Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 06. Jún , 2010, 20:22:03 » |
|
Na starý vzhľad už zabudnite. Za prvé - integrovalo sa fórum s úvodnou stránkou, to tomu veľmi chýbalo. A ešte prídu nejaké drobné zmeny k lepšiemu. Za druhé - vyzeralo to zle. Kto má nejaké dobré nápady, sem s nimi. Len nevyplakávajte za starým vzhľadom. Inak sa tu nič až tak nezmenilo, aby si nemusel každý zvykať na nové funkcie a pod.. Behom pár minút musí každý vedieť s fórom narábať.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 06. Jún , 2010, 20:31:59 » |
|
Ešte ked to bude správne fungovat tak to bude fajn na starom fóre už toľko vecí správne nefungovalo.. Dúfam, že sa všetko bude riešiť k spokojnosti, admini robia, čo môžu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 06. Jún , 2010, 20:32:07 » |
|
horne menu by som vymodril, a vsetky ponukove menu, nejako farebne podkladom zvyraznil...myslim ( domov, napoveda, vyhladavanie ) a ( odpovedat, nova tema..) Mozno zmenu pisma v pridavacom editore, sak ten times new roman je tu strasny a a ten biely podklad by som zmenil, niekedy to brutal taha oci hlavne, ked sa clovek zasustredi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 06. Jún , 2010, 22:31:53 » |
|
Mozno zmenu pisma v pridavacom editore, sak ten times new roman je tu strasny keby si kodil v notepade, v najdokonalejsom a najuniverzalnejsom vyvojarskom prostredi, tak ti nic nevadi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 06. Jún , 2010, 22:52:42 » |
|
Behom pár minút musí každý vedieť s fórom narábať. [/quote] To ano ... hadam aj ludia nad IQ 35 si poradia ... ale,u mna je zvyk zelezna kosela ... toto je menej prehladne,farebne otrasne ... dajte tomu este cierny ramik a spravte to ako parte.Toto vyzera ako keby to robil nejaky zaciatocnik na 486.Nechcem nikoho urazat.Hadam je tu niekto kto robi s grafikou a upravi to na nieco normalne.Ak nie tak tymto ste spravili krok do zadu ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 06. Jún , 2010, 22:53:25 » |
|
...tymto ste spravili krok do zadu ... +1
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 06. Jún , 2010, 23:03:09 » |
|
Behom pár minút musí každý vedieť s fórom narábať. To ano ... hadam aj ludia nad IQ 35 si poradia ... ale,u mna je zvyk zelezna kosela ... Tak som rád, že si s tým poradíš.. toto je menej prehladne,farebne otrasne ...
Čo je tu menej prehľadné Je to to isté, čo aj bolo Som rád, že sa ti minulá farebnosť páčila..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 06. Jún , 2010, 23:05:53 » |
|
ako vravi Pitu, je to to iste, co to bolo, len nechapem, naco je dobra ta kopa sivej plochy na kazdej strane, tym padom je vsetko malicke, to je ten najvacsi problem pre mna
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 06. Jún , 2010, 23:23:20 » |
|
ako vravi Pitu, je to to iste, co to bolo, len nechapem, naco je dobra ta kopa sivej plochy na kazdej strane, tym padom je vsetko malicke, to je ten najvacsi problem pre mna A co tak dostudovat klavesove skratky? Ved si to nazvacsuj a mas. Alebo to zober z druhej strany, ze si das velkost okna na 1/2 monitora a na druhej mozes pozerat obrazky opacneho pohlavia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 06. Jún , 2010, 23:47:09 » |
|
Tak som rád, že si s tým poradíš.. Čo je tu menej prehľadné Je to to isté, čo aj bolo Som rád, že sa ti minulá farebnosť páčila.. Dakujem za povzbudzujuce a hrejive slova ... ano poradil som si a to mam len 34 iq nechapem jedno ... na aku materinu pichu sa zmenila celkova grafika k horsiemu.Viem ze si sa tymto strasnym akoze poprdeli spracovanim musel trapit velmi dlho ... uznavam tvoju pracu (ci koho pracu si to zastavas) ... ziskate tym viac ludi sem na forum Ci na ktoru pichu bolo toto dobre???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 06. Jún , 2010, 23:51:35 » |
|
Dakujem za povzbudzujuce a hrejive slova ... ano poradil som si a to mam len 34 iq nechapem jedno ... na aku materinu pichu sa zmenila celkova grafika k horsiemu.Viem ze si sa tymto strasnym akoze poprdeli spracovanim musel trapit velmi dlho ... uznavam tvoju pracu (ci koho pracu si to zastavas) ... ziskate tym viac ludi sem na forum Ci na ktoru pichu bolo toto dobre??? nechaj tak.. vidiš že maju subjektivny nazor...a je im jedno či sa to pači aj ludom.. hlavne že sa to pači im...nemam pravdu ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 07. Jún , 2010, 00:02:17 » |
|
ako vravi Pitu, je to to iste, co to bolo, len nechapem, naco je dobra ta kopa sivej plochy na kazdej strane, tym padom je vsetko malicke, to je ten najvacsi problem pre mna
prvoradé je integrovať fórum s úvodnou stranou!! Tá kopa sivej plochy nie je dôležitá. Možno sa to zmení. Na úvodnej stránke to doteraz nikomu nevadilo?? A GHS, nevravím, že ja som s týmto vzhľadom úplne spokojný, ale som spokojnejší ako s tým predošlým. A sám vidíš, je to podobné ako skoro vždy, cca polovici sa to páči a polovici nie. Divím sa, že ty hovoríš za všetkých. Predpokladám, že považuješ svoj názor za objektívny.. Ktovie, ako by to bolo naopak, keby sa prešlo z tohoto vzhľadu na minulý.. Ja dúfam, že sa tu ešte viac vecí vylepší a hlavne užívateľsky. Budem sa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 07. Jún , 2010, 00:07:05 » |
|
na uvodnej strane su rovnake članky odkedy som registrovany.. čo je cca mesiac.. nemam prečo tam chodiť.. čo ma zaujimalo som si prečital, nove tam neni nič... na fore stravi každy 1000 nasobok času ako na uvodnej strane... povedal by som že forum je dominantne... prvorade
|
|
« Posledná zmena: 07. Jún , 2010, 00:13:23 od Duger »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 07. Jún , 2010, 00:07:50 » |
|
prvoradé je integrovať fórum s úvodnou stranou!! Tá kopa sivej plochy nie je dôležitá. Možno sa to zmení. Na úvodnej stránke to doteraz nikomu nevadilo?? Uvodna stranka je rok a pol mrtva. Asi najlepsie bolo presmerovat forum.gitaristi.ski na www.gitaristi.sk Aj tato debata je o h***, staci v nastaveni dat moznost ludom vybrat temu a vybavene.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 07. Jún , 2010, 00:11:19 » |