Branko
|
|
« Odpoveď #525 kedy: 02. Marec , 2011, 19:56:10 » |
|
Brano nic v zlom, ale ked si bol taky husty a tvrdil z tej preglejkovej nahravky, dokonca nie tvrdil, ale prisahal, ze by si to rozonal aj po 5tich sekundach tak si si mohol aspon tipnut a ukazat aky si velky odbornik na rozoznavanie.
jop, lutujem, ze som si netipol.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ice:breaker
náhodný pocestný
Príspevkov: 118
Solid Guitar
|
|
« Odpoveď #526 kedy: 02. Marec , 2011, 19:57:32 » |
|
aby sme boli uplne objektivni, c.7 uhadol, ze to neni satriani, ale napr. c.5, co bol satriani, napisal jednoznacne, ze neni ...ostatne neuhadol, kedze vyjadrenia su nejednoznacne. cize takato je hola realita Jasne sorry fakt 7 v pohode, ja som tym nechcel zistovat ziadne ukrutne fakty proste som len bol zvedavy ci to niekto uhadne to bolo vsetko.
|
|
|
Zaznamenané
|
"blues je o slzach tecucich po licach ciganky ked ju zatvaraju za kradez a zneuzite dokladov na hyper uver !"
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #527 kedy: 02. Marec , 2011, 22:55:11 » |
|
Jasne sorry fakt 7 v pohode, ja som tym nechcel zistovat ziadne ukrutne fakty proste som len bol zvedavy ci to niekto uhadne to bolo vsetko.
musim uznat, ze kloni hraju lepsie, jak satriani smatlavy vymazavam si ho zo zoznamu veci, o ktorych si myslim, ze su jasne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #528 kedy: 02. Marec , 2011, 23:55:31 » |
|
prečo si neposlal hned tie linky.. lahšie by sa hadalo :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #529 kedy: 03. Marec , 2011, 07:47:07 » |
|
musim uznat, ze kloni hraju lepsie, jak satriani smatlavy vymazavam si ho zo zoznamu veci, o ktorych si myslim, ze su jasne maš pravdu a ja som si ho ani nedal..Inak to je nezmysel hadat, hovno uhadneš a ani Branko ..toto bola nazorna ukažka ....sranda že potom už každy ..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #530 kedy: 03. Marec , 2011, 11:31:11 » |
|
maš pravdu a ja som si ho ani nedal..Inak to je nezmysel hadat, hovno uhadneš a ani Branko ..toto bola nazorna ukažka ....sranda že potom už každy ..
keby som mal hadat Teba, tak trafim na 100%
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #531 kedy: 03. Marec , 2011, 13:37:42 » |
|
fu niektoré nahrávky toho gaya s mačkami ma zaskočili ten surfin je úplne ako keby satriani mastil. Aj ten škaredý čierny hrá pekne. A ja som ich hľadal roky a vy takto z jednej. Ale satriani ma trocha sklamal na tej klinike bol prečo mal zlomenú ruku ?
|
|
« Posledná zmena: 03. Marec , 2011, 13:44:33 od reeller_sk »
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
FakyGrobian
|
|
« Odpoveď #532 kedy: 03. Marec , 2011, 13:50:21 » |
|
keby som mal hadat Teba, tak trafim na 100% A nenahral to Joe? Veď je to v odpovediach napísané, video si nevšímaj - to je len ojeb pre oči
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
|
|
|
ice:breaker
náhodný pocestný
Príspevkov: 118
Solid Guitar
|
|
« Odpoveď #533 kedy: 03. Marec , 2011, 13:50:57 » |
|
fu niektoré nahrávky toho gaya s mačkami ma zaskočili ten surfin je úplne ako keby satriani mastil.
Ten typek hra maximalne brutalne fakt ... moze zaskakovat za Satrianiho
|
|
|
Zaznamenané
|
"blues je o slzach tecucich po licach ciganky ked ju zatvaraju za kradez a zneuzite dokladov na hyper uver !"
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #534 kedy: 03. Marec , 2011, 14:07:08 » |
|
keby som mal hadat Teba, tak trafim na 100% dakujem nemusiš mi lichotit nič ti nehodim by si sa čudoval ked si hram kaaantri jazzzzz ani sam sa nepoznavam..za chvilu budeme zase hrat v bastione tek ti to predvediem inaaač to je to najdoležitejšie mat svoj xicht
|
|
« Posledná zmena: 03. Marec , 2011, 14:09:36 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #535 kedy: 03. Marec , 2011, 14:38:05 » |
|
dakujem nemusiš mi lichotit nič ti nehodim by si sa čudoval ked si hram kaaantri jazzzzz ani sam sa nepoznavam..za chvilu budeme zase hrat v bastione tek ti to predvediem inaaač to je to najdoležitejšie mat svoj xicht Joe but the other one.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #536 kedy: 03. Marec , 2011, 15:23:36 » |
|
Slovíčka jazz, Joe, Bastion, a mať svoj vlastný xicht mi nejdú spojiť nejak dokopy :-D :-D :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #537 kedy: 03. Marec , 2011, 18:24:36 » |
|
Slovíčka jazz, Joe, Bastion, a mať svoj vlastný xicht mi nejdú spojiť nejak dokopy :-D :-D :-D
dojdi sa pozret a daš dokopy aj mačku s krokodilom...čo mysliš čo som hraval kedysi s ciganmi v bare metal???posrane fanky a jazove standarty,,a ked sme robili prehravky musel si dat uplne čokolvek aj klasiku..preto niektore muziky viac nemusim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #538 kedy: 04. Marec , 2011, 11:39:31 » |
|
dobre ti kloni hraju, aj zvuk maju dobry, no neznie to ako satriani. Skratka hento by som si doma nepustil.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #539 kedy: 04. Marec , 2011, 13:49:07 » |
|
dobre ti kloni hraju, aj zvuk maju dobry, no neznie to ako satriani. Skratka hento by som si doma nepustil.
to bolo ironicky ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|