Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
15. November , 2024, 16:45:14
Strán: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 44 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Aparáty made in SK / CZ  (Prečítané 168825 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
hyenik
stály hosť
Príspevkov: 1406

« Odpoveď #360 kedy: 15. Júl , 2013, 20:49:35 »

Aha, takze ma presviedcas, ze lacna napodobenina zneje ako original a na nom si teda ani nikdy nehral. A ze mas relevantne argumenty...  

.... od kdy tebe zajimaji argumenty komediante? :)
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #361 kedy: 15. Júl , 2013, 20:59:27 »

je to fakt hyenik si tu robí biznis  pajcuje po večeroch nejaké przniče dačo čo by chcelo byť ale žial fyzika nepustí , alebo si  naozaj myslí myslí že nahradí dinosaura jašteričkou ,ach jaj a zrovna Randal ktorého preslávili trandaki a v lampach nikdy  nič extra neznamenal -prečo asi  ---- možno aj preto že za nim idu hyeny ---- howk
Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #362 kedy: 15. Júl , 2013, 21:01:21 »

Na tomto fore uz sa neda nic, teda skoro nic..nasmiat sa da vzdy a velmi dobre  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #363 kedy: 15. Júl , 2013, 21:01:32 »

.... od kdy tebe zajimaji argumenty komediante? :)

Pre mna je skor komicke napodobnovat cosi co ani nepoznam a som neskusal a potom to propagovat, ale nechajme to uz tak, tak ci tak to nema zmysel. :) Na zdravie!
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #364 kedy: 15. Júl , 2013, 21:12:03 »

Na tomto fore uz sa neda nic, teda skoro nic..nasmiat sa da vzdy a velmi dobre  Bavím sa skvele

Sa sam sebe divim ze to tu este sledujem, tolko nezmyslov za poslednych par mesiacov ... Ale aspon obcas je sranda  Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #365 kedy: 15. Júl , 2013, 21:13:36 »

das is nicht normal  ?§!.

tim naprosto presne vyjadrils svuj postoj, a v tomto pripadku rozumna diskuse nehrozi...tebe spis sere, ze Hyenikovi podarili lepsi ukazky toho akvalungu s gearem, ktery ma zlomkovou hodnotu toho tvojeho true vintage milion dollar baby vercajku.

Ved prave tu ukazku som mu pochvalil, kedze to bola jedina z dovtedajsich, ktora znela fajn. :) Ako to zneje v skutocnosti nazivo je uz uplne ina vec a pride mi duplom odveci, ked to posudzuje niekto, kto ani nema vyskusany original, cize nevie ako nazivo zneje. Takze v tom pripade je ozaj diskusia uplne zbytocna. :) Celkom by ma potom zaujimalo, na zaklade coho bol ten mod doladovany, ked nebol priamo konfrontovany s originalom... Na zaklade schem z netu a nahravok?
« Posledná zmena: 15. Júl , 2013, 21:14:44 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
bubucci
pravidelný návštevník
Príspevkov: 427

« Odpoveď #366 kedy: 15. Júl , 2013, 21:17:18 »

je to fakt hyenik si tu robí biznis  pajcuje po večeroch nejaké przniče dačo čo by chcelo byť ale žial fyzika nepustí , alebo si  naozaj myslí myslí že nahradí dinosaura jašteričkou ,ach jaj a zrovna Randal ktorého preslávili trandaki a v lampach nikdy  nič extra neznamenal -prečo asi  ---- možno aj preto že za nim idu hyeny ---- howk
tak vidis, konecne jsi to tady rozsekl... Bavím sa skvele

Citácia
Ved prave tu ukazku som mu pochvalil, kedze to bola jedina z dovtedajsich, ktora znela fajn. :)

kdyz sa na to podivu z druhe strany...ze je Hiwatt zase jediny aparat, ktery tys nazivo slysels ?  Som frajer
Zaznamenané

negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #367 kedy: 15. Júl , 2013, 21:23:54 »

kdyz sa na to podivu z druhe strany...ze je Hiwatt zase jediny aparat, ktery tys nazivo slysels ?  Som frajer

Ano, ine zo zasady ani nezapinam, kedze sa obavam, ze by to na mne zanechalo nejaku kliatbu. :) Podobne Gibson gitary, ked aj skusam nejaku novu, potom to musim vyvazit 3 mesacnym hranim len na starej do roku 75. Som frajer Bavím sa skvele
Zaznamenané

kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #368 kedy: 15. Júl , 2013, 21:27:34 »

Mmnt, to sa tie moduly nerobia na zaklade origo hajvotu? Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #369 kedy: 15. Júl , 2013, 21:37:36 »

nehadajte sa a nejebte do Progaca. ma svoj unikatny vkus a su veci, v ktorych sa fakt vyzna. a je to kamos !

a nejebte do Hyenika, lebo ma fasa prezyvku, dava podla mna skvele ukazky a je skvely muzikant.

vsak o co ide ?

Na zdravie!
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #370 kedy: 15. Júl , 2013, 21:39:54 »

ten modulovy system vymyslel egnater, randall to iba kupil
Zaznamenané
hyenik
stály hosť
Príspevkov: 1406

« Odpoveď #371 kedy: 15. Júl , 2013, 22:08:56 »

ten modulovy system vymyslel egnater, randall to iba kupil

jenom pro formalni spravnost, ten modulovy system vymyslel Seymour Duncan, Egnater to akorat po americku vzal a vylepsil.
http://www.diyguitarist.com/GuitarAmps/Convert.htm
Randall mel 10letou licenci, kterou mu Bruce neobnovil.
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #372 kedy: 16. Júl , 2013, 07:48:47 »

Precital som si to uspesne cele a musim sa priklonit na stranu Progaca, nejak mi tiez nesmakuje tento styl marketingu, ze nepaci sa ti tak si nula, lebo... Kvoli tomuto vystupovaniu by som to urcite nekupil, ale myslim, ze sa uz opakujem.
Tak isto mi je divne preco hyenik nevie priamo odpovedat na otazku.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #373 kedy: 16. Júl , 2013, 09:38:30 »

Precital som si to uspesne cele a musim sa priklonit na stranu Progaca, nejak mi tiez nesmakuje tento styl marketingu, ze nepaci sa ti tak si nula, lebo... Kvoli tomuto vystupovaniu by som to urcite nekupil, ale myslim, ze sa uz opakujem.
Tak isto mi je divne preco hyenik nevie priamo odpovedat na otazku.

Nie kazdy ovlada umenie slova neviem a dobrovolne sa vzda posledneho slova.
Zaznamenané
Zvukár Andrej
miestny štamgast
Príspevkov: 2178

« Odpoveď #374 kedy: 16. Júl , 2013, 17:49:09 »

Precital som si to uspesne cele a musim sa priklonit na stranu Progaca, nejak mi tiez nesmakuje tento styl marketingu, ze nepaci sa ti tak si nula, lebo...
Tiež sa musím Progáča zastať, a asi mnohí viete, že väčšinou s ním polemizujem...
Myslím, že tu málokto pochopil, čo chcel povedať.
Ja som Progáča pochopil takto (uvidíme či správne):

1. Keď zapneš gitaru cez preamp s nápisom HAJVOT do zosíku Hajvot, bude to znieť ako Hajvot.

2. Keď zapneš gitaru bez predzosilovača priamo do zosíku Hajvot, tiež to bude znieť ako Hajvot.

3. Keď zapneš gitaru cez preamp s nápisom HAJVOT do lacného tranzistorového čínskeho komba, nebude to znieť ako Hajvot.

Myslím správne, Progi?
Zaznamenané
Strán: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 44 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.126 sekund, 22 otázok.