Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 13. Január , 2011, 13:41:21 » |
|
Tha ja mam par... ale tie novej generacie uz asi nekupim. Doma som len 4 dni do mesiaca a nemal by som nato moc cas A aj tak kebyze PS3 by som si mal kupit tak jedine koli MGS a FF PS3 kvoli MGS4, FF, Uncharted 1,2 , Ratchet&Clank, Gran turismo 5, Killzone 2,3, God of war 3 Xbox : Halo 3, Halo:Reach, Alan Wake, Gears of war 1,2, Forza
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 13. Január , 2011, 13:47:19 » |
|
PS3 kvoli MGS4, FF, Uncharted 1,2 , Ratchet&Clank, Gran turismo 5, Killzone 2,3, God of war 3
Xbox : Halo 3, Halo:Reach, Alan Wake, Gears of war 1,2, Forza
Ja viem ze je toho vela :D PS3 mame na byte v BA ale ani natom moc casu nemam... akurat to vyuzivame na Adhoc party s PSPckami, ale naposledy co sme tak hrali bolo Heavy Rain :D vtedy tam bol aj Karol. Doma moje PS2 sa uz 3 roky prasi prachom o GBA advance uz ani nehovorim... to som nezapol uz 6 rokov Este sa mi nekde vala aj NES
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 13. Január , 2011, 14:45:23 » |
|
Najväčšiu zábavu zažívam momentálne na notebooku, stiahol som si dosbox a fičím na 486kových hrách :-D najlepšia hratelnosť ! :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 13. Január , 2011, 14:50:18 » |
|
Najväčšiu zábavu zažívam momentálne na notebooku, stiahol som si dosbox a fičím na 486kových hrách :-D najlepšia hratelnosť ! :-)
mna tiez fascinuju hry z 1995 az 1998, myslim ze boli velmi napadite, a hlavne pri nich musela viac fungovat fantazia co ma tiez svoje caro... alebo je to pre mna len nostalgia, kedze ako decko som bol strasny gamer
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 13. Január , 2011, 14:53:15 » |
|
mna tiez fascinuju hry z 1995 az 1998, myslim ze boli velmi napadite, a hlavne pri nich musela viac fungovat fantazia co ma tiez svoje caro... alebo je to pre mna len nostalgia, kedze ako decko som bol strasny gamer hry z 95 az 98 su fasicunujuce v tom ze naozaj fungovali inak je to dost napicu, si vezmite ze tam nebol vacisnou ziaden pribeh nic.. intro.. single player, round 1 alebo act 1.. stvrcova postava bezi a striela dopredu velkym posunom vpred bol levy kral.. tam slo o romanticku zapletku na tragickom podklade a o znaky krestanstva v podobe Timona a Pumbaa
|
|
« Posledná zmena: 13. Január , 2011, 14:54:03 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 13. Január , 2011, 14:59:49 » |
|
hry z 95 az 98 su fasicunujuce v tom ze naozaj fungovali inak je to dost napicu, si vezmite ze tam nebol vacisnou ziaden pribeh nic.. intro.. single player, round 1 alebo act 1.. stvrcova postava bezi a striela dopredu velkym posunom vpred bol levy kral.. tam slo o romanticku zapletku na tragickom podklade a o znaky krestanstva v podobe Timona a Pumbaa Naaaahodou. Ked si zoberies Duke Nukem 3d uz bolo nieco na rok 94. Alebo Twinsens Oddysey bolo tiez pekne. Potom Abes Exoduse, Tomb Raidre stare, FFVII/VIII... ty mysis asi este starsie hry teda ako 90te roky PONG!
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 13. Január , 2011, 15:01:06 » |
|
hry z 95 az 98 su fasicunujuce v tom ze naozaj fungovali inak je to dost napicu, si vezmite ze tam nebol vacisnou ziaden pribeh nic.. intro.. single player, round 1 alebo act 1.. stvrcova postava bezi a striela dopredu velkym posunom vpred bol levy kral.. tam slo o romanticku zapletku na tragickom podklade a o znaky krestanstva v podobe Timona a Pumbaa albion, dagerfall, system shock - ved to su uplne supy s pribehmi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 13. Január , 2011, 15:05:46 » |
|
albion, dagerfall, system shock - ved to su uplne supy s pribehmi
kks to uz je tak davno? tak potom som myslel este starsie asi.. albion som hral inak pred pol rokom popici to je este aj dnes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 13. Január , 2011, 15:43:41 » |
|
ja som minule vianoce hral POD auticka, super hra a co bola dlho moja najoblubenejsia hra bol Carmageddon, malo to desnu temnu atmosku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 13. Január , 2011, 15:46:50 » |
|
ja som mal velmi rad predchodcu carmageddonu co sa volala quarantine.. taxikar a ugradeoval si si taxik a rozbijal ludi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 13. Január , 2011, 15:48:23 » |
|
ja som mal velmi rad predchodcu carmageddonu co sa volala quarantine.. taxikar a ugradeoval si si taxik a rozbijal ludi
jaj to tiez mne sa velmi aj pribehom a haluzami pacilo Roadwarrior... tiez taxikar z buducnosti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 13. Január , 2011, 16:05:22 » |
|
Tych hier je strasne vela...Doom, Duke nukem 3D, Tycoon Transport, Heroes of might and magic, Street rod 2 :-D atd...ale hlavne FPS..lebo tie som samozrejme najviac hrával :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 13. Január , 2011, 17:18:29 » |
|
starý dobrý Blood strašne rád som kopal do hláv
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 13. Január , 2011, 17:20:07 » |
|
mna bavili dost dlho tie japonske RPGcka na NES a PSX1, chrono trigger, chrono cross a pod
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 13. Január , 2011, 17:21:12 » |
|
mna bavili dost dlho tie japonske RPGcka na NES a PSX1, chrono trigger, chrono cross a pod V Chrono Cross doteraz neviem kolko koncov je
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
|