Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 20:56:32
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Poradte pri kupe lacnej 7-string  (Prečítané 24092 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
Hosť
« Odpoveď #60 kedy: 24. Júl , 2005, 02:07:26 »

Citácia
Originally posted by Jimi Cimbala JOMPE:Velmi rad ti prilezitostne umoznim zahrat sa na mojej 720.Podla tvojho popisu tu gitaru nepoznavam....a to mame v kapele 2....Na com si ju skusal??
Laney LC-30, celolampa...celkovy vysledok bol mozno dany aj tym, ze Laney ma na moj vkus prilis plechovy zvuk, som viac fanusik Peavey a Marshall. Mal som so sebou gitaru od Milosa Klasa, podladil som sa do h resp. e (spodne 2 struny) a zvukovo stale vycnievala nad GRX...rozhodne by som na GRX menil snimace, aspon na tom kuse v MADE a to ju mali za 13300 sk.
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #61 kedy: 24. Júl , 2005, 02:21:38 »

Citácia
Originally posted by Darthez washburn mali a stale maju v Reviel-i na Nivach jak povedal Locksmith. je tam v pohode chlapik predajca, ale maju tam slabe aparaty :hairy
kde tam? niekde pri autobuske?
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #62 kedy: 24. Júl , 2005, 10:49:13 »

jompe: priamo v budove autobusovej stanice. vojdes hlavnych vchodom, eskalatorom nahor na prve poschodie, na konci chodby. reviel rock shop. fajn obchod, az na to ze som tam ako este clovek neznaly situacie kupil delay dd-3 za 6200sk. hrom do toho.
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #63 kedy: 24. Júl , 2005, 11:45:44 »

Citácia
Originally posted by locksmith jompe: priamo v budove autobusovej stanice. vojdes hlavnych vchodom, eskalatorom nahor na prve poschodie, na konci chodby. reviel rock shop. fajn obchod, az na to ze som tam ako este clovek neznaly situacie kupil delay dd-3 za 6200sk. hrom do toho.
ksakru, tak na autobuske som uz bol tolkokrat a nikdy az na konci chodby na prvom poschodi :)) nikdy by ma nenapadlo, ze tam moze niekto predavat Washburn gitary, hehe...pojdem to checknut...ten boss si riadne preplatil Smútim
Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #64 kedy: 24. Júl , 2005, 13:23:44 »

http://www.reviel.net
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #65 kedy: 24. Júl , 2005, 16:12:41 »

Citácia
Originally posted by Jimi Cimbala JOMPE:Velmi rad ti prilezitostne umoznim zahrat sa na mojej 720.Podla tvojho popisu tu gitaru nepoznavam....a to mame v kapele 2....Na com si ju skusal??
Jompe: ""Skusal som tu 720-ku o ktorej bola debata ale snimace boli hrozne, necitatelne, same blato..."" Jimi, skusim upresnit - kobylkovy snimac sa mi zdal nejasny na skreslenom zvuku. Teda aspon nie tak jasny ako by som chcel. Napriek tomu ta h struna tomu dava maso oproti 6-ke. Naopak cisty zvuk sa mi zdal celkom v pohode. Voci krkovemu snimacu nemam vyhrady, ale uznavam, ze ten som velmi netestoval - nehral som sa vobec so solami, len so sustainom a s kilami. Pre mna je vsak predstava pouzitia 7-strunky jasna - najma super skresleny zvuk pri kobylke. Aj keby som robil co chcem, tak hutnost zvuku, aky sa mi paci, Ibanezom na solach nikdy nedosiahnem - jedine s Les Paul :) Zhrniem to takto - minimalne kobylkovy snimac by som menil, mozno za DiMarzio PAF Pro alebo nieco, co precisti zvuk pri kilach a akordoch.
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #66 kedy: 24. Júl , 2005, 16:14:15 »

