Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 10:40:11
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Yarove gitarky  (Prečítané 5357 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15 kedy: 28. August , 2010, 12:37:02 »

No ale uz nam o nej aj nieco povedz. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #16 kedy: 28. August , 2010, 12:37:27 »

Určite výborne hrá, ale vôbec sa mi nepáči. Smútim Možno keby si vymenil pickguard ...
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« Odpoveď #17 kedy: 28. August , 2010, 12:39:24 »

No ale uz nam o nej aj nieco povedz. Bavím sa skvele

kurvadraha  Bavím sa skvele na nejake ine recenzie mi dajte tyzden. Zatial len tolko, ze bola vyrobena len nedavno 5.augusta 2010
« Posledná zmena: 28. August , 2010, 13:07:35 od Yaro » Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #18 kedy: 28. August , 2010, 12:39:52 »

kurvadraha  Bavím sa skvele na nejake ine recenzie mi dajte tyzden.

Tak treba vediet lacno nakupit. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #19 kedy: 28. August , 2010, 12:41:16 »

pekná je fakt gratulujem, ale škoda toho palisandra :)
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #20 kedy: 28. August , 2010, 12:42:06 »

pekná je fakt gratulujem, ale škoda toho palisandra :)

Mne sa to zas viac paci s palisandrom.
Zaznamenané

Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #21 kedy: 28. August , 2010, 12:43:58 »

Tak treba vediet lacno nakupit. :)
a to oproti cenam tu v eu, som este dost dobre kupil.
Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #22 kedy: 28. August , 2010, 13:23:43 »

No a potom moje ostatne gitarky, teda tie co ostali, lebo Gibson BFG som predal. Warwick Thumb Bolt On 5 string vyborna basička, ma na tele malu prasklinku, ale na zvuku sa to nastastie neodraza. Tento kusok z avantgolu sa v nahravke naozaj neskutocne dobre presadi. Ked som ju nechcel predat nasmu basakovi, tak si po koncerte na ktory som mu ju pozical bezal kupit taku istu  Bavím sa skvele B.C.Rich Exclusive je momentalne moja gitarka s ktorou koncertujem aj po kluboch, s nou sa nebojim ked ju niekde prasnem do kuta, alebo ak mi ju obleju fernetom, je to taka moja starka. Tym nechcem povedat, ze hra zle, naopak ked som ju porovnaval so spominanym Gibsonom, tak sa mi zdala este spolahlivejsia a aj zvukovo plnsia (plne telo robi svoje). Netusim ake pouzili. Mame spolu hlboku citovu vazbu.

* Warwick_BCRich.JPG (2329.84 KB, 1944x2592 - prehliadnuté 487 krát.)
« Posledná zmena: 28. August , 2010, 13:27:30 od Yaro » Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #23 kedy: 28. August , 2010, 14:25:00 »

A uz je na rodnej hrudi?

Inak tiez mi reze viac javorovy krk aj hmatnik, ale tieto gitary, to uz je vsetko slachta najsamvacsia.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #24 kedy: 30. August , 2010, 13:12:28 »

daj nejaku ukazku toho warwicku  :)
Zaznamenané

o-yep sro
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #25 kedy: 30. August , 2010, 13:19:20 »

avantgol to je nejaky plyn z nejakej susednej planety?!?  ?§!. v avatare to myslim tazili nie?
Zaznamenané

Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #26 kedy: 30. August , 2010, 16:35:00 »

avantgol to je nejaky plyn z nejakej susednej planety?!?  ?§!. v avatare to myslim tazili nie?
tak sorry za preklep ovangkol som myslel.
Zaznamenané

Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #27 kedy: 03. September , 2010, 22:05:26 »

Dnes sa mi konečne dostala do rúk moja Fender CS Deluxe Telecaster. V kufri okrem gitarky bol Custom Shop kábel, Fender popruh, certifikát originality, par kusov firemných trsátok, nálepka, prachovka, strap lock. Po prvom otvorení kufra ma ohúrilo spracovanie nástroja. Detaily domakané do posledného milimetra. Farba je v skutočnosti trošku tmavšia ako na fotkách čo mi poskytol seller (predajca) a čo som ja tu zavesil, ale jedná sa o ten istý kus s tým istým výrobným číslom. Odfotil som ju, tak máte možnosť porovnať s fotkou z mobilu. Z pod farby a laku vykúka kresba dreva. Dnes som sa jej povenoval dve hodiny a tu sú postrehy. Asi by to už u tejto kategórie gitár mala byť samozrejmosť, ale aj tak to spomeniem, gitara naozaj ladí v každej polohe. Výborne reaguje na dynamiku hry, pri silnejšom údere sa zvuk jemne nakreslí. Najviac ma zaujala poloha krkového snímača, kedy bol zvuk poriadne tučný na stredoch, zároveň cinkavý. Pocit z hry je výborný a inšpiratívny, čo ale môže byť dané tým, že je to nová hračka. Táto gitara vráti hráčovi 10 x toľko čo do nej dá, uvedomil som si, že musím ešte veľa cvičiť aby som využil jej potenciál aspoň na polovicu.

* 03092010414.jpg (697.26 KB, 2592x1944 - prehliadnuté 304 krát.)

* 03092010416.jpg (883.41 KB, 2592x1944 - prehliadnuté 338 krát.)
« Posledná zmena: 05. September , 2010, 15:06:18 od Yaro » Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #28 kedy: 03. September , 2010, 22:19:14 »

Bravooo nazivo vyzera hned lepsie ako na tych studio fotkach, parada
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #29 kedy: 04. September , 2010, 07:13:59 »

Jojo, nazivo este lepsie vyzera, ma to taky antiqueburst nadych. Keby mala javorovy hmatnik, tak oslintam monitor  Bavím sa skvele

Mozno aj ja nieco postnem, ked sa mi bude chciet... predvcerom som sa inspiroval Zakkym a zavesil gitary na stenu.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.076 sekund, 23 otázok.