Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
15. November , 2024, 05:37:46
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gibson alebo co to vlastne je ?  (Prečítané 3445 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #15 kedy: 16. Jún , 2010, 21:24:32 »

Inak zaujimave v mojom pripade je, ze prave na takychto šrotoch spravim lepsiu pesnicku nez na nejakom luxusnejsom nastroji.  ha ha ha

mozno by si nemal tym padom hrat na gitare  vobec  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #16 kedy: 16. Jún , 2010, 21:28:03 »

Na bazaroch chodia tieto kusky max po 50 ojro ked je vo vybornom stave. Ale je to original - gibsonka Cremona alebo moj otec ma aj starsiu ze Muzika Košťál z 50tych, a tak ju aj vsetci volali .. kedze slovo gibsonka nie je znacka gibson, tak ju pokojne aj tak mozme volat. Ti co maju orig. gibson tu gitaru v zivote tak nenazval ... vsimnite si pri beznej diskusii "mas gibsna" ... nie džipsonku
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #17 kedy: 16. Jún , 2010, 21:28:53 »

"mas gibsna" ... nie džipsonku

To mas tak, bigbit bol rock a pod. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Marek-TT
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 116

« Odpoveď #18 kedy: 16. Jún , 2010, 21:30:59 »

mozno by si nemal tym padom hrat na gitare  vobec  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

No na tejto gitare nieco zahrat je uspech.. neladi od prvej polohy a to mala byt od toho gitarara spravena... tak neviem no... zvuk neni najhorsi ale z mojho jumba za 200 eur lezie omnoho omnoho lepsi ... takze som trosku sklamany. Cakal som viac...
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #19 kedy: 16. Jún , 2010, 21:32:09 »

na tom si mozes zahrat starci na chmelu

tu je priamo v akcii

« Posledná zmena: 16. Jún , 2010, 21:35:06 od musicman » Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #20 kedy: 16. Jún , 2010, 21:38:54 »

aj tu ju máš... :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #21 kedy: 16. Jún , 2010, 21:49:02 »

aj tu ju máš... :-D

ale to uz neni z nej zvuk to je moderny :)
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #22 kedy: 16. Jún , 2010, 21:53:36 »

ved uz z fotky je zrejme, ze ta gitara je strasne lacna, zla a tie cierne klzke a na dotyk hebke struny musia sposobovat utrpenie pri hre  Bavím sa skvele
Zaznamenané
kos99
pravidelný návštevník
Príspevkov: 295

« Odpoveď #23 kedy: 07. Júl , 2010, 19:04:58 »

nadruhou stranu vyděl jsm ji udělanou alá origo včetně snímaču Gibson s novým lakem byla to nádhera zvukově klasika lubová  osobně bych řekl že takto hrající kejtu bych dal klidně i těch 20tis ...neb dobře hrající nástroj je hodně důležitý osobně bych za original peníze nedal dobře hrající kopie dle výsledků a zvuku pak ohodnocení  zaslouží a vím o čem mluvím v okolí mám moc kvalitních Stratů i LP Gibson ale když jdou kolegové do studia zastaví se u mě.....
Zaznamenané

EHS MKII+412ESH TV ,  AL STEVENS SUPERSTRAT,CORT  M200 +SKY PICKUPS,Fendr - strat - Vavruša,  DIGITECH RP7
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #24 kedy: 09. Júl , 2010, 19:06:34 »

No na tejto gitare nieco zahrat je uspech.. neladi od prvej polohy a to mala byt od toho gitarara spravena... tak neviem no... zvuk neni najhorsi ale z mojho jumba za 200 eur lezie omnoho omnoho lepsi ... takze som trosku sklamany. Cakal som viac...
ale tak to musí mať potom skrútený hmatník, veď tam máš posuvnú kobylu, to by sa malo dať nastaviť do ladiaceho stavu
« Posledná zmena: 09. Júl , 2010, 19:06:55 od marrtin » Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
Marek-TT
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 116

« Odpoveď #25 kedy: 13. Júl , 2010, 14:39:42 »

Dal som ju do puzdra a odovzdam majitelovi tak ako je :) On ju chce mat aj tak len zavesenu na stene ako dekoraciu, kedze nehra na gitare.... na to mu posluzi dobre :)
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.092 sekund, 23 otázok.