Citácia
Originally posted by MageZ http://www.reviel.net
Dik MageZ. Skoda, ze im nefunguje cennik, mohol som byt mudrejsi uz vdaka nulajednotkovej dialnici :))
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #67 kedy: 24. Júl , 2005, 22:43:34 »

dd3 za 6200je skara vela! ted v auparku -zrovna vcera som tam bol stal tusim 4200 co je tiez skra vela, to zu radsej dd6, alebo skusit ten ibanez, neviem aky, ten je lacnejsi, ci aj lepsi neviem ja som uz par washburn drzal v ruke co mali v revieli, ale boli to dost polena. myslim ze tam sedemstrunku nemaju. zajtra tam idem kupit koberec a mreizky na bednu, tak mozem sa mrknut a spytat aj na cenu, ...ak moja pamat prepita ovsem nezabudne :)) :hairy
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #68 kedy: 24. Júl , 2005, 22:46:19 »

a este jedna vec. neviem ci si spominal tu, ale aky mas aparat? lebo ja som skusal na mojom nebohom uz kombe hughes and kettner sedmicku od Bruna Urbana /krasne prevedenie,dlhy sustain, paradne drevo/ ale znelo to moc zle na tom aparate. evidentne to nezaberalo na H strunu a ostatny zvuk /myslim zvysnych strun/ bol zas moc tenky....tak ked to bude kupovat vrele odporucam vyskusat si to na vlastnom aparate - ak nevlastnis nejaky spickovy samozrejme .hairy
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #69 kedy: 25. Júl , 2005, 13:09:00 »

to Jompe: Ja mam RG1527Prestige v BlackPearl farbe. Povodne som chcel v modrej (ta je masaker), ale ku nam sa dovaza len ta cierna. Snimace som tam dal kobylka ToneZone a krk AirNorton. Oba od DiMarzia. Model je 2003/2004 Japan. Bol som prvy, kto ho na slovensku objednaval. Ja som ju nasiel na stranke NAMM a hned som ju objednal. Ibanez ju nemal este ani v katalogu. to Jimi: ja som mal moznost hrat na tej 720 na koncerte, ked mi praskla struna. Dam ti nabuduce zahrat na mojej. Je tam rozdiel. Pre mna znacny.
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #70 kedy: 25. Júl , 2005, 18:37:03 »

no bol som dnes v tom shope na nivach a nemaju tam ziadnu sedmicku. neviem kto to vytiahol, ale nist take tamnebolo. predavaju ted tri znacky Eko, washburn a Aria. Arie maju len lacnejsie evrzie. su am vsak aj tri - tvar LP, snimace DiMarzio neviem ake, stoji 25papierov... takze sedmicku tam nedostanes, ale bol som v Made a maju tam sedmicku myslim Steve Vai, stoji mam dojem 93papierov....tak rozmyslaj Žmurk :hairy
Zaznamenané

BOOGIESOUND

MageZ
miestny štamgast

teh shite!!111!

« Odpoveď #71 kedy: 25. Júl , 2005, 19:12:57 »

No dnes som bol tiez v Made a peknych veci pozehane. Uz mat len tak pozehane penazi a hracksych shopnosti...haha..
Zaznamenané

Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #72 kedy: 25. Júl , 2005, 19:46:21 »

mageZ: veru hej. len som ta tam nestretol.sme si mohli dat jam :) ale su dost drahy tam. napr Boss EQ na gitrau stoji v auparku nejak 2800 a v made 3500 to je dost rozdiel nato, ze prejdem dunaj a usetrim 7kil :hairy
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Hosť
« Odpoveď #73 kedy: 26. Júl , 2005, 11:24:55 »

aa Universa to je gitka skoda ze je fat taka draha ako vravel magez ""Uz mat len tak pozehane penazi a hracksych shopnosti...haha.."" Žmurk
Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast

teh shite!!111!

« Odpoveď #74 kedy: 26. Júl , 2005, 14:34:12 »

Darthez: bol som tam myslim nejako okolo obeda, potreboval som lomeny konektor a mali na vyber z 3, co som bol prijemne prekvapeny. Tovaru noveho tolko, ze som radsej rychlo odisiel. :)) Co sa tyka cien, tak je pravda, ze muziker ma mnohe ceny skutocne velmi nizke - nizie ako v vo velkych obchodoch v Rakusku, ci Nemecku. Ale pokial viem, v Made sa da tiez na cene dohodnut, pred casom tam giatrista kupoval Zoom a ked im povedal, ze inde to maju lacnejsie, tak mu dali na to zlavu.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 23 otázok.