jose9
nováčik

Príspevkov: 12
|
 |
« kedy: 19. Júl , 2010, 00:47:32 » |
|
Čaute všetci... Chcem sa poradiť... Uvažujem nad kúpou aktívnych snímačov. Rozmýšlam nad klasikou EMG 81/85 ale počul som že od SD blackout su dost šupa snímače. A tam je zase dilema či AHB-1 alebo AHB-3... Čo myslite, aké mate skúsenosti... Mám veslo Burny LP, mahagonove telo a krk, javorova vrchna doska a palisandrovy hmatnik. Štýl ktorý preferujem je Hardcore, Metalcore ladenie D, Drop C 
|
|
|
|
« Posledná zmena: 19. Júl , 2010, 00:56:54 od jose9 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
 |
« Odpoveď #1 kedy: 19. Júl , 2010, 03:49:02 » |
|
Kup si Bareknuckle a budes 100% spokojny. Jeb na aktivne snimace. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Only a Music man guitar is Good Enough !
Ak chces byt stastny, nauc sa robit stastnych druhych ludi.
|
|
|
|
spyros
|
 |
« Odpoveď #2 kedy: 19. Júl , 2010, 07:31:46 » |
|
81/60 skus. Mal som aj 85 a aj ine EMG. BKP modely su fajne, ale EMG ma specificky zvuk, ktory mne osobne reze na metal najviac.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jose9
nováčik

|
 |
« Odpoveď #3 kedy: 19. Júl , 2010, 08:21:22 » |
|
Fuuu OMG O snímačoch Bareknuckle počujem prvý krat...Doteraz som si myslel a čítal som aj kopec for, že aktivne su najlepšie čo sa týka na tvrdý hlavne podladený sound... Je mi jasné že, sto ľudí sto chutí... Keď už idem do kúpi tak niečo fakt čo ma zmysel  Ktorý model od Bareknuckle by si doporučoval
|
|
|
|
« Posledná zmena: 19. Júl , 2010, 08:31:43 od jose9 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kaolko
|
 |
« Odpoveď #4 kedy: 19. Júl , 2010, 09:11:31 » |
|
ak tam das aktivky tak je takmer fuk aka gitara to je  budu zniet vsade cca rovnako len treba dat bacha lebo nie vsade si sadnu s aparatom.. najlepsie hraju (aspon mne na ucho) do 5150.. ak vravis ze ladis tak okolo C, tak urcite by som sa pozrel na bareknuckle pickups painkiller ku kobyle, pevny tvrdy zvuk, kopec cistoty.. zatial naj snimac od nich co som mal  skor taky stredovyskovy charakter, na take tie chirgicky presne seky uplne najlepsi a ak EMG v tom ladeni tak standardne EMG81.. aj ked bacha lebo romery to ma ine a nemusi ti to sadnut a ci chces dlatkovat do gitary neviem.. blackouty su standardnej velkosti ale pocul som ich hrat aj super a aj uplne napitchu, maju v tych vyskach nieco co sa mi az tak moc nepacli ale tuto semishovi hraju v sedmickach vyborne (myslim blackouty)
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
 |
« Odpoveď #5 kedy: 19. Júl , 2010, 09:25:13 » |
|
....EMG81.. aj ked bacha lebo romery to ma ine a nemusi ti to sadnut a ci chces dlatkovat do gitary neviem......
to len 7kove EMG, 6kove majú štandardný rozmer, az na EMG89, ten je dosť hlboký resp. vysoký 
|
|
|
|
« Posledná zmena: 19. Júl , 2010, 09:27:32 od jjaannkkoo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kaolko
|
 |
« Odpoveď #6 kedy: 19. Júl , 2010, 09:25:31 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kaolko
|
 |
« Odpoveď #7 kedy: 19. Júl , 2010, 09:30:11 » |
|
to len 7kove EMG, 6kove majú štandardný rozmer, az na EMG89, ten je dosť hlboký resp. vysoký  mas pravdu.. aj ked.. musim povedat ze som mal dost problem napchat EMG85 do standardneho ramika moja oblubena http://www.youtube.com/watch?v=YL7Wefxx6AU&feature=related tiez BKP painkiller
|
|
|
|
« Posledná zmena: 19. Júl , 2010, 09:30:35 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
styrioci
|
 |
« Odpoveď #8 kedy: 19. Júl , 2010, 09:37:09 » |
|
zober z druhej ruky nieco po com poskulujes, ked sa ti nebude pacit, vymenis
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
skusal som sa hrat s ekvalizerom v kompe a viem vyrobit velmi podobny zvuk jak gibson z toho zipu.
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
 |
« Odpoveď #9 kedy: 19. Júl , 2010, 09:45:09 » |
|
mas pravdu.. aj ked.. musim povedat ze som mal dost problem napchat EMG85 do standardneho ramika  ..... tak to hej, mne vošlo ale nieje tam ani desatina milimetra voľna 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jose9
nováčik

|
 |
« Odpoveď #10 kedy: 19. Júl , 2010, 09:57:02 » |
|
Kaolko Tie Bare Knuckle Painkillers sa mi páčia... Teda aspon podla videa to naozaj dobre znie... Takže nie vždy je aktiv lepši ako pasiv ?  ... Aparat mam bugeru 6262..Nechcem silou mocou aktivne snímače... Vela ľudí drtí na aktívoch to, ale neznamená, že ich musim mat aj ja... Nevieš po kolko ide taky snímač  Vravíš, že ku krku by si šupol painkillers ku hmatiku by si čo doporučoval
|
|
|
|
« Posledná zmena: 19. Júl , 2010, 09:59:44 od jose9 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kaolko
|
 |
« Odpoveď #11 kedy: 19. Júl , 2010, 10:02:40 » |
|
dal by som tam kalibrovany set. ono su to handwound snimace z UK, fakt vyborna kvalita, ja budem brat od nich asi zas painkiller do gitary. (orech, ladenie do H) s tou bugerou co zneje podobne ako peavey ti to podla mna sadne uplne super, painkiller som dal teraz aj do 7icky a nemozem si to vynachvalit fakt. tie aktivky nie su tiez zla volba ale to je take ze ten zvuk cloveka omrzi za 2 tyzdne a potom zisti ze to vlastne robi len jednu vec- kompresiu (co neberiem ako negativum, skor nejaky hlavny ukazatel zvuku)
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kaolko
|
 |
« Odpoveď #12 kedy: 19. Júl , 2010, 10:06:00 » |
|
jo a cena.. calibrated open set (cize bez krytiek klasicke 2 snimace zladene spolu) vyjde na 190GBP + nejakych 7GBP shipping.. to je okolo 230e ..cize okolo 115e za kus (co nie je vobec zle)
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jose9
nováčik

|
 |
« Odpoveď #13 kedy: 19. Júl , 2010, 10:17:26 » |
|
fakt dik za radu Šupni mi prosím ta stránku odkial si to bral... Lebo mam skúsenosti, že ked si niečo objednam tak to dojšlo za mesiac
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|