Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 14:30:39
Strán: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 44 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Aparáty made in SK / CZ  (Prečítané 168763 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #330 kedy: 15. Júl , 2013, 12:17:40 »

Ze Ta to furt bavi s tymi komentarmi. Nechajte ma vydýchať Mas z propagacie tych Salvation mods nejaky osobny prospech priamo alebo si spolocnikom firmy?
To sa da povedat aj o tebe s Gibsonmi.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #331 kedy: 15. Júl , 2013, 12:19:31 »

To sa da povedat aj o tebe s Gibsonmi.  Bavím sa skvele

Tak to by mi moc asi nedali z tohto fora. Bavím sa skvele To by som skusal skor niekde na nejakom nemeckom aspon. Žmurk
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #332 kedy: 15. Júl , 2013, 12:40:08 »

keď na to pozerám nestranne, tak tá kapela SP má taký nič moc gitarový sound...keď na to pozerám ako muzikant, chcel by som byť kde sú oni..keď na to pozerám ako gitarista tak vidím, že keď chce vážny gitarista z vážnej kapely zvuk Marshall, mesa, XTC  apodobne, tak to má v rackoch v origináloch a ešte zdvojejné pre prípad poruchy...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #333 kedy: 15. Júl , 2013, 12:42:51 »

asi este nepocul o axe fx to je tiez moznost.. ale nie 300kg modulov od salvejsnu pico..
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #334 kedy: 15. Júl , 2013, 12:51:37 »

ono sranda je, ze axe ako primarny rig riesia prevazne nie tak zazobane kapely, pretoze to ma piet kilo a verim tomu, ze keby nemuseli riesit budget na tour, tak si kludne dovolia zvlast ampy a boxy na kazdy zvuk....ved ostatne to vidno na rig tours videach  Žmurk
« Posledná zmena: 15. Júl , 2013, 12:52:58 od styrioci » Zaznamenané
bubucci
pravidelný návštevník
Príspevkov: 427

« Odpoveď #335 kedy: 15. Júl , 2013, 12:58:31 »

Ze Ta to furt bavi s tymi komentarmi. Nechajte ma vydýchať Mas z propagacie tych Salvation mods nejaky osobny prospech priamo alebo si spolocnikom firmy?
porad lepsi kopat za tuzemsku firmu nez podporovat zaoceanske vykoristovatele  Bavím sa skvele a ospravedlnovat cenu 3500 USD za neladici, buhvijak udelanu kytaru, ktera k tom vseckem hraje kus od kusu jinak... aspon si ty moduly nekdy vyzkusaj nez budes mudrovat...
Zaznamenané

negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #336 kedy: 15. Júl , 2013, 13:27:52 »

porad lepsi kopat za tuzemsku firmu nez podporovat zaoceanske vykoristovatele

Ja proti tej firme nemam vobec nic (resp. je mi uplne ukradnuta), len proste nasilu reklama ma casto presne opacny efekt ako by mala mat.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #337 kedy: 15. Júl , 2013, 13:29:58 »

Aka nasilu reklama ? Vsak len pastuje novinky ohladom tych modulov.  :)
Zaznamenané

bubucci
pravidelný návštevník
Príspevkov: 427

« Odpoveď #338 kedy: 15. Júl , 2013, 13:33:42 »

presne, to dela v dnesni dobe naprosto kazda firma pomoci FB atp, dostavat novinky k potencionalnim zakaznikum... nebud smutny, ze Gibson uz 30 rokzu neprisel s nicim novym a tim padem nemozu davat nasilu reklamu aj kdyby chteli Bavím sa skvele
Zaznamenané

negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #339 kedy: 15. Júl , 2013, 13:38:08 »

Aka nasilu reklama ? Vsak len pastuje novinky ohladom tych modulov.  :)

To je ok, len pritom su tam casto take dost nasilu mentorske komentare a narazky a to mi uz nepride ako dobra sucast reklamy. Vyznieva to potom presne opacne a to nie je fakt len moj pocit, takze to skor myslim ako radu. Žmurk
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #340 kedy: 15. Júl , 2013, 13:39:19 »

To je ok, len pritom su tam casto take dost nasilu mentorske komentare a narazky a to mi uz nepride ako dobra sucast reklamy. Vyznieva to potom presne opacne a to nie je fakt len moj pocit, takze to skor myslim ako radu. Žmurk
Mozno si len zaujaty.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #341 kedy: 15. Júl , 2013, 13:41:44 »

To je ok, len pritom su tam casto take dost nasilu mentorske komentare a narazky a to mi uz nepride ako dobra sucast reklamy.
podla mna ti to vadi len preto, ze nimi celkom trefne triafa vacsinu osadenstva fora  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #342 kedy: 15. Júl , 2013, 13:42:45 »

Mozno si len zaujaty.  Bavím sa skvele

Ale kde, ved ja sa tu celkovo rad obcas s niekym handrkujem. :) Opakujem, nie je to len moj postreh, akurat tym, ze sme si s hyenikom padli do oka, tak mu to aj mozem smelo napisat. Žmurk Na zdravie!
Zaznamenané

telcontar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 433

« Odpoveď #343 kedy: 15. Júl , 2013, 13:45:40 »

V tomto jednoznacne suhlasim s bubuccim. hyenik pastol relevantny prispevok do zodpovedajucej temy. Karol dohodil nadlahceny vtip, na ktory bolo zareagovane a pohodka, ale potom pride progy pindat, ci ho to este bavi. Prave clovek co nafukol temu o gibsonoch na stovky stran pastovanim kadejakych linkov a nikomu to nevadilo.

Co sa tyka tohto:
Citácia
keď chce vážny gitarista z vážnej kapely zvuk Marshall, mesa, XTC  apodobne, tak to má v rackoch v origináloch a ešte zdvojejné pre prípad poruchy...

Crogan vsetky tie aparaty od hi-wattov marshallov cez neviem co este ma, ale nechce sa mu ich tahat po turne (ci je to lenivost alebo ako styrioci spominal budget constraints). MTS moduly mu umoznuju - k jeho spokojnosti - priblizit sa zvuku, ktory chce a to je dolezite.

Chce to klid hosi
Zaznamenané

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #344 kedy: 15. Júl , 2013, 13:47:06 »

podla mna ti to vadi len preto, ze nimi celkom trefne triafa vacsinu osadenstva fora  Bavím sa skvele

Ved to je ok, ja s nim v podstate suhlasim, kedze je tu vacsina spalnovych, obyvackovych alebo pivnicnych hracov (samozrejme vratane mna) a za ine sa ani predsa nepasujeme a celkovo si predsa z toho aj radi robime srandu. Len proste robit reklamu comusi a spochybnovat a narazat posmesne na vacsinu ucastnikov fora je by som povedal zvlastne. :) Najma ked prave tie pivnicne hviezdy si casto radi kupuju aj drahe srandy, cize by mohli byt aj dobri potencialni klienti.

Popravde este som takyto styl reklamy nevidel na ziadnom zahranicnom fore, tak preto na to poukazujem.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 44 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.096 sekund, 22 otázok.