Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
17. November , 2024, 18:26:34
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Hlavu alebo Rack  (Prečítané 9771 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #30 kedy: 22. Jún , 2010, 13:25:47 »

....a na základe čoho si si vybral GK  Huh! ....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
rocker222222
nováčik
*
Príspevkov: 19

« Odpoveď #31 kedy: 22. Jún , 2010, 13:47:46 »

hm alebo tem ampeg no len musímešte odskúšat niekde alebo aspon aký má GK zvuk lebo že ampeg je klasika
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #32 kedy: 22. Jún , 2010, 13:53:37 »

takze ty to vlastne nepoznas, len si si to tak vysnival, lebo sa Ti paci logo ? ci jak ? :)
Zaznamenané
rocker222222
nováčik
*

« Odpoveď #33 kedy: 22. Jún , 2010, 14:06:45 »

nie nie ale jeden ujko mi vravel zeda už som ho stu spomínal že GK sú dost dobré a majú ich aj na stránke atd lebo som chcel ampeg som ho počul a ešte ako vipadá ale to je paprát tak za 3000 3500€ :D  a však uvidímvtedy ked budú prachy ale chcel by som počut aj toho GK čo sa mi páči a ešte hrá naň aj v ret hote a aj ten basák čo hráva s TOTO nespomenem si ako sa volá aj nad tým som rozmýšlal lebo malý a 150w celkom stačí neviem neviem veru som teraz strašne nerozhodný uvidím fakt ked budú financie
Zaznamenané
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #34 kedy: 22. Jún , 2010, 16:37:45 »

....ja by som nad GK ani Ampegom veľmi neuvažoval, teraz keby som nemal svoj amp tak by som zobral od "Ramona" ten Trace Elliot čo predáva....je to nekompromisný ale univerzálny sound....nad takým pouvažuj....
Zaznamenané

rocker222222
nováčik
*

« Odpoveď #35 kedy: 23. Jún , 2010, 17:04:54 »

hm to som ani nepočul ako to hrá ale ja chcem račej už poriadny aparát ako kupovať stále nový a nový a zbytočne budem len v strate chcem nečo ako napr bratranko dostal ENGL-A od tatka na narodky mat takého fotra lebo jeho foter je taký že do hudby vrazí ale to už odbočujem od témy ale proste ako som povedal jeden poriadny ako postupne zlepšovať :) preto Ampeg alebo GK
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #36 kedy: 23. Jún , 2010, 17:37:02 »

co to meles ?  ha ha ha vsak si nepocul ziaden z tych aparatov si pisal. Trace Elliot je uplne v poriadku, profesionalny aparat, ziadny lowend cinsky  Žmurk ked ho Ramon nepreda, ja budem rad, ze "nam" zostane :)
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #37 kedy: 23. Jún , 2010, 17:45:45 »

...ale proste ako som povedal jeden poriadny ako postupne zlepšovať :)...
Nebud naivny.  Žmurk
« Posledná zmena: 23. Jún , 2010, 17:46:07 od Branko » Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #38 kedy: 23. Jún , 2010, 19:36:15 »

tak tak. mozes si kludne kupit najdrahsi zosik co je na trhu a nemas istotu ze pri nom ostanes  :) moze sa ti zapacit casom nieco uplne odlisne
Zaznamenané

o-yep sro
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #39 kedy: 24. Jún , 2010, 07:47:29 »

co to meles ?  ha ha ha vsak si nepocul ziaden z tych aparatov si pisal. Trace Elliot je uplne v poriadku, profesionalny aparat, ziadny lowend cinsky  Žmurk ked ho Ramon nepreda, ja budem rad, ze "nam" zostane :)

....keby som nemal žiadny amp, keby to bolo aspoň 300W.....tak by to už Ramon nemal....keby, keby, keby  Bavím sa skvele .... ale vážne šiel by som do toho....aj keď v poslednej dobe sa začínam dosť otáčať za Mesou  Bavím sa skvele ....
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #40 kedy: 24. Jún , 2010, 08:05:32 »

ten trace je skvely, vzdy sa mi nanho hralo vyborne. ak by som isiel to trandaku, tak trace a svt3pro by boli horuci favoriti
Zaznamenané

o-yep sro
rocker222222
nováčik
*

« Odpoveď #41 kedy: 24. Jún , 2010, 12:37:40 »

hm  ok lenže skvlý môže byť len som ho ešte nepočul a ja som sa pýtal o radu nie že mi tu budeš niečo tlačiť do hlavy.... to máš pravdu s tým najdrahším amp ale tak nevravím že najdrahší ani najlepší ale aspon niečo dobré aby som nekupoval zachvilku nový chápeš :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #42 kedy: 24. Jún , 2010, 12:49:01 »

nikto Ti nic netlaci predsa, len ty si nejaky domotany a fixovany na 2 znacky, na ktore si takisto nehral. ale vsak o nic nejde - ako som pochopil, aj tak sa nechystas momentalne nic kupovat... kym teda k tomu dojde, skus sa niekde k roznym zosikom podostavat a poskusat si ich sam - tych dobrych firiem co vyrabaju aparaty je dost :)

Na zdravie!
Zaznamenané
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #43 kedy: 24. Jún , 2010, 13:02:44 »

....  ha ha ha ....niekto iný Ti natáral, že Ampeg a GK to je OK...."pista58" má Ampega, lebo mu spĺňa to čo potrebuje....ja by som na to ani cent neminul....a naopak na tom Trace Elliote sa zhodneme, že to má popiči zvuk, hoci obaja máme diametrálne odlišnú predstavu a potrebu zvuku....aký lepší príklad univerzálneho, dobrého ampu chceš  Huh! ....

....pozeral si vôbec aspoň nejaké nahrávky....alebo si utekal za tým mágom čo Ti natáral Ampeg a GK....
....pozeral si vôbec ceny, za čo sa Trace predáva a za čo ho môžeš kúpiť  Huh! ....
Zaznamenané

rocker222222
nováčik
*

« Odpoveď #44 kedy: 25. Jún , 2010, 15:57:21 »

ano dávam tomu tak asi rok ale som sa informoval schválne aby som vedel an čo chcem šetriť ... aaa  tohol eliota som pozeral teda čo ho tu ponúkal nwm nwm trebalo by skúsit no ale ja som skôr značky čo mi niekto doporučí mal som doporučené napr aj George Dennis že pomerne lacný a dobrý tak neviem ešte času dost ale len to som chcel čo je lepšie a asi aj ostanem pri tej hlave a už len pozistujem piobehán si nejaké apm do budúcna keď budem mať možnost a poskúmam a dík vám všetkým za rady :)  Na zdravie!  Zdravíčko
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.081 sekund, 23 otázok.