najviac retardovany su na 100% lepsie na tych usa fendroch ako na lowcostoch kde cela gitara stoji tolko co napriklad tie poriadne snimace

a uz uplny nonsens je porovnanie suhru s nejakym janom nemcekom, si snad robis picu
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
stevino179
Hosť
« Odpoveď #51 kedy: 22. December , 2010, 09:50:33 »

ale jo firma je firma ked sa tým odborníkou nejakej veci venuje na plný uvezok vo velkom niekolko rokov asi je dalej ako jednotlivec čo to robí obvykle na kolene alebo na pongu čo si priniesol z nejakej manufakturi kde sa robili tanki , treba brat do uvahy nastrojove vybavenie odbornost atd atd
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #52 kedy: 22. December , 2010, 10:18:35 »

ano, hlavne niektore firmy to robia od srdiecka, take to maju napisane na hlavnej stranke.. ze ... vyrabame veci s laskou a su dobre, nemusite ich ani skusat, staci si citat na nete
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #53 kedy: 22. December , 2010, 10:22:57 »

ano, hlavne niektore firmy to robia od srdiecka, take to maju napisane na hlavnej stranke.. ze ... vyrabame veci s laskou a su dobre, nemusite ich ani skusat, staci si citat na nete
Aj ked si z toho robis picu, ale nastroj, ktory je vyrabany s citom a laskou potom aj tak hra. Žmurk Je mi jasne, ze mas pici, ale je to tak.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #54 kedy: 22. December , 2010, 10:27:18 »

Aj ked si z toho robis picu, ale nastroj, ktory je vyrabany s citom a laskou potom aj tak hra. Žmurk Je mi jasne, ze mas pici, ale je to tak.

hej.. a laska sa meria v com? v amperoch?  Bavím sa skvele dobry den sme spolocnost ESP a tuto gitaru sme vyrobili s vacsou laskou ako vyraba firma gibson svoje.. o celych 5 jednotiek lasky viac..  vyrabame ich pre 70 000 metalovych ludi  Bavím sa skvele aj axe robili z lasky? ako.. u deti je to tak, ked ma nasi spravili s laskou tak fugujem lepsie...
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #55 kedy: 22. December , 2010, 10:28:15 »

hej.. a laska sa meria v com? v amperoch?  Bavím sa skvele dobry den sme spolocnost ESP a tuto gitaru sme vyrobili s vacsou laskou ako vyraba firma gibson svoje.. o celych 5 jednotiek lasky viac..  vyrabame ich pre 70 000 metalovych ludi  Bavím sa skvele aj axe robili z lasky? ako.. u deti je to tak, ked ma nasi spravili s laskou tak fugujem lepsie...
nemozes o tom nic vediet.  Zdravíčko
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #56 kedy: 22. December , 2010, 10:46:32 »

odbornost apriori odbornost oni tam maju jedneho odborníka na vyber dreva jedneho na spracovanie jedneho na hardvare jedneho na elektriku ........ a toto všetko ma zvladnut nejakí slovačisko popri praci ...... Nezahrávaj sa , a čo materialy kto si u nás može dovolit objednat dosku poriadneho mahagonu niekde s konca sveta , a naradie to akože zoberiem šublerku a idem risovat čiarky kde budu pražce ajajajaj , .ALe beriem jednu vec ked niekto investuje množstvo času a zhanania a je velmi zručný má material a vybavenia chut a trpezlivost može spravit funkčný nastroj ktorí bude mat svoje špecifiká ale až čas ukaže či ma skutočnu hodnotu . A to chcem vidiet všetki tieto nove nablískane gitari o 30rokov
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #57 kedy: 22. December , 2010, 10:47:08 »

Aj ked si z toho robis picu, ale nastroj, ktory je vyrabany s citom a laskou potom aj tak hra.

Aj 4oci taky ma Explorer. Dal do toho cely svoj, um, cit a lasku. Potm radsej kupil psa  Žmurk
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #58 kedy: 22. December , 2010, 10:47:43 »

Aj 4oci taky ma Explorer. Dal do toho cely svoj, um, cit a lasku. Potm radsej kupil psa  Žmurk
4oci neni gitarar.

To jak ked gitarista stavia solo a da do toho nieco zo seba, tak inak znie, nez barsjaka kokotina zahrata. A taktiez, aby dal gitarista do sola, skladby, melodie cit, tak musi vediet hrat, resp. mat techniku zmaknutu a ovladat ju srdcom.
« Posledná zmena: 22. December , 2010, 10:49:57 od Branko » Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #59 kedy: 22. December , 2010, 10:55:45 »

ja som si dal potom gitaru radsej postavit, tomu kto to vie..psa som dostal ako vianocny darcek od svojej polovicky Beeee
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.163 sekund, 23 otázok.