ivanb
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 07. Jún , 2010, 20:31:03 » |
|
Podla tej prvej anketnej rubriky viem ko--t kto ju založil predpokladal som že autor novej podoby tejto stránky aby vedel aká je odozva na jehoprácu ,ale ak je to ináč ,tak to je skutočne vec ktoru som si nevšimol a ani teraz neviem kto ju vlastne založil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ivanb
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 07. Jún , 2010, 20:32:51 » |
|
Duger vyzerá ako prvý učastník ankety tak to by som asi nejako označil trochu výraznejšie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 07. Jún , 2010, 20:37:50 » |
|
Duger vyzerá ako prvý učastník ankety tak to by som asi nejako označil trochu výraznejšie.
ten kto zalozi temu, tak moze k tomu pridat aj anketu, ak chce. cize Duger ako zakladatel temy tam tu anketu aj dal...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ivanb
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 07. Jún , 2010, 20:43:02 » |
|
Zakky na písanie odborných testov su tu iný odborníci a niesom to ani ja ale ani ty ,tak sa nezduvaj ,ak máš prsty v uprave tejto stránky nemusíš byť hned urazený ,alebo podráždený ,že ti ju všetci nepochválili ,život je už taký ,málo kedy sa stane že niekto ocení tvoju dobru snahu ,skôr tý čo nerobia nič budu najviac riešiť veci nepodstatné a chválu radšej od nikoho nečakaj o to viac ťa poteší ak nejaká bude.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 07. Jún , 2010, 20:56:33 » |
|
myslim ze je to v pohode teraz. na stranke sa robi, bezny prispievatelia ako 99,9999% z vas vratane mna, mozme byt radi ze mame nejake forum. vsetci by ste len sefovali a hovorili co ma ako byt ale skutek utek. roky nikto nic poriadne pre forum nespravil okrem par jednotlivcov. teraz je zase kazdy mudri. takze klidek:) majitel fora rozhodne co a ako bude spolu s tymi ktori, svoj volny cas do toho davaju a urcite to bude ok pretoze vsetkym ide len o to aby to bolo dobre. tak sa tu nerozculujte, majte trocha pochopenia a strpenia. forum je o diskutovani na hudobnu temu, a o tom co a ako vyzera by som nechal rozhodovat tych, co tu na to su.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 07. Jún , 2010, 21:11:18 » |
|
Zakky na písanie odborných testov su tu iný odborníci a niesom to ani ja ale ani ty ,tak sa nezduvaj ,ak máš prsty v uprave tejto stránky nemusíš byť hned urazený ,alebo podráždený ,že ti ju všetci nepochválili ,život je už taký ,málo kedy sa stane že niekto ocení tvoju dobru snahu ,skôr tý čo nerobia nič budu najviac riešiť veci nepodstatné a chválu radšej od nikoho nečakaj o to viac ťa poteší ak nejaká bude.
len je strasne jednoduche povedat na uvodne stranke nieje nic nove urobte testy ... btw ja stym teraz nic nemam aj ked design uvodnej stranky je moja praca ... len viem co vsetko to obnasa a preto niesom ticho ked niekto len tak kritizuje na adresu ludi co to robia vo svojom volnom case
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 07. Jún , 2010, 21:12:14 » |
|
a ked niekoho vyzves aby pripojil ruku k dielu tak napise ze si urazeny
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 07. Jún , 2010, 21:14:17 » |
|
ved vsetko je v poriadku, len tej sivej po bokoch dajte menej, ked tam uz musi byt
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 07. Jún , 2010, 21:19:08 » |
|
pitu je pan, nanho treba adresovat. ostatok je uz plebs
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 07. Jún , 2010, 21:23:39 » |
|
pitu je pan, nanho treba adresovat. ostatok je uz plebs
Pitu odkupil 100% akcii ?
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 07. Jún , 2010, 21:33:08 » |
|
prevzal stafetu, drzime mu palce aby mal pevne nervy a kybel odhodlania
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 07. Jún , 2010, 21:34:23 » |
|
Zakky na písanie odborných testov su tu iný odborníci a niesom to ani ja ale ani ty ,tak sa nezduvaj (...) život je už taký ,málo kedy sa stane že niekto ocení tvoju dobru snahu (...) Ani nevies aku mas pravdu, Zakky tam minimalne jeden test napisal,
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 07. Jún , 2010, 21:52:37 » |
|
Aj ked som trosku konzervativny typ, mne sa zmena paci. Len sa mi to trosku scvrklo. Cize grafika v pohode, ale ak sa da tak mi to naspat roztiahnite, dik.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 08. Jún , 2010, 11:24:19 » |
|