Poriešil som Mooer radar zo zvedavosti,či sa dá Line 6 X3 live posunúť zvukovo vyššie.
Porovnával som CAB+MIC :
na Line 6 X3 live s navoleným tubescreamerom-JCM800-cab 1960 s mic MD421
vs
na Line 6 X3 live s navoleným tubescreamerom-JCM800-cez FXLOOP MOOER RADAR power off - cab 1960 s mic MD421
Rozdiel je priepastný.Line 6 X3 live na prvy dojem na tom nie je az tak zle,ale postupne si clovek zacne uvedomovať,že je zvuk zliaty,metalovo znejúci smerom k ťažkopadnosti.
Mooer naopak zvuk viac prevzdušní,znie viac na detail a na stredy a zviditeľný ten správny suchý drive.
Ak by som Line 6 X3 live mal zhodnotiť ako multiefekt celosvetovo napr. na 4/10 tak Mooer ho potlačil na 5,5/10
Rozhodne treba odskúšať a pokiaľ človek nechce minúť aspoň 700e za multiefekt,tak sa dá Line 6 X3 live oprášiť.Dosť ma prekvapil zvuk predtým radšej obcházaného KillerZ distortion.S Mooerom je to podľa ma za tie prachy "iný level"
--------------------
Podobne som Mooer Radar odskúšal aj s Line 6 POD HD PRO X ale Line 6 POD HD PRO X si už vedie omnoho lepšie a ak by som ho mal ako multiefekt zhodnotiť celosvetovo na 5/10 tak Mooer Radar ho posunie na 5,3/10
Koli Line 6 POD HD PRO X by som Radar Mooer moc nekupoval.Samozrejme Mooer Radar ma X mikrofonov s ktorými sa da experimentovať polohou na bedni aj vzdialenosťou od bedne.Tu by to zmysel rozhodne malo,ale myslim ze len koli nahravaniu do pc.Neviem vsak ci by mal niekto zaujem cez Line 6 POD HD PRO X profesionalne nahravat do pc,ze.
foto z mobilu
https://s25.postimg.cc/pne1zat1r/IMG_20180522_230528_2.jpg---------------------
Ešte k Mooer Radar - skvelá krabička.Stačí zapojiť s obľúbeným drive pedálom a hotový zvuk je na svete.Sluchatkovy vystup je na úrovni,neni čo vytknúť.
Ako minimínusy by som len dodal,ze výrobca už mohol dohodiť aspon jeden reverb na sluchatka.To by bola konečná.
Ďalšou "škodou" je,ze USB neslúži ako zvukovka,ale výrobca krabičku do tejto kategorie efektov asi zaradit nechcel.
Inak neni čo vytknúť.Musím pochváliť aj funkciu POWER - simuláciu elektronkoveho amp simulátora,ktorý je na veľmi dobrej úrovni.
Pre dôveryhodnosť tohto testu som Mooer Radar zapojil do FXLOOP aj na Marshall JVM205H a musím povedať,že vypočut si tento Marshalik na sluchatka je pre mňa skutočný zážitok.