Takej tu napíšu nejaku tu zkušenost s CZ handmady, bohužel s SK jsem tu čest estě neměl
p. Zeman aka DorD se zabývá hlavně kopiemi a jsou vcelku povedené, za přijatelný peníz. Osobně jsem si u něj nechal upravovat preamp v Crate V33H, místo toho hnusu co tam byl, na nějaký higain podle Englu a dopadlo to dobře. Pak ještě známému upravoval Crate BV, protože když jsem dotáhl do zkušebny s Powerballem, zjistil, že mu to cosi nechce hrát, a nechal si tam upravit preamp, aby to trochu vylezlo, ale holt z hovna bič neupleteš atd. ...
Teď máme ve zkušebně 4 aparáty, pitbull , HOT, ESH a JCM 900. O originálech se nemá cenu bavit, oba mají svlj charakteristický zvuk....hlavně teda ta JCM
ESH má být něco na způsob rectifieru, ale ten v tom moc necítím, je lazený hodně na způsob trashmetalu 90 let, nějaké basy, ostré výšky a nejhorší na tom jsou naprosto potlačené středy a ten aparát prostě nevyleze, moje resumé je takové, že bych to nemusel mít.
HOT je jiná kávička, tam právě je těch středů hodně a parádně proleze kapelou, crunche i higain naprosto čitelné, pevné a clean je bez debat. Mám to k Pavlovi od nás nejblíž, tak veškeré úpravy si nechávám dělat u něho. Měl jsem od něho box 1x12 pro EVM12 a spokojenost. Těd čekám na ty naše zabržděné celníky, až mi proclí repro P50e a nechám si postavit vertikální 2x12.
Jednou jsem u něj byl s aparátem s shodou okolností měl doma svůj zatím prototyp HOT Bonanza, 60W, 6-kanál, KT88 v konci a to bylo teda žrádlo, ani nedokážu říct, jestli mě to něco přípomínalo, ale hrálo to naprosto výborně a nebál bych se to zařadit mezi mých Top5 aparátů, co jsem kdy na živo slyšel nebo hrál